Αποκαλυπτικό: Ακούγεται έντονα για Το Πρωινό δίπλα στον Λιάγκα...

18


Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το Πρωινό του ΑΝΤ1, έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται πολλά για την αντικατάστασή της. 

 Ηδη βολιδοσκοπούνται διάφορες λαμπερές παρουσίες του τηλεοπτικού χώρου για να βρίσκονται, πιθανόν, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα για το πρωινό.

Μια από αυτές που ακούγονται έντονα καθώς έχει ξανασυνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 , είναι και η Ευαγγελία Αραβανή. 

Στα αυτιά του Tvnea.com ακούγεται ότι έχει πέσει και η Χριστίνα Μπόμπα.

Πάντως το ρεπορτάζ του Tvnea.com θέλει το κανάλι να ξεκινά διερευνητικές επαφές από σήμερα Δευτέρα, καθώς θέλουν σίγουρα πριν μπει ο Αύγουστο να έχουν καταλήξει στο πρόσωπο.

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μάλλον δεν ψάχνουν την αντικαταστάτρια της Σκορδά, αλλά για γλάστρα στο πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' ότι φαίνεται ο Λιάγκας θα αναλάβει την θέση. Θα το πάρει όλο επάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν αποφασίσει δηλαδή κάποια με πολυ λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε η Σκορδά. Θα έχει πανω της τα θέματα μόδας, ομορφιάς, μαγειρική κλπ αλλά ως εκεί. Η εκπομπή θα είναι one man show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί πριν αναλάβει η Μαλεσκου κεντρικια τι ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λιάγκας θα το πάρει επάνω του όπως και φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς θα παρουν μια παρουσιστρια στην θεση τηςΣκορδα.. Θα κανει οτι και η Σκορδα, δηλαδη.. το τιποτα. Θα καθεται, θα χαζογελαει θα κανει χαζογκριματσες, θα ειναι "εξαλλη" χωρις λογο, ισως για να την παιζουν τα σαιτ, αλλα ελπιζω να ξερει να μιλαει και να μην ακουμε "αρλουμπες" οπως η περιπτωση Σκορδα με ενα ατελειωτο "εεεεεεεεε", "ποποποπο", "σαφως, σαφως" πετώντας και μια "ενσυναισθηση" στο ακυρο, να βρισκεται.. Πιστεύω να μην υποπεσει στο ιδιο λαθος ο αντενα.. Ας βρουν μια παρουσιαστρια να σταθει ανταξια σε ενα πρωινο προγραμμα χωρις αντιγραφες και χαζομαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα σε ολα αυτα που αναφερεις!Δυστυχως μας πλασαραν μια Σκορδα αμορφωτη κ αστοιχειωτη για την θεση που ειχε!
      Με εκπληξη βλεπουμε να γινεται πολεμος ποιο καναλι θα την παρει για να πληρωσει αδρα την ανικανοτητα της!
      Κριμα....

      Διαγραφή
  7. Αν ισχύει επιβεβαιώνεται πως στον ΑΝΤ1 ψάχνουν για μια γλάστρα να παρακολουθεί την Πατέρα όσο λέει τα ζώδια και να βοηθά τον μάγειρα ή την μαγείρισσα να φτιάξει τα κεφτεδάκια, να παρουσιάζει την μόδα και άντε να λέει και τους διαγωνισμούς. Αυτές τις ενότητες δηλαδή που βαριέται ο Λιάγκας και με τις οποίες δεν θέλει να ασχολείται. Κατά τ΄ άλλα βασικός παρουσιαστής θα είναι ο Λιάγκας και θα ακολουθούν όσοι είναι στο πάνελ και τον βοηθούν με τις ειδήσεις.
    Συγγνώμη παιδιά αλλά αν ισχύουν τα όσα γράφεται δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Αραβανη γιατί θα είναι γλάστρα; Σε ο,τι έχει κάνει μέχρι τώρα, ήταν καλή. Θα δούμε. Η Μπόμπα συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΤ τελικα και το star από τη σκορδα να καταλήγει τλκ σε διδυμο, το οποίο αμφιβάλλω αν θα κάνει καλύτερα νούμερα από το φετινό. Για μένα έπρεπε κρατήσουν την παπίλα που της πήγαινε πολύ το πρωινό και να έβαζαν τον σεργουλόπουλο για συμπαρουσιαστή. Θα ήταν πολύ ευχάριστη πρωινή παρέα... Η σκορδά παιδιά ότι νουμερα κάνει στην αρχή και μετά θα ξεφουσκώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλύτερα είναι να επιλέξουν την Καραβάτου , η οποία μπορεί να διαχειριστεί εκτός από τη μόδα, μαγειρική, αστρολογία και θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος , γιατί είναι γνώστης και το ψάχνει. Στο MEGA που ήταν παρουσίαζε με επιτυχία τέτοια θέματα. Δεν νομίζω αυτές που προτείνονται είτε από το σταθμό είτε από άλλους να μπορέσουν να ανταποκριθούν επιτυχώς σε αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΤ1 πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι πρέεπι να δώσει και σε άλλους υπεύθυνες θέσεις. Δεν είναι όλα Παπαδάκης, Λιάγκας. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω σα τηλεθεατης μαλεσκου θα ηθελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι καλη παρουσια κ μορφωμενη οχι δηθεν...

      Διαγραφή
  13. Να τολμήσω να πω κάτι; Γιατί ο Λιάγκας αφού θέλει να κάνει κοινωνική εκπομπή με λίγο αλλά καυτό gossip θέλει να έχει μαζί μαζί μαγειρική, μόδα, ομορφιά και λοιπά; Οκ να την δεχτώ την αστρολογία γιατί η Πατέρα είναι εκεί πόσα χρόνια αλλά τα υπόλοιπα.... Τι; Τα εμπορικά; Ας έκανε και μια ψυχαγωγική καθαρόαιμη εκπομπή που θα είχε και όλα τα υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Σκορδα η μονη παρουσίαστρια που κατάφερε απο κεντρική παρουσιαστρια να καταλήξει χρόνο με το χρόνο γλαστρα... Κρίμα ο αντένα να ψάχνει ακόμα μια γλάστρα. . Επειδή δεν μπορούσε η Σκορδα να διαχειριστεί τα θέματα, να είναι αδιάβαστη στην εκπομπή, να το παίζει μονο Μενεγακη δεν σημαινει οτι ο αντενα πρέπει να βρει ιδιο στυλ παρουσιαστριας και υπαρχουν παρουσιαστριες που τα λενε και δεν το παιζουν "ομορφες κανοντας καριερα στις πλατες αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πράγματι ο αντ τι ψάχνει τόσο καιρό??? Ή μήπως δεν ψάχνει???? Δε νομίζω" γλάστρα" Σκορδα είναι δύσκολο να βρουν. Προς θεού τι νομίζεται ότι ο κόσμος όλος είναι πόδια, μαλλιά και ανοησίες???? Μόνο πτοτυπα προς αποφυγή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !