Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν...

9



Η επιτυχημένη συνταγή των σειρών φαίνεται πως θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν σε όλα τα κανάλια. Του χρόνου λοιπόν δε έχουμε μία και δύο αλλά 16 νέες σειρές που θα έρθουν να προστεθούν σε όσες φετινές ανανέωσαν.

Τα κανάλια έχουν αποφασίσει να αφήσουν για λίγο πίσω τους τα ριάλιτι, τα οποία έχουν χάσει την αίγλη που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, αν νομίζατε ότι ο ΣΚΑΪ θα άφηνε την νέα σεζόν να μπει χωρίς κάποιο ριάλιτι τότε κάνετε λάθος μιας και το κανάλι του Φαλήρου, πέρα από το Survivor All Star, ετοιμάζει και το Love Island (δείτε εδώ τι προβλήματα έχουν προκύψει).
.

poster  
Maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Maestro Mega

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Μαύρο Ρόδο
Η τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίως αφού οι σειρές που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και στο παρελθόν, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το MEGA έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» της Ελένης Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό. Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγής έχει η JK Productions.

Μαύρο Ρόδο Mega

Η διασκευή του σεναρίου θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και της σκηνοθεσίας του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Όσο για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή παραγωγή; Είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό. Πρωταγωνιστούν στις «Άγριες μέλισσες» (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Αυτή η νύχτα μένει
Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, «Αυτή η νύχτα μένει» γίνεται σειρά και την επόμενη σεζόν η ιστορία του Αντρέα και της Στέλλας θα αναβιώσει στη μικρή οθόνη του ALPHA μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του σταθμού, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα μπουζούκια της δεκαετίας του '80. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε στη σειρά και τη Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ σε τι ρόλο).

Αυτή η νύχτα μένει ALPHA

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια
Το «Κόκκινο ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το OPEN, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων, επιστρέφει στην ίδια συχνότητα με τον δεύτερο κύκλο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, στο επίκεντρο της σειράς για τη νέα σεζόν, βρίσκονται η μικρασιατική εκστρατεία, η καταστροφή της Σμύρνης, η ανταλλαγή των πληθυσμών και η εισροή του μεγάλου κύματος των προσφύγων στην Ελλάδα.

Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια υπόθεση

ΣτΟργή
Μία από τις τρεις σειρές που θα απολαύσουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου είναι η «ΣτΟργή» με τη Μαρία Ναυπλιώτου. Ένα δυνατό καστ και ένας εξίσου έμπειρος σκηνοθέτης υπόσχονται να μας μυήσουν στις ζωές ανθρώπων που βίωσαν την οργή των δικών τους.

Η «ΣτΟργή» έχει ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και καιρό και αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των τηλεθεατών το ερχόμενο φθινόπωρο. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με αμείωτο ρυθμό αφού στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων να είναι έτοιμο το φετινό καλοκαίρι.

Στοργή ηθοποιοί

Γλυκάνισος
Πρόκειται για μία ακόμη δραματική σειρά από τον ΣΚΑΪ, η οποία τοποθετείται στη Μυτιλήνη, εκεί όπου μία Σύρια ερωτεύεται έναν Έλληνα.

Μάγισσα
Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν, τη σειρά «Ντέρτι», η οποία θα είχε φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Η σειρά αυτή ωστόσο ματαιώθηκε καθώς ο ALPHA θα κυκλοφορήσει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα έχει την ίδια θεματολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, η Μελίνα Τσαβάλη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν προγραμματίσει να κάνουν τα γυρίσματα για μία νέας σειράς εποχής που έχουν δημιουργήσει, η οποία θα έχει τίτλο «Μάγισσα», στην Μάνη.

ΑΝΤ1 νέα σειρά Μάνη

Μία Νύχτα του Αυγούστου
Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το Mega έπαιξε για πρώτη φορά την σειρά «Το Νησί», μία σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Σε λίγους μήνες, η σειρά θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, με άλλο τίτλο, και μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα (δείτε τα εδώ).

Φλόγα και Άνεμος
Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Φλόγα και άνεμος», που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν, και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Μέσα από 12 συναρπαστικά επεισόδια, μ’ ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Φλόγα και Άνεμος ΕΡΤ

Το βραχιόλι της Φωτιάς
Το «Βραχιόλι της φωτιάς», το ιστορικό μυθιστόρημα της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, γίνεται μίνι σειρά 8 επεισοδίων για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Η ιστορία στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα καθώς η συγγραφέας γράφει για τη ζωή της οικογένειάς της από τη μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 έως το Ολοκαύτωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης («Καρτ ποστάλ», «Τα καλύτερά μας χρόνια») και η Σοφία Σωτηρίου και τη σκηνοθεσία ο βραβευμένος Γιώργος Γκικαπέππας.


 
Και αφού διεισδύσαμε στο δράμα, ήρθε η ώρα να περάσουμε στις σειρές που θα προσφέρουν μία κωμική νότα στην εβδομάδα μας!

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη Mega
Η Μαίρη, η Μαίρη και η… Μαίρη! Δεν είναι μία, αλλά τρεις. Γυναίκες που τους φέρνουν όλους και όλα… βόλτα: Άντρες, παιδιά, δουλειά, πεθερές. Όλα αυτά στη νέα σειρά του Mega που έρχεται από τη νέα σεζόν.

Η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA. Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, με ένα απίθανο καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει ήρωες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ταυτιστούμε μαζί τους.

Κάμπινγκ
Tο Mega, που συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν, εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «Κάμπινγκ» που έκανε τεράστια επιτυχία στον ALPHA Κύπρου και συνδυάζει χιούμορ, περιπέτεια και μυστήριο.

Το σενάριο της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην λογιστή Ιορδάνη Ιορδάνου, ο οποίος αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο κάμπινγκ που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος. Οταν τον ανακαλύπτουν θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο και τη σύζυγό του Στέλλα Αθάνατου για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της αστυνομίας.

Κάμπινγκ Mega

Παράδεισος
Το κανάλι της Κάντζας και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία με μια νέα καθημερινή σειρά εποχής, τον «Παράδεισο των κυριών», που έχει ήδη μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Η δράση της νέας παραγωγής θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50 στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα μέσα σε ένα από τα πρώτα πολυκαταστήματα που άνοιξαν τις πόρτες τους στο αγοραστικό κοινό. Η ιστορία δεν βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο, αλλά σε φορμάτ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί του Σασμού θα στελεχώσουν τη νέα σειρά).

ALPHA νέα σειρά

Εκτός Υπηρεσίας
Αυτός είναι ο τίτλος της πρώτης σειράς που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως. Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Σύμφωνα με το σενάριο, όλα εξελίσσονται σε ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά.

Εκεί η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη. Μια ειδοποίηση όμως από τα κεντρικά της αστυνομίας αναστατώνει την ηρεμία των κατοίκων. Ο λόγος; Το αστυνομικό τους τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ως συνέπεια αυτού οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού. Εκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: Να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!


 
Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητούν δύο ονόματα-έκπληξη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Πάνος Βλάχος.

Ποιος Παπαδόπουλος
Το συγγραφικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή ετοιμάζονται για το επόμενό τους εγχείρημα που φέρει τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος;», με τον Βασίλη Μυριανθόπουλο να έχει το σκηνοθετικό πρόσταγμα.

Ρίσβας Σακαλή νέα σειρά ΑΝΤ1

Οπως καταλαβαίνετε οι... Παπαδόπουλοι είναι πολλοί, όπως τα μπερδέματα και τα ευτράπελα που θα ακολουθήσουν. Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι δύο ζευγάρια που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους καθώς προέρχονται από κοινωνικές τάξεις, έχουν διαφορετικές συνήθειες και ενδιαφέροντα και φυσικά διαφορετική καθημερινότητα. Το χειρότερο όλων είναι όμως ότι θα αναγκαστούν να συγκατοικήσουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Από Νεφέλη Ντατσοπούλου TV24

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Maestro θα είναι η πιο ακριβή σειρά που έχει περάσει στην τηλεόραση. Φαίνεται εκπληκτική. Ανυπομονούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά σας είπαν να πείτε; Σας γέλασαν, έρχεται Η Μάγισσα και το Αυτή η νύχτα μένει.

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι είσαι άσχετος. Τραβά να διαβάζεις ποσο κοστίζει ο Maestro και μετά μιλα. Που θα πεις τη Μάγισσα και το Αυτή η νύχτα μενει. Ο,τι να ναι.

      Διαγραφή
    3. Πάνε να διαβάσεις λέει. Για πες μας εσύ που τα ξέρεις πόσο στοιχίζει;

      Διαγραφή
    4. Πάνω από 250.000 το επεισόδιο. Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Το εμπέδωσες τώρα;

      Διαγραφή
  2. Από τις 16, οι 4-5 θα είναι καλές, οι υπόλοιπες με το ζόρι να πιάνουν την βάση, κι έτσι θα ξανά γυρίσουμε στα ριαλιτι. Όλα κύκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που δεν αναφέρονται οι υπόλοιπες σειρές που έρχονται. Κάνε ότι κοιμάσαι, Τα Νούμερα, η Παραλία, Άγρια Γη, Έρωτας φυγάς, Milky Way, αυτό του Θωμόπουλου στο Open...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Milky Way ειδικά θα έπρεπε να αναφερθεί. Δε γίνονται κάθε μέρα σειρές στην Ελλάδα από σκηνοθέτες που έχουν πάρει Χρυσό Φοίνικα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !