Ο ΑΝΤ1 "έκλεψε" σειρά από την ΕΡΤ...

7


 Με μια κίνηση-ματ που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα, ο ANT1 εξασφάλισε ένα δυνατό χαρτί για το νέο του πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος για τη μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία αποτελεί μια πιο εκτεταμένη εκδοχή της ομώνυμης ταινίας, με τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννη Βογιατζή και άλλους.


Η εταιρεία παραγωγής Tanweer έκλεισε αρχικά διπλή συμφωνία για τη μετάδοση της «Σμύρνης», μοιράζοντας τα δικαιώματα για συνδρομητική και ελεύθερη μετάδοση ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στην ΕΡΤ. Στο αρχικό deal, ο ΑΝΤ1 είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς για τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+, όπου ήδη «ανεβαίνουν» τα επεισόδια, ενώ η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ελεύθερη μετάδοση της σειράς ιστορικής μνήμης στον τηλεοπτικό αέρα.


Ο ΑΝΤ1 έκανε τη ρελάνς και επανήλθε στη διεκδίκηση της… ελεύθερης «Σμύρνης», προσφέροντας υψηλότερο χρηματικό ποσό. Το γεγονός ότι η τελική σύμβαση της Tanweer με την ΕΡΤ δεν είχε ακόμα υπογραφεί, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων, έδωσε χώρο για την ανατροπή με τελικό «νικητή» τον ΑΝΤ1. Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 100 ετών από την καταστροφή της Σμύρνης τον Σεπτέμβριο του 2022, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ως special event τα 4 επεισόδια της σειράς ιστορικής μνήμης


Από enikos

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν κλέβει ο αντ1 είναι «κίνηση ματ», «ρελάνς». Όταν κλέβουν τα άλλα κανάλια είναι «ντροπή», «να μην το δει κανείς», κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει και το επιχείρημα με συνοδεία κλάψας οτι ο άλφα «έκλεψε» τον καημένο τον αντ1. Αφού κλέβει ο αντ1 μπορούν και τα άλλα κανάλια να κλέβουν. Εντωμεταξύ το ντέρτι ήταν αντιγραφή-κομψό κλέψιμο δηλαδή- από την ταινία Αυτή η νύχτα μένει. Και κάποιοι κατηγορούν τον άλφα οτι με την σειρά Αυτή η νύχτα μένει που είναι μεταφορά της ταινίας έκλεψε τον αντ1. Το θέατρο του παραλόγου. Ίχνος ντροπής δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θυμάμαι καλά ο Αντ1 , όπως και η ΕΡΤ, είναι χορηγοί της ταινίας. Επίσης αν θυμάμαι καλά σε συνέντευξη που είχε δώσει η Ντενίση στο "πρωϊνό" είχε πει ότι ετοιμάζεται μίνι σειρά που θα μεταδοθεί από τον Αντ1. Άρα για ποια κλοπή μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν να προβληθεί εκεί και απλά η παραγωγή δεν περίμενε να εγκριθεί το κονδύλι για την σειρά. Δεν είναι κλοπή. Απλά άρπαξε την ευκαιρία να προβληθεί και στην τηλεόραση του Αντ1. Μερικοί ψάχνετε φαντάσματα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια σειρά ίδια για να κλέψει την ιδέα. Εξασφάλισε μια σειρά που ήταν ήδη χορηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα εσύ; Η Ντενίση η ίδια το είχε πει πως επειδή υπήρχαν πάρα πολλές σκηνές που δεν χωρούσαν στην ταινία και θα γινόταν σειρά λίγων επεισοδίων για μπουν και αυτές. Τώρα το κατάλαβες;;;;

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !