Η νέα σειρά εποχής του Alpha! Η υπόθεση και οι ηθοποιοί της

13

 


Ο Παράδεισος είναι η σειρά εποχής που φέρνει ο Alpha από τη νέα σεζόν με στόχο την ενίσχυση της μυθοπλασίας στο κανάλι.


Η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον ALPHA στην prime time ζώνη.

Οι ιθύνοντες του ΑLΡΗΑ ετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή το πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023 επενδύοντας, ακόμη μία χρονιά, στη μυθοπλασία. Ανάμεσα, λοιπόν, στα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα σε λίγους μήνες είναι και η δραματική σειρά εποχής «Παράδεισος», η οποία βασίζεται στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία της RΑΙ «Il paradiso delle signore» και Θα προβάλλεται καθημερινά.


Την προσαρμογή του σεναρίου υπογράφει η Δήμητρα Τσόλκα, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης.


Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, οι ηθοποιοί που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής είναι οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Αργύρης Πανταζάρας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Πλάϊνης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Τζένη Καζάκου, Δέσποινα Τσούτσα κ.ά.


Ο Παράδεισος: Η Ιστορία

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείας μόδας, γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια. Εκεί όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και τα κουτσομπολιά της ημέρας αλλά και για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.


Ο «Παράδεισος των κυριών», το δημοφιλέστερο και πολυτελέστερο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά! Η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο. Λαμπεροί καλεσμένοι Θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του «Παραδείσου», στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους.’Ομως ένα αναπάντεχο γεγονός Θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων στρέφοντας το ενδιαφέρον σε μια πορεία ανεύρεσης της αλήθειας. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;


Τα ανείπωτα μυστικά, τα ανομολόγητα πάθη, οι άνομοι έρωτες είναι κάποια από τα συστατικά που συνθέτουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της νέας σειράς. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή με φόντο την αστική Αθήνα των 60s με δυνατές ερμηνείες, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.



Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τζένη Καζάκου και όχι Κοζάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος με τις σειρές εποχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός αντιγράφει ποιόν τελικά; Ειδικά στον Άλφα γίνεται της αντιγραφής και της κλοπής ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και άλλη καθημερινή; Για το απόγευμα; Ή βράδυ και αυτή; Εγώ πάντως προτιμώ τις σειρές εποχής. Από το να βλέπουμε τα σημερινά χάλια προτιμώ να μας δείχνουν άλλες εποχές, άλλες συνήθειες, άλλη μόδα σε ρούχα και μαλλιά και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελεος με τις σειρές εποχές.Εκτός του ότι δεν έχετε καταλάβει πως όταν κάτι το τραβάτε και γίνεται σε υπερβολή πατώνει,δεν έχετε καταλάβει πως αν θέλουμε κάτι εποχής βλέπουμε ελληνικές ταινίες που είναι αξεπέραστες και διαχρονικές τουλάχιστον.Η υπόθεση αδιάφορη.Αν είναι και καθημερινή ακόμα χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον στις 8 θα παίζει χίλιες φορές καλύτερη από τις σάχλες κωμωδίες που έβαζε ως τώρα ο άλφα έλα στη θέση μου και άσε μας ρε μαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι 3 δραματικές σερί δηλαδή;Και πιστεύεις πως θα παει καλά;

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τόσο δραματική όσο ο σασμός και το αυτή η νύχτα μένει. Είναι πιο ελαφριά, πιο κοινωνική και με κάποια κωμικά στοιχεία. Πιστεύω πως θα πάει καλά.

      Διαγραφή
  7. Δεν είναι αντιγραφή, είναι μεταφορά/διασκεύη της ιταλικής την οποία έδειχνε πριν λίγα χρόνια η κρατική και είναι πάρα πολύ ωραία. Το ελληνικό καστ είναι πολύ καλό και δυνατό. Αν είναι καλογυρισμένο θα σκίσει. Μένει να το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης...Αυτό λέμε.Οσο για το cast οι μισοί είναι απο Άγριες μελισσες-Σασμο και οι υπόλοιποι άγνωστοι.Δεν με εντυπωσιασε

      Διαγραφή
    2. Και τι έγινε που οι μισοί είναι από μέλισσες και σασμό; Απαγορεύεται να ξαναπαίξουν μετά από αυτές τις σειρές ή τώρα έχασαν το ταλέντο τους. Γιατί όλοι τους είναι πολλοί καλοί. Και οι υπόλοιποι άγνωστοι σε σένα είναι πολύ γνωστοί σε μένα και σε άλλους και σε πληροφορώ ότι και αυτοί είναι πολύ καλοί. Δες το πρώτα και μετά μας λες αν σε εντυπωσίασε ή όχι.

      Διαγραφή
    3. θα παιζει ταυτοχρονα με Πλατανο και την νεα κωμικη του Θωμοπουλου στο οπεν. Ελπιζω να δει αυτα ο κοσμος και οχι τους αρβυλα

      Διαγραφή
  8. Αυτό με τα γνωστά ονόματα είναι υποκειμενικό. Όσοι βλέπουν θέατρο μια χαρά γνωστά ονόματα έχει και αυτό και η αυτή η νύχτα μένει. Τι να πουν τότε οι μέλισσες που όταν ξεκίνησαν το καστ το βασικό ήταν άγνωστο στο ευρύ κοινό και μια χαρά επιτυχία έκανε.Ο άλφα για μένα έκανε κάτι σωστό. Δεν αφήνει το πριν και το μετά του σασμου χωρίς κάτι αξιόλογο όπως έκανε πέρσι με ξένες ταινίες και το άσε μας ρε μαμα που μόνο γελιο δεν έβγαζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !