ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ- ΑΝΤ1: Προσπαθώντας να πείσουν την Σκορδά... Τι συμβαινει;

3



Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι περνά ο ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια Φαιή Σκορδά. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες συγκεκριμένο πρόσωπο του σταθμού έχει πέσει κυριολεκτικά πάνω στην πετυχημένη παρουσιάστρια ώστε να συνεχίσει να λέει την καλημέρα στο νέο ΠΡΩΙΝΟ που θέλουν να φτιάξουν...

Το συγκεκριμένο μάλιστα πρόσωπο ήταν ένα από αυτά που έφερε το δίδυμο αυτό στον ΑΝΤ1. Έτσι , προσπαθεί να πείσει την Σκορδά ότι δεν θα είναι ένθετο στο Πρωινό (άλλωστε δεν θα ζητούσε κάτι τέτοιο ο ΑΝΤ1 σε μια παρουσιάστριά που είναι δυνατό BRAND) κι ότι θα έχουν ξεχωριστούς ρόλους σε μια ενιαία τρίωρη εκπομπή .

Πάντως σύμφωνα με το ίδιο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, μέχρι αύριο, βαριά μεθαύριο, θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο... Ένα τοπίο που όπως σας έχουμε  γράψει δύσκολα ανατρέπεται.

Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κουράστηκα. Στην αρχή είχε ενδιαφέρον όλο αυτό γιατί μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη αλλά ειλικρινά τώρα έχω κουραστεί να διαβάζω για την Σκορδά και το πως όλα τα κανάλια -μέχρι και για την ΕΡΤ διάβασα- μόνο την θέση του προέδρου δεν της προσφέρουν για να υπογράψει μαζί τους. Σε λίγο θα μας πουν πως κάνουν ουρά και κανάλια του εξωτερικού για να την προσθέσουν στο δυναμικό τους και ο Jimmy Fallon την παρακαλά να συμπαρουσιάσει μαζί του την εκπομπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και η ίδια το είπε εχτές ότι με όλα αυτά που διαβάζει ούτε η ίδια δεν ξέρει που πάει. Εννοώντας ότι πολλά είναι ανυποστατα

      Διαγραφή
  2. O liagkas polles fores ti kapelonei k sta psixagogika themata j stis sinenteuxeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !