Είναι άδικο να λέμε ότι ο Γιώργος έκλεισε την πόρτα της Φαίης

5


Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ασχολήθηκαν χθες το μεσημέρι  μέσα από το «Όλα Γκουντ» με το φινάλε του Πρωινού και το αντίο που είπε η Φαίη Σκορδά στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.


Η Ναταλί Κάκκαβα τόνισε μέσα σε όλα πως «θεωρώ ότι είναι άδικο να λέμε ότι ο Γιώργος έκλεισε την πόρτα της Φαίης. Απλά επειδή σαν φράση, όταν κάτι λέγεται, καταγράφεται… Εγώ το εισπράττω ότι είναι ένας άνθρωπος στον οποίο «έκατσε» αυτή η χρονιά δημοσιογραφικά και τι; Να βάλει φρένο στις ικανότητες του; Οι ικανότητες του στο συγκεκριμένο κομμάτι πραγματικά είναι οι καλύτερες».

«Εγώ ήθελα να δω μια αγκαλιά του Γιώργου προς την Φαίη! Δεν την είδα» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για να λάβει την απάντηση της συζύγου και συμπαρουσιάστριας του, Ναταλί Κάκκαβα πως «μα προφανώς αυτή τη στιγμή το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι καλό».

«Και δεύτερον ήθελα τον Γιώργο να κάνει τα πάντα, όταν λέμε τα πάντα, για να μείνει η Φαίη! Τελεία! Τελεία! Ότι και να μου πείτε τώρα όλα αυτά είναι οδοντόκρεμα» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Εμένα δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό το πανηγύρι που είδαμε! Και «σας αγαπάμε όλους» και «αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας»… Τώρα μην πω καμιά κουβέντα που αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας! Άιντε ντε, μας βλέπει και ο κόσμος και λέει «μας δουλεύουν αυτοί μες στα μούτρα μας»! Ποιοι αγαπιόμαστε μεταξύ μας στην τηλεόραση;» πρόσθεσε, μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Η ουσία είναι η αγκαλιά να γίνεται εκεί που πρέπει και όχι στην κάμερα. Δεν με νοιάζει ο Γιώργος να αγκαλιάσει τη Φαίη στην κάμερα… Γιατί; Για να το πει σε μένα; Εγώ είδα ένα Γιώργο πολύ αμήχανο και σκοτεινό. Τέλος» τόνισε, επίσης, η Αφροδίτη Γραμμέλη για το τηλεοπτικό τέλος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει,ας αλλάξει παραστάσεις και η Φαίη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γκουντάρας εχθές τα έχωνε στο Λιάγκα και εκθείαζε την Κατ Κεν. Ετοίμαζε το έδαφος για του χρόνου που θα είναι στο πάνελ του ΑΛΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα πολύ λάθος. Στο κατώ κάτω, έχει ότι η Σκορδά χρειαζόταν μια αλλαγή. Ο Λιάγκας επανασυστήθηκε και ''αναστήθηκε'' μεσα από το πρωινό. Εγώ κατάλαβα ότι δεν θέλουν να συνεργάζονται πλέον, και για προσωπικούς λόγους. Εχουν παιδια, λογικό να μην θέλουν εντασεις. Ας χαλαρώσουμε. Ενα βήμα παρακάτω είναι και για τους δυο. Αλλωστε και οι δύο συνεχίζουν, το σε ποιο κανάλι, ως τηλεθεατές δεν νομίζω ότι πρέπει να μας νοιάζει και ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκουνταρας μονιμως γλειφει καποιον για να εχει πορτες ανοιχτες, χθες εγλειφε τον Σοιλεδη και την Αντωνα. Απο του χρονου θα γλειφει την Καινουργιου. παλια μας τεχνη κοσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παλι νομιζω οτι ολο αυτο χθες ηταν συνεννοημενο με διοικηση σκαι για να προλειανουν εδαφος για σκορδά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !