Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τον Γιώργο Λιάγκα . Πόσα χρόνια έκλεισε ο παρουσιαστής στο κανάλι;

12

 


Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα.


Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια. 


Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οπότε το πρωινό αλλάζει ταυτότητα ίσως και όνομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όνομα δεν θα αλλάξει η εκπομπή νομίζω ούτε και ταυτότητα σε σχέση με αυτην της χρονιάς που μας πέρασε...
      10:00-12:00 Κοινωνικό
      12:00-13:00 Μαγειρική, αστρολογία εμπορικά με την καινούρια γλάστρα που θα σταθεί στο πλευρό του Λιάγκα.

      Διαγραφή
    2. και θα δεχτει κοπελα να βγαινει μονο για μια ωρα? προσωπικα δε θα το δεχομουν. ας βαζανε την πετρογιαννη να το κανει το 12-13. ειναι υποτιμητικο να παιρνουν μια κοπελα μονο για μια ωρα.

      Διαγραφή
  2. Καιρός να το πάρει πάνω του ο Γιώργαρος οπως έκανε και φέτος άλλωστε . Χαρη σε εκείνον ανέβηκε στην κορυφή το πρωινό φέτος, το οποίο πριν είχε βουλιάξει στα μονοψήφια και έκανε την Καινούριου να θεωρείται ''βασίλισσα''.. Θα τα πάει καλά πιστεύω, σε αντίθεση με την Σκορδά που για μένα ειναι μακράν η πιο υπερτιμημένη παρουσιαστρια στην Ελληνική Τηλεόραση και το κανάλι που ακούγεται οτι θα πάει δεν έχει καμια παράδοση σε αυτη την ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γιωργαρος που λες ηταν στον παγκο και τον εβαλε η σκορδα στο παιχνιδι και ειναι τοσο καλος ανθρωπος που εκλεψε τη δουλεια της γυναικας του και αυτης που τον ξαναεβαλε στο προσκηνιο. αν εκανε νουμερα το πρωινο τα εκανε λογω πισπιριγκου και λιγναδη. για κανεναν λιαγκα δε τα εκανε. ακριβως ετσι αναστηθηκε φετος και η τατιανα που πριν την πισπριγκου εκανε 8 και μετα εφτασε 15-18

      Διαγραφή
  3. Η Φαίη θα τα πάει μια χαρά αλλού χωρίς ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην το λές τα τελευταία χρόνια που ήταν μόνη της είδες τι έγινε η ίδια ζήτησε τον λιαγκα πίσω

      Διαγραφή
  4. Να τολμήσω να πω κάτι; Γιατί ο Λιάγκας αφού θέλει να κάνει κοινωνική εκπομπή με λίγο αλλά καυτό gossip θέλει να έχει μαζί μαζί μαγειρική, μόδα, ομορφιά και λοιπά; Οκ να την δεχτώ την αστρολογία γιατί η Πατέρα είναι εκεί πόσα χρόνια αλλά τα υπόλοιπα.... Τι; Τα εμπορικά; Ας έκανε και μια ψυχαγωγική καθαρόαιμη εκπομπή που θα είχε και όλα τα υπόλοιπα... (το ξαναγράφω εδώ γιατί στο άλλο θέμα δεν περιμένω απάντηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωινό χωρίς Φαίη δε γίνεται. Να αλλάξει όνομα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας το ονομασουνε αληθεις με το γιωργο. που ξαφνικα την ειδε και αυτος ζηνα και ευαγγελατος στις 10 το πρωι με την τσιμπα στο ματι. με το που ξυπνας και εισαι σπιτι χωρις να εχεις πιει καφε να βλεπεις το λιαγκα να σχολιαζει με δικηγορους νεκροθαφτες και ιατροδικαστες. ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αυτό έφυγε η Σκορδά. Γιατί ο ρόλος της σε μια τέτοια εκπομπή θα ήταν μειωμένος κάτι που είναι και λογικό αφού δεν μπορεί να τα διαχειριστεί τα θέματα αυτά όπως τα διαχειρίζεται ο Λιάγκας. Και δική της εκπομπή να της έδιναν την μεγάλη στήριξη θα την είχε η εκπομπή του Λιάγκα. Το κανάλι είδε πως πήγε καλά φέτος με την επικαιρότητα και τον στηρίζει. Αν του καθίσει του Λιάγκα επικαιρότητα δυνατή όπως και φέτος θα πάει καλά πιστεύω αρκεί να μην κάνει κάποια βλακεία όπως τότε στον ΣΚΑΙ. Τότε μόνος του καταστράφηκε. Μαγειρική, ζώδια, μόδα βλέπω να τα ξεπετάνε εκτός κι αν η Πατέρα έχει διαπραγματευθεί συγκεκριμένα λεπτά που πρέπει να είναι στον αέρα και ο μάγειρας/μαγείρισσα, δεν ξέρω τί θα έχουν, κάνει το ίδιο. Διαφορετικά τους βλέπω να τρέχουν στις ενότητες τους. Η περισσότερη ώρα θα είναι στην καθημερινότητα και στα θέματα της και στη συνέντευξη. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στα 30+ χρονια ιδιωτικης τηλεορασης ηταν η πρωτη σεζον που καθαρα πρωινες ψυχαγωγικες αναγκασητκανε να χειρισοτυν βαρια θεματα επικαιροτητας δολοφονιων κλπ.δε νομιζω καθε χρονο να γινεται αυτο ουτε ενας σταθμος μπορει να ρισκαρει να κανει ενημερωτικο πρωινο με την προσευχη να κατσει βαρια επικαιροτητα καθε σεζον. επιμενω πως στις 10-12 το πρωι που ο κοσμος ξυπναει η ετοιμαζεται να φυγει θελει κατι χαρουμενο σχετικα οχι δολοφονιες κλπ. ορθως επραξε η φαιη κ ζητησε να κανει αυτο που κανει τοσα χρονια δηλαδη ψυχαγωγια. αν θελουν ενημερωση να δουνε παπαδακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !