ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει με σειρά στον ΑΝΤ1...

8




Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με κάθε σειρά που υπογράφει να γίνεται μεγάλη επιτυχία.

Εδώ και λίγο καιρό έχει επανέλθει στις οθόνες μας απο το νέο του δημιούργημα, τη σειρά «Σέρρες», η οποία βγήκε και ολοκληρώθηκε στη νέα streaming πλατφόρμα του ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνεχίσει τη συνεργασία του στον όμιλο ΑΝΤ1. Οι ίδιες πληροφορίες του TVNEA.COM θέλει το σεναριογράφο και ηθοποιό να συζητά για μια νέα σειρά που πιθανόν να παίξει στην ελεύθερη τηλεόραση, δηλαδή τον ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισο του 2022-2023.


Όσο για την σειρά ΣΕΡΡΕΣ, αυτή όπως όλα δείχνουν τα προγράμματα θα αφήσει να βγει στην τηλεόραση. Πιθανόν η σειρά αυτή να βγει το επόμενο καλοκαιρι στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν την έχει ήδη γράψει ο Καπουτζίδης, τότε δύσκολο να βγει φέτος. Ο Καπουτζίδης είναι αργός στο γράψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καπουτζίδης το έχει πει εδώ και καιρό ότι θα συνεχίσει στον Αντ1 με νέα σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που προορίζεται για τον ΑΝΤ1 κι όχι τον Αντ1+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα παει καθολου καλα η σειρα αν παιξει αντεννα.Ειναι μαύρη και παλι ο καπουτζιδης κουναει το δαχτυλο στην κοινωνια..Ας μην την βγαλουν καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Σέρρες είναι ιδιαίτερη σειρά. Δεν ξέρω κι εγώ αν έχει θέση στην τηλεόραση.

      Διαγραφή
  5. Έχω χάσει το μέτρημα πλέον από το πόσες φορές επιστρέφει ο Καπουτζίδης στην ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ. Δεν πάει αυτό παιδιά κατά του δικού σας του ρεπορτάζ. Απλώς και άλλοι είχαν συμφωνήσει μαζί του και τελικά πήγαν όλα κουβά. Όπως και να 'χει ακόμα κι αν ισχύει πως γράφει νέα σειρά κρατήστε μικρό καλάθι για το ότι θα δεχτεί να προβληθεί στην ιδιωτική ελεύθερη τηλεόραση. Νομίζω του άρεσε που η νέα του σειρά προβλήθηκε σε steaming υπηρεσία όπου ισχύουν άλλα όσον αφορά τις μετρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν βλέπατε το podcast της ZoePre στο YouTube θα καταλαβαίνατε πως δε θέλει να επιστρέψει στην ιδιωτική τηλεόραση και γι αυτό το λόγο επέλεξε τo Ant1+ για τις Σέρρες. Προσωπικά θεωρώ πως δεν του ταιριάζει καθόλου το προφίλ του Αντ1, από αλλού τον γνωρίσαμε, άλλο κανάλι τον ανέδειξε. Νιώθω ότι προδίδει το Μέγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κοιταξει να κανει συμφωνια με την Cosmote. Τωρα που θα τελειωσει το Ετερος Εγω θα εχουν κενο στις ελληνικες σειρες

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !