Εκτός Υπηρεσίας: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου... Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε λεπτομέρειες για την σειρά του ΑΝΤ1

14

 


Ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα.

Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας. 

Δυο χωριά που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα.

Οι ζωές, όμως, όλων σύντομα θα αλλάξουν για πάντα… 


Οι προετοιμασίες για το «Εκτός Υπηρεσίας» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, το καστ «έκλεισε» και οι ήρωες της καινούριας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 βγήκαν από το χαρτί και έκαναν την πρώτη τους ανάγνωση. 

Μαζί με τους Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη, που υπογράφουν το σενάριο, αλλά και παρουσία του σκηνοθέτη της σειράς Βασίλη Κεχαγιά, οι ηθοποιοί διάβασαν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου και έδωσαν φωνή στους κατοίκους ενός νησιού όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη.

Εξαιτίας, όμως, της μηδενικής εγκληματικότητας έρχεται ειδοποίηση από τα κεντρικά ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να κρατήσουν το τμήμα ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!


Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη.


Στο ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Στο ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη


Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023. 







Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι από τις σειρές που περιμένω με ανυπομονησία να δω. Επιτέλους κάποια κωμική σειρά. Πήξαμε στα δράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μενα μαρεσει πολύ, φαινεται ωραια κωμωδια και ωραια η πλοκη. Η αληθεια ειναι οτι του χρονου, που παλι θα ειναι λιγες, οι κωμωδιες θα ξεχωρισουν πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι η πλοκή φαίνεται καλή. Σε αντίθεση με του Ποιος Παπαδόπουλος που άσχετα με το αν θα είναι καλή έχει εντελώς κλισέ υπόθεση, με βρέφη που μπερδεύονται στο μαιευτήριο.. Δεν έχει πολλά χρόνια που τελείωσε το Έλα στην θέση μου και βγαίνει παρόμοια σειρά.. Από την άλλη βέβαια γίνεται και της βεντέτας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι έτσι ξεκινά η ιστορία από ένα μπέρδεμα δε σημαίνει ότι είναι ίδιο στορι.

      Διαγραφή
  4. Πιστεύω θα πιάσει πάτο. Δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωμωδίες απλά για να λέμε οτι ο Αnt1 θα έχει δυο κωμωδίες.Και αυτή και το Ποιος Παπαδόπουλος δεν θα βλέπονται.Για να μιλήσουμε ειλικρινά η κωμωδία που θα αξίζει φέτος θα είναι το Μαίρη-Μαίρη και αυτό γιατί θα έχει ατάκα απο Ρεππα-Παπαθανασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φανεί στα νούμερα το "ούτε καν".Είδαμε πως τα πήγε και η Φριτεζα που ήταν των ίδιων.Με τετοιες κωμωδίες δεν γελάνε ούτε οι ίδιοι.Δεν συγκρίνονται καν ο Ρεππας-Παπαθανασιου ή Ρηγας-Αποστολου με τους υπόλοιπους

      Διαγραφή
    2. Ενώ με τους Συμπέθερους πεθάναμε στο γέλιο. Εγώ πιστεύω ότι το εκτός υπηρεσίας θα πάει πολύ καλά!

      Διαγραφή
    3. Συγκρίνεις τους Συμπέθερους που ήταν καθαρόαιμη κωμωδία με ατάκες(τα πήγε καλά ή όχι λίγη σημασία έχει)με πρόχειρες κωμωδίες που δεν γελάνε ούτε οι ίδιοι που τα λένε;Ελεος

      Διαγραφή
    4. @9:37 ναι πεθάναμε στο γέλιο. Κάθε επεισόδιο και ατάκα, viral στο διαδύκτιο. Αυτό είχαμε να το ζήσουμε από το παρα πέντε.

      Διαγραφή
    5. Τόσα ξέρεις τοσα λες.Αρχικα ατάκα που να γίνει viral απο τωρινή κωμωδία μην περιμένεις(εξαιρούνται οι παλιότερες κωμωδίες).Το παρά 5 δεν θεωρείται σειρά που έγραψε κατα κύριο λόγο για τις ατάκες της(προσωπικά δεν μου άρεσε κιόλας).Οπότε άκυρη η σύγκριση.Προφανως και τις σειρές Ρεππα-Παπαθανασιου και Ρηγα-Αποστολου δεν τις φτάνει κανένας σε θέμα ατάκας και γέλιου.Τωρα αν εσύ δεν γελάς δεν σημαίνει πως δεν είναι καλές.Θεμα γούστου είναι όλα Και οι Συμπέθεροι μια χαρά τα πηγαν

      Διαγραφή
  6. Ο αντ1 δεν το ‘χει με τις κωμωδίες. Έχει να κάνει καλή κωμωδία από τα εγκλήματα και το Κωνσταντίνου και Ελένης. Από τον προηγούμενο αιώνα δηλαδή. Όλες οι υπόλοιπες ήταν άνοστες, ανιαρές, γλυκανάλατες, με κρύα αστεία και ερμηνείες, ούτε με γαργαληστήρι δεν γελούσες. Εξαιρώ το καφέ της χαράς (το πρώτο εννοώ γιατί το δεύτερο ήταν βαρετό) που στάθηκε αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κωμωδίες με χωριά σαν το εκτός υπηρεσίας (χαιρέτα μου τον πλάτανο, Αστέρας ραχούλας, καφέ της Χαράς, κα) και κωμωδίες με συγκατοίκηση πλούσιων και φτωχών και μπερδέματα μωρών σαν το ποιος Παπαδόπουλος (έλα στη θέση μου, λατρεμένοι μου γείτονες, αχ και να μουν πλούσιος, κλπ). Θα πατώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !