Άγριες Μέλισσες: Εδώ η ελληνική μυθοπλασία άλλαξε σελίδα...

4


Για αρκετά χρόνια η Μυθοπλασία στην τηλεόραση μας  ήταν απούσα, όχι απαραίτητα λόγω του αριθμού των σειρών που φιλοξενούνταν σε αυτήν, αλλά κυρίως λόγω της ποιότητας. Πολλές σειρές πέρασαν, μα λίγες μίλησαν στο κοινό έτσι όπως έπρεπε...

Μια απ' αυτές , ήταν η σειρά Άγριες Μέλισσες. Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν κυριολεκτικά το τηλεοπτικό κοινό κι έκαναν τον τηλεθεατή να ανυπομονεί για το επόμενο επεισόδιο .

Το στοίχημα του καναλιού ήταν τεράστιο. Mια παραγωγή που κοστίζει 6 εκατομμύρια Ευρώ, σου προκαλεί δέος, ειδικά όταν αυτή συμβαίνει μεσούσης της (τηλεοπτικής) κρίσης.

Ο κόσμος αγκάλιασε το σίριαλ, κι αυτό φανερώνει πως όταν του προσφέρεις καλή τηλεόραση, θα την αγοράσει. Η ψήφος του κοινού έδειξε χωρίς αμφιβολία ότι η Μυθοπλασία, που ανέκαθεν ήταν ο θεμέλιος λίθος της μικρής οθόνης, όταν είναι αξιόλογη θα βρει τον χώρο της, όπως τον είχε πάντα… Άλλωστε εξαιτίας αυτής της σειράς, μπήκαν σε αυτό το τρυπάκι κι άλλα κανάλια. 

Είναι η σειρά που άλλαξε την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης . Σημείο αναφοράς στο μέλλον για την ελληνική μυθοπλασία. 

Ναι, οι Άγριες Μέλισσες, ξύπνησε την όρεξη για ελληνική ποιοτική μυθοπλασία.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όσους δούλεψαν σ' αυτή την σειρά!!! 

Πολλά ευχαριστώ για τις συγκλονιστικές ερμηνείες που μας προσφέρατε!!!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και εχθές το βράδυ απολαύσαμε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας από όλους τους ηθοποιούς. Το δάκρυ έτρεξε αβίαστα σε αρκετές σκηνές. Ευχαριστούμε που για τρία χρόνια μας κράτησαν συντροφιά. Ευχαριστούμε που αλλάξατε τη μυθοπλασία. Άγριες Μέλισσες #

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ελληνική μυθοπλασία άλλαξαν το νετφλιξ και ο νέος νόμος για τις επιδοτήσεις σειρών. Οι μέλισσες εκμεταλλέυτηκαν με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα δύο και μας έδωσαν μια υπέροχη σειρά που ευτυχώς ο κόσμος την αγκάλιασε. Αν δεν υπήρχε νετφλιξ, νόμος και αποδοχή μελισσών δεν θα υπήρχαν και οι μετέπειτα πολύ καλές σειρές όπως σασμός, σιωπηλός δρόμος, σκοτεινή θάλασσα, κλπ. Συμπληρώνω και το υπέροχο κόκκινο ποτάμι που βγήκε μαζί με τις μέλισσες, έκανε και αυτό μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση και χωρίς την βοήθεια επιχορήγησης του νέου νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ απο όλο αυτό, βγήκες να πεις για τον νόμο και το νετφλιξ; Τραγικό, λες και άλλες σειρές μάπα δεν πήραν επιχορήγηση.
      Όλοι οφείλουν ένα συγχαρητήρια για αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν υπέροχο.

      Διαγραφή
  3. Η επιτυχία της σειράς φαίνεται και στο ότι από Σεπτέμβρη θα έχουμε 2 νέα καθημερινά εποχής σε άλφα και οπεν,ειδικά το δεύτερο με τσιφλικάδες τη δεκαετία του '50 κάνει μπαμ από που επηρεαστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !