"Έκλεψε" τις εντυπώσεις ο Alpha ...

11



Επενδύοντας στην καλή μυθοπλασία, σε παραγωγές υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετικούς συντελεστές και σπουδαίους πρωταγωνιστές, ο Alpha ανέβασε ψηλά τον πήχη δίνοντας έτσι το στίγμα και της επόμενης σεζόν.

Το τηλεοπτικό κοινό τον δικαίωσε χαρίζοντάς του πρωτιές.

Ο «Σασμός», η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη φέτος από τους τηλεθεατές, ήταν πρώτος με διαφορά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, σημειώνοντας, κατά μέσο όρο, 29% στο σύνολο κοινού και 28,1% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 2.285.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο να παρακολουθούν τις συγκλονιστικές εξελίξεις έστω για 1 λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο top 20 των προγραμμάτων στο σύνολο του πληθυσμού της σεζόν (1/9/2021-10/7/2022) ο «Σασμός» κατέλαβε 15 θέσεις.

Από 1 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 10 Ιουλίου 2022 ο Alpha κέρδισε το δυναμικό κοινό με ποσοστό 16,4% στην prime time, Δευτέρα με Παρασκευή. Ακολουθούν Mega 15,3%, Star 13%, ΣΚΑΙ 11%, Ant1 10,9%, Open 4,4%, ΕΡΤ1 3%.

Οι γυναίκες 25-44 παρακολουθούσαν φανατικά Alpha ολόκληρη τη σεζόν, δίνοντάς του πρωτιά και στο σύνολο ημέρας και στην prime time Δευτέρα με Κυριακή με 13,8% και 16% αντίστοιχα, καθώς και στα ίδια διαστήματα Δευτέρα με Παρασκευή με 14,3% και 18% αντίστοιχα.

Καθημερινές πρωτιές

Η πιο happy καλημέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή κέρδισε το δυναμικό κοινό και βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 15,6% και 749.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν «Happy Day» έστω για ένα λεπτό.

Το «Deal» αναδείχθηκε το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι με το Χρήστο Φερεντίνο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με ποσοστό 18% στο σύνολο του πληθυσμού και 1.084.000 τηλεθεατές να ανεβάζουν αδρεναλίνη στο κόκκινο έστω για ένα λεπτό.

Πρωτιές και το Σ/Κ

Ο Νίκος Μάνεσης αποδείχθηκε η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου. Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα καταγράφοντας ανθρώπινες ιστορίες και τερμάτισε πρώτο τόσο στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 19,4% όσο και στο σύνολο με 21,8% και 1.358.000 τηλεθεατές να συντονίζονται έστω για ένα λεπτό.

Τα Σαββατοκύριακά μας έγιναν καλύτερα με τη συντροφιά της Ναταλίας Γερμανού και του «Καλύτερα δε γίνεται!», με ξεχωριστές συνεντεύξεις και αποκλειστικά θέματα. Με ποσοστό 15,2% στο δυναμικό κοινό και 16,6% στο γενικό σύνολο και 1.634.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω ένα λεπτό, η εκπομπή ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης.

Οι μοναδικές μαγειρικές ικανότητες του Άκη Πετρετζίκη και οι νόστιμες προτάσεις του έφεραν το «Kitchen Lab» στην πρώτη θέση με ποσοστό 13,5% στο δυναμικό κοινό και 17,1% στο σύνολο, ενώ 1.072.000 τηλεθεατές μαγείρεψαν μαζί του έστω για ένα λεπτό.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απορία πώς γίνεται ο Σασμος να είναι πρώτος από 1 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ έκανε πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες; δεν σε πιάνω

      Διαγραφή
    2. Η σαιζόν ξεκινά 1/9 και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της σαιζόν λοιπόν στα τοπ 20 της σαιζόν καταλαμβάνει 15 από τις 20 θέσεις.

      Διαγραφή
  2. Αστείο κείμενο...καμμία εντύπωση δεν έκλεψε.μονο με σασμο δεν κλέβεις τίποτα..ανύπαρκτο πρόγραμμα ,καμμία πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τονίζεις σε ένα δελτίο τύπου το γενικό σύνολο κι όχι το δυναμικό αυτόματα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αξίζει να σημειωθεί ότι στο top 20 των προγραμμάτων στο σύνολο του πληθυσμού της σεζόν (1/9/2021-10/7/2022) ο «Σασμός» κατέλαβε 15 θέσεις." Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπαρχει εμγαλυτερη βλακεια απ τη φραση ..παρακολουθησαν εστω και για ενα λεπτο.καμια εγκυροτητα σ τετοια νουμερα..η ουσια ειναι στους μεσους ορους..τ αλλα ειναι ολα εντυπωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Deal τερμάτισε πρώτο φέτος;;; Σοβαρά;; Έχει να κάνει αυτό με την βλακεία του ANT1 που για κάποιο διάστημα χαντάκωσε τον Σεφερλή εξαιτίας της μετακίνησης του παιχνιδιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα μεγαλο μπραβο στη Σταματινα που οσο ψηλα κι αν φτανει δεν σταματαει ποτε να δουλευει και δεν επαναπαυεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !