Bάλτε τον Λιάγκα με τη Μαλέσκου μαζί … αν θέλετε να δείτε νούμερα του χρόνου

17



Ψάχνουν στον ΑΝΤ1 την παρτενέρ του Λιάγκα, λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και έχουν πέσει διάφορα ονόματα στο τραπέζι… Δεν θα αναπαράγουμε την ονοματολογία, διότι όταν υπάρχει η Μαλέσκου «αδέσποτη» είναι ύβρις να συζητάς για οποιοδήποτε άλλο όνομα για να σταθεί δίπλα στον Λιάγκα!

Το λέμε από τον Μάρτιο βάλτε τη Μαλέσκου διπλα στον Λιάγκα να τελειώνει η ιστορία να πάμε διακοπές!

Ξυπνήστε εκεί στον ΑΝΤ1, και κάντε το σωστό αν θέλετε νούμερα του χρόνου στο πρωινό! Είναι το μοναδικό δίδυμο που έχει τις προϋποθέσεις να σαρώσει! Τελειώνετε!

Διαβάστε τι έγραφε το enimerois24: «Λοιπόν μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη κατέληξα ότι ο Λιάγκας και η Μαλέσκου πρέπει να κάνουν μαζί εκπομπή! Θα γίνει χαμός! Θα είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς! Λοιπόν αστέρια του προγράμματος ξεκινήστε τα τηλέφωνα! Άσε που θα της μάθει να μιλάει και να μη σου καίει τον εγκέφαλο, θα της μάθει να κάνει συνεντεύξεις, θα της μάθει τηλεόραση, θα δει επιτέλους πώς είναι να κάνεις νούμερα… Και έχει και κότερο! Αυτό πού το πας»!


Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μαλέσκου είναι απίστευτα αντιπαθητική και εριστική. Το ίδιο είναι και ο Λιάγκας. Δε γίνεται να έχεις δυο τέτοιους παρουσιαστές. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Ο τηλεθεατής στην αρχή θα τους παρακολουθήσει από περιέργεια, αλλά γρήγορα θα τον απωθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν γίνεται οι κεντρικοί να είναι εριστικοί; Εξάλλου η πιο αντιπαθητική αυτή τη στιγμή στη ζώνη κι αυτό φαίνεται σε ότι σόσιαλ θες όπου 9 στο 10 σχόλια για αυτήν είναι με μπινελίκια δεν είναι ούτε η Μαλέσκου ούτε ο Λιάγκας αλλά η Καινούργιου και είναι μοναδική παρουσιάστρια σε εκπομπή.

      Διαγραφή
  2. Ωραίο ζευγάρι...Τουλαχιστον η Μαλεσκου ξέρει να μιλάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαλεσκου ταιριάζει με τον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δούκισσα Νομικού έχει κλειδώσει για το πρωινό.η μαλεσκου έχει ήδη συμφωνήσει με star.οποτε μπορείτε να φύγετε για διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει αφου μας έδωσες επίσημα το δελτιο τύπου θα σε ακουσουμε αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Κάνεις πλάκα τώρα έτσι;; Καλύτερα να είναι μόνος του ο Λιάγκας παρά με την συγκεκριμένη.

      Διαγραφή
  5. Τι αρθρο ειναι αυτο; Νομιζετε οτι οι τηλεθεατες θελουν τοσο πολυ ενα πρωινο που σφάζονται; Σιγα. Προτιμω Μαλεσκου στο σταρ, και Νομικου με τον Λιαγκα, αν οντως ισχυει αυτο. Δεν υπάρχει λόγος. Οι τηλεθεατες δεν βλεπουν εκπομπες για να εκνευριζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δούκισσα δεν ταιριάζει καθόλου με το Λιάγκα ούτε έχει ανάγκη να κάνει την συμπαρουσιάστρια κάποιου. Η Μαλεσκου εννοείται πως είναι η καλύτερη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ1; Το Στούντιο 4 παραμένει το απόγευμα με τρίωρη διάρκεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρώ κι εγώ ότι η Μαλεσκου είναι η καλύτερη επιλογή. Αρκεί να είναι έτοιμη να αντέξει τον τυφώνα Λιαγκα. Πιστεύω ότι ο Λιαγκας μπορεί να την λύσει και να την κάνει πιο άμεση. Από την άλλη είναι μια παρουσία που θα τη σέβεται. Ειδωμεν... Καλά για την Δούκισσα δεν το συζητώ. Μόνο σαν τρολ μπορώ να το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά αν ισχύει αυτό με την Δούκισσα ο πάτος είναι σίγουρος για τον αντ1. Αντιπαθητική παγοκολώνα γεμάτη αποτυχίες και δεν ταιριάζει καθόλου με τον Λιάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "εφυγαν" την Σκορδα για να φέρουν Δουκισα;. Λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν πάει η Μαλέσκου ΑΝΤ1 ή ΕΡΤ όπως γράφει σε άλλη ανάρτηση στο Σταρ ποιος θα πάει; Μην μου πείτε το ζεύγος που είχατε αναφέρει λίγες μέρες πριν; Δεν θα το αντέξω ειλικρινά!!! Που εμένα δεν με νοιάζει γιατί το πρωί δουλεύω και δεν μπορώ να δω τίποτε από αυτά αλλά αν πάει το συγκεκριμένο ζευγάρι εκεί ειλικρινά θα σηκώσω τα χέρια ψηλά με την κατάντια των Ελληνικών καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασικά πιστεύω η θα γίνει χαμός με αυτούς τους δύο η θα είναι τεράστια αποτυχία. Δεν υπάρχει μέση λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την ελευση της Νομικου μονο ως αστειο θα το ακουγα, Μαλεσκου Λιαγκας θε ηταν ιδανικοι μαζι θεωρω. Συμφωνω με το παραπανω σχολιο , οτι δηλαδη ο Λιαγκας θα την ελυνε και απο την αλλη η Μαλεσκου θα τον συγκρατουσε, θα υπηρχε μια ισορροπια. Η Καραβατου ειναι λιγη και οχι συμπαθης στο κοινο, κριμα αν ο Λιαγκας θα την επαιρνε διπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πραγματικά θα ηταν πανέξυπνη κίνηση να κάνουν ντουέτο λιάγκα μαλέσκου στον αντενα. νομίζω θα σκίζανε. ειναι απο αυτά τα δίδυμα που ιντριγκάρουν. απορώ στον αντένα πως δεν σκέφτονται ακτευθείαν τη μαλέσκου και σκέφτονται κάτι άοσμες και άνευρες σα τη δουκισσα, την ντορέτα και την καραβάτου. αν θέλουν να κάνουν τηλεοπτικό ντόρο στον αντένα μόνο με παρτενέρ τη μαλέσκου θα κάνουν και έτσι θα πικάρουν και τη φαίη και θα της έρθει εγκεφαλικό που μια διαβασμένη χοτ ξανθιά με μυαλό και εμφάνιση έκατσε στο πρωινο αντένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !