Δεν συγκινήθηκε το κοινό ούτε στην τελευταία μέρα τους... Αναλυτικά τα ποσοστά (17/7/2022)

10

 




Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για τα μεσημεριανά  και απογευματινά προγράμματα για χθες , σύμφωνα με την AGB Nielsen ήταν:

Πρόγραμμα 18-54


KITCHEN LAB (E) 6.8
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 11,3
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 10,9
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 9,8
DOT. (E) 13,6
ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ 9,3
OPEN SPORT 4,2
TAXI(Ε) 3,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 11.5


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος με το ζευγάρι, όλα γκουντ, ο ένας εξυμνεί τον άλλο, ποσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους.....τους τηλεθεατές δεν τους έπισαν για τις ικανότητες τους που αυτός ήταν ο στόχος. Φτάνει, ηρεμήστε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε αχωνετοι φάγατε την εκπομπή της Αντελίνας, την εκπομπή του Τσαλικη και τώρα προσπαθείτε να φάτε και το πρωινό Σαββατοκύριακο 10-12 στην ΕΡΤ που θα ανέλαβε η Μαλέσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νταξει δεν ειναι το πιο ευχαριστο διδυμο, λαικιζουν πολυ, με πολυ εντονα δραματικα στοιχεια και γενικα κανενας λογος να ειναι ολοι κεντρικοι παρουσιαστες, μπορουν να ειναι στο πανελ. Αλλα γιατι αναφερετε ολοι οτι εφαγαν η θελουν να φανε εκπομπες; Καποιος τους δινει τις εκπομπες για τους δικους τους λογους. Νομιζω μπορουμε να κανουμε κριτικη στο ποσο καλα τα καταφεραν, οχι να λεμε οτι εφαγαν την θεση καποιου ή οτι ειναι μεγαλοι σε ηλικια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη περίπτωση του Τσαλίκη μιλάμε για κανονικό φάγωμα. Μέχρι που είχε υπογράψει ο άνθρωπος. Για τις άλλες περιπτώσεις συμφωνώ.
      Γενικά για να λέμε αλήθειες το ζεύγος με μπροστάρισα τη Κάκαβα είχαν στήσει στο twitter ολόκληρο στρατό από χαζούς followers και χτυπούσαν τον Βαθρακούρη για το πόσο χάλια είναι στο Big Brother και πόσο έλεγαν έμμεσα πόσο καλύτεροι θα ήταν αυτοί στη θέση του.
      Και κατάφεραν να φάνε τον δεύτερο κύκλο από τον Τσαλίκη που επαναλαμβάνω ο άνθρωπος είχε υπογράψει για τη παρουσίαση του.
      Να σου πω την αλήθεια μου, δεν στεναχωρήθηκα που πάτωσαν. Κάποιος θα μπορούσε να το πει και Θεία δίκη.

      Διαγραφή
  5. Μόνοι τους χωρίς κανέναν απέναντι και πάλι τελευταίοι τερμάτισαν!! Δεν τους θέλουν οι τηλεθεατές. Αντιτηλεοπτικοί εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η νέα μόδα στο site με τους τίτλους - φαρμακερά σχόλια για την τηλεθέαση, τα σπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι δεν εφαγαν την Αντελινα , μεσα απο τα χερια της πηραν την εκπομπη και την αφησαν ανεργη.Τα ιδια δεν εκαναν με την Χατζιδου, ενω ηταν δικη της εκπομπη , καταφεραν να μπουν σε αυτη και μαλιστα στο τελος να φαινεται οτι ηταν δικη τους και οι αλλοι απλα συμμετειχαν.Ασε που εβγαινε ο Γκουνταρας μια εβδομαδα πριν την εναρξη και ελεγε οτι ο ιδιος θα πρωτοστατει στην εκπομπη. Μιλαμε για μεγαλα καθικια το ζευγαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι εκτος τοπου και χρονου , καμια σχεση με την εποχη μας και τους νεους, ειναι για τους μονο για των ανω των εξηντα και αυτο παλι υπο συζητηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !