Ιωάννα Μαλέσκου: Το αντίο στον ΣΚΑΪ και η υπόσχεση στους τηλεθεατές....

20

 


Αυλαία έριξε σήμερα οριστικά το «Love it», στο. ΣΚΑΪ . Η Ιωάννα Μαλέσκου ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, το κανάλι και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

«Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν, πολλά χαμόγελα, πολλές δυσκολίες. Έγιναν πράγματα που μας έκαναν πολύ πιο δυνατούς και δεμένους και αυτό κρατάμε», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να πάει στην ΕΡΤ και να σκίσει. Αξιοπρεπής μέχρι το τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KΥΡΙΑ!!! Εύγε Ιωάννα τέτοιες παρουσιάστριες θέλουμε. Ούτε ψεύτικα κλάματα ούτε τίποτα Κύρια σε ολα σου. Έυχομαι απο καρδιάς να πας στην ΕΡΤ, να είσαι ελεύθερη και να παρουσιάζεις μια όμορφη εκπομπή χωρίς να είσαι υποχρεωμένη 1 ώρα να παίζεις πλάνα του survivor. Καλό καλοκαίρι είναι πάντα δίπλα σου σε οποιο κανάλι πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου φαίνεται ψεύτικη. Καλλιεργημένη ναι, αλλά δεν με κερδίζει ( προσωπική μου άποψη βέβαια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ηταν ψευτικη δε θα μιλαγε χωρις φοβο για Καινουργιου, Χαλκια κλπ. Εχει αυθεντικοτητα και ειναι ντομπρα στο γυαλι και καλα κανει. Τωρα αν ο σκαι την ηθελε νεα μενεγακη συγγνωμη αλλα η κοπελα λεγεται ιωαννα μαλεσκου και οχι μενεγακη αμορφωτη. ας παει τωρα ο σκαι να κανει τη σκορδου και τη μπακοδημου μενεγακηδες και αν δουνε πανω απο 10 να αναψουν κερι. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Φαίη και η Μπακοδήμου είναι χρόνια στο χώρο δεν θα χτίσουν καινουργιο πρόσωπο. Στη περίπτωση της μαλεσκου φταίνε και οι δυο πλευρές θεωρώ. Μια προσωπική άποψη κατέθεσα ότι μου φαίνεται ψυχρή, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε

      Διαγραφή
    2. Ο χρόνος ακριβώς θα δείξει πολλά, ομως κανένα άτομο δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από λάθη του παρελθόντος

      Διαγραφή
  5. Δεν ήταν για ΣΚΑΪ ποτέ. Ο ΑΝΤ1 ταιριάζει πολύ σ αυτήν. Επίσης στην ΕΡΤ θα χαθεί εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θα χαθεί στην ΕΡΤ;

      Διαγραφή
    2. στην ΕΡΤ η ζαμπετογλου με τον αναγνωστοπουλου πανε εξαιρετικα καλα. το ιδιο θα κανει και η ιωαννα αν παει στο πρωινο της ερτ 10-12. η ερτ πλεον εχει γινει εξωστρεφης σα καναλι

      Διαγραφή
  6. Κυρία. Ούτε πούλησε σχέσεις για να φανεί, ούτε μάσησε τα λόγια της και έφαγε το κράξιμο του αιώνα από το σύστημα των αγραμματων. Μια κοπέλα που ξέρει να μιλάει, που δε τραυλίζει σε ότι της λένε από το ακουστικό και δεν αναρωτιέται αν το πιστοποιητικό θανάτου βγαίνει αφού πεθάνει ο ασθενής. Καλή επιτυχία να έχει ας δει τα λάθη της ας κουλάρει και θα γίνεται όλο και καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα μαζι σου. δεν πουλησε ουτε δεσμο, ουτε ζωη τιποτα. μονο τα σκυλακια της δειχνει και τιποτα αλλο. ειναι σοβαρη και μετρημενη γυναικα. δεν πουλιεται

      Διαγραφή
  7. Η Ιωάννα μίλησε στο hello και δήλωσε:
    "Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χαθούμε. Δεν μου επιτρέπεται να πω. Σίγουρα έρχεται όμως μια πολύ ωραία περίοδος για εμένα. Όταν έρθει η στιγμή θα μάθετε."

    Άρα σίγουρα με κάποιον σταθμό έχει κλείσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης δηλωσε: " Πολλά γράφονται. Αυτό το οποίο θα κάνω θα είναι μια πολύ συνειδητοποιημένη επιλογή."

      Διαγραφή
  8. Εμένα πάντως κάτι μου λέει, εδώ και μέρες, ότι η Μαλέσκου θα είναι στο πρωινό του Star. Απλώς, για επικοινωνιακούς λόγους, το ίδιο το κανάλι διαρρέει διάφορα ονόματα. Πάντα, όσες φορές κι αν έκαναν αναφορά σε αυτό στο Love it, η ίδια παρακολουθούσε σιωπηλή (!) και με διακριτικό χαμόγελο και άφηνε τους συνεργάτες της να μιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες; ενω και το youfly που ειναι απο τον συνεργατη της που εβγαινε καθε παρασκευη ειχε πει σχεδον ειχε δωσει χερια με σταρ η μαλεσκου τωρα τελευταια γιατι ολα τα σαιτ δε λενε το ονομα της για το σταρ; εγω με βασει αυτα που λενε στα σαιτ νομιζω ερτ θα παει. στο σταρ λενε διδυμο. οι δηλωσεις παντως της ιωαννας οτι θα με δειτε συντομα, δε θα χαθουμε και δε μπορω να το ανακοινωσω και ειναι επιλογη συνειδητη δειχνει οτι εχει κλεισει απλα δε λενε που. λογικα την επομενη βδομαδα θα σκασει

      Διαγραφή
  9. Σην Μαλεσκου άξιζε χειροκροτημα που ευχαριστησε το καναλι, τους τηλεθεατες, ολους τους συνεργάτες χωρίς χαζα κλαματα.. Οχι σαν σαν την Σκοδαα με τηλεοπτική τάχα εμπειρία, αποχαιρετισε καθημενη σε παγκο κουζίνας και δεν ευχαριστησε αυτόυς, στους οποίους τις πλάτες εκανε καριερα.. Α ξεχασα Ευχαριστησε τα μεγαλα κεφάλια του αντενα. Γλειψιμο.. Με κροκοδειλια κλαματα.. Ενώ η Μσλεσκου, που την εκραζαν για την μη τηλεοπτική της εμπειρία στάθηκε σωστή και στο ύψος της περιστασης. Τωρα στο Σκαι θα έχουν την Σκορδα που κάνει τα πάντα να αναγράφει κακιστα Μενεγακη. Πιστευω τώρα να ηρεμηοουν Σκορδα, Περρης, Λαγκας, Καινούργιου και λοιποι να μην την κραζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Φαίη αποχαιρέτησε με αξιοπρέπεια και όχι με θεατρινισμούς ήταν 9 χρόνια στο καναλι έχει διαφορά. Επίσης το αν άξιζε χειροκρότημα ή όχι την απάντηση έδωσαν οι συνεργάτες της και η αγάπη που είχαν στο βλέμμα τους όταν την κοιτούσαν ( τουλάχιστον αυτό εισέπραξα ως τηλεθεατρια )

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς επειδή ηταν 9 χρόνια η Σκορδα,σε ενα κανάλι που της εδωσε πολλές ευκαριες και οταν η τηλεθεαση της ηταν μονοψηφια , ο αποχαιρετισμος έδειξε εναν άνθρωπο "παρτακια". Θα συμφωνησω με τον 12:09.Η Μαλεσκου στην στην αποχώρηση της , ηταν ευγενική, λιτή, κατανοητη.. Εκεί που θα παει να ειναι ο εαυτός της, να λυθεί και να μην μπει σε καλούπια Στον Σκαι το εχανε.. Εκει που ηταν σοβαρή ξαφνικά γύριζε σε Μενεγακη. Και σωθηκε που δεν θα ειναι αναγκασμενη να σχολιάσει το αισχρο love island. Θα το σχολιάσει η Σκορδα με την Γραμμελη που "εξαλλες" εκραζαν ριαλιτι αντιπαλων καναλιών. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. .

      Διαγραφή
    3. Δεν συμφωνώ καθόλου, ούτε την θεωρώ παρτακια. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε

      Διαγραφή
  10. εγω δε καταλαβαινω πως λεει θα τα πουμε απο Σεπτεμβρη και κανεις δημοσιογραφος δεν ξερει που θα ειναι; μηπως εχει κλεισει με κανενα αθηναικο μικρο καναλι που εκπεμπει μονο αθηνα; πως ειναι δυνατον κανενα σαιτ και τηλεοπτικος δημοσιγραφος να μην ξερει που θα ειναι το Σεπτεμβρη η ιωαννα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !