Δεν καλύφθηκε εσωτερικά...

3



Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Γκαγκάκη και της Φαίης Κυριακοπούλου από την επικοινωνία 
 της Barking Well Media ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο έρχεται στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη να καλύψει το κενό των δυο γυναικών που πλέον βρίσκονται στο OPEN. 


Στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, η Barking Well προχωρά σε περαιτέρω ενίσχυση του τομέα της Επικοινωνίας.

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well αναλαμβάνει η Σόνια Καζόνι. Στέλεχος με πολυετή πείρα, η Σόνια Καζόνι κατείχε επιτελικές θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας, με μια επιτυχημένη πορεία για περισσότερα από 20 χρόνια. Από τη νέα της θέση, θα συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της Barking Well.

Στο δυναμικό της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well εντάσσεται η Χριστίνα Μουσούλη, έμπειρο στέλεχος της Επικοινωνίας με πολυετή πορεία στο χώρο των Media και της τηλεόρασης. Η Χριστίνα Μουσούλη αναλαμβάνει καθήκοντα Communicatios Manager, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της εταιρείας αλλά  και στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σε επιτελικό ρόλο στη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well βρίσκεται επίσης η Σοφία Τουντούρη. Με μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ, από τη θέση της Community & Public Relations Director θα συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well και στον τομέα των Corporate Affairs

 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να ευχηθούμε υπομονή και κουράγιο. Να πάρει καλά ακουστικά για το τηλέφωνο γιατί θα τα χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να φυγανε η γκαγκακη και η αλλη κυρια πολυ καλες εργασιακες συνθηκες θα ηταν στον κλοκλο. φουσκα ειναι και ο κοκλωνης που θα σπασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxa με μακρα διαδρομη η τουντουρη,,,,πανελιστρια για μια χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !