T α πρώτα λόγια της 4ης κριτή του GNTM: - Νιώθω τιμή που είμαι εδώ-

2

 



Το GNTM ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Star την ερχόμενη χρονιά και είναι αρκετά ανανεωμένο. Όπως έχει γίνει γνωστό, στην κριτική επιτροπή θα είναι η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το εκκεντρικό μοντέλο με τα χαρακτηριστικά έντονα φρύδια, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Star.

Αρχικά είπε: "Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε εδώ. Νοιώθω τόσο τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με την Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι μαζί θα επιλέξουμε το μελλοντικό είδωλο! Όλοι τους, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουν αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει”.

Και συνέχισε λέγοντας για το πρώτο γύρισμα: "Σήμερα ήταν συναρπαστικά και μ' άρεσε όλος ο ενθουσιασμός που είχαν όλοι στο έπακρο. Έμοιαζαν λίγο αγχωμένοι το ίδιο ήμουν κι εγώ, αλλά πιστεύω ότι θα γίνεται όλο και καλύτερο, είναι τόσοι υπέροχοι άνθρωποι και ανυπομονώ να γνωρίσω τους υπόλοιπους”.

Όσον αφορά το τι ψάχνει, είπε: "Θέλω να δω κάποιον που να μην τον ξεχάσω βγαίνοντας από το δωμάτιο. Αυτό αναζητώ! Κάποιον με τον οποίο μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί. Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος, ψηλός και πολύ αδύνατος σαν μοντέλο. Το θέμα είναι να είσαι κάτι που όταν το δει κάποιος σε ένα περιοδικό και να πει "μπορώ να γίνω έτσι, νιώθω πως με αντιπροσωπεύουν”. Θέλουμε περισσότερη αντιπροσώπευση, θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες υπάρχουν στη βιομηχανία της μόδας και είναι πολύ δυνατές. Δεν μας περιορίζει το μέγεθος, η φυλή, το χρώμα ή το φύλο μας, τίποτα απ' όλα αυτά”

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι είναι αυτό το πράμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βρουν το επόμενο είδωλο λέει. Σε μια χώρα που η μόδα είναι κυριολεκτικά νεκρή αυτοί ψάχνουν το είδωλο να ταυτιστεί ο κόσμος. Ποιος κόσμος; Αυτός που δεν έχει να φάει ή αυτός της Μυκόνου; Μάλλον ο δεύτερος. Αν αυτοί βλέπουν το ριάλιτι θα ταυτιστούν αν το βλέπουν οι άλλοι θα πάει χειρότερα από το φετινό. Νομίζει το Star πως έτσι θα κάνει νούμερα. Τους είχα για πιο έξυπνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !