Προς Αφροδίτη Γραμμέλη: Μήπως υπερβάλλει με την επιτυχία του «Survivor»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7


 Το καταλάβαμε πως η Αφροδίτη Γραμμέλη παραμένει στον ΣΚΑΙ, αλλά μήπως η χθεσινή της υπερασπιστική της αναφορά για το «Survivor» ήταν υπερβολική;

Συγκεκριμένα έγραψε χθες στο protothema.gr: «Οσο και να προσπαθούν να το αποδομήσουν, προσπερνώντας την αποτυχία των άλλων, το «Survivor» έχει δυναμική. Και νούμερα υψηλά κάνει και κάποια πρόσωπα συζητιούνται και χιλιάδες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το «All Star» που έρχεται θα είναι έκπληξη και αν μη τι άλλο ετοιμάζονται κάποια πράγματα, που κανείς δεν φαντάζεται».

Για το κόστος του φετινού κύκλου, τα στελέχη του ΣΚΑΙ είναι ικανοποιημένα με τη μέτρια τηλεθέαση; Το ότι τελειώνει τα ξημερώματα για να «τσιμπά» καμία μονάδα παραπάνω το ξεχνάμε;

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πωπω ντροπή!!! Ούτε 15 δεν θα κάνει ο τελικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά καλά κάνει. Από τον ΣΚΑΙ πληρώνεται, αυτόν θα υποστηρίξει. Εδώ τσακώνονται κάθε μέρα απλοί ,υποτίθεται, τηλεθεατές για τον Σασμό , τις Μέλισσες και την Ελιά, χωρίς να πληρώνονται ,όπως δηλώνουν, από τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζει τίποτα για τα κανάλια. Είναι αθέμιτο αυτό που κάνει. Δεν θα την παίρνει κανείς στα σοβαρά αν το συνεχίσει αυτό. Θα θεωρούνται πληρωμένες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ το κάνουν άλλες χωρίς να κρατάνε τα προσχήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι είναι talk of the town για 6 μήνες τον χρόνο; Το υλικό που μοράζει σε όλες τις εκπομπές του καναλιού και μη; Το ότι είναι κάθε μέρα νούμερο 1 trend στα social; Το οτι κάθε trailer στο yotube πιάνει 100k σε μια μέρα; ΤΟ πόσοι το βλεπουν μέσω νετ; το πόσοι δεν έχουν μηχανάκ agb; To οτί το κανάλι στο youtube εχει 473,709,402 views ολα αυτά είναι παράπλευρα κέρδη για όλο το κανάλι οπότε ναι και για φέτος ότι και να λέτε το survivor είναι επιτυχία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το survivor φέτος δεν είναι η μεγάλη επιτυχία που ήταν παλιότερα, δεν είναι όμως και αποτυχία. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το survivor 5(;)! Πέμπτη σεζόν δεν είναι; Οπότε μια χαρά τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε καμία περίπτωση η φετινή 9η σεζόν του Survivor, στην ελληνική τηλεόραση, δεν είναι αποτυχημένη.

    Πρώτον είναι ίσως και το μοναδικό reality στην παγκόσμια τηλεόραση που τρέχει για 7 ολόκληρους μήνες. Των υπόλοιπων χωρών έχουν διάρκεια 54 ημέρες.

    Δεύτερον ο ΣΚΑΪ κατά την περίοδο Φεβρουάριο-Μάρτιο έφτασε να προβάλει το Survivor 6 ημέρες την εβδομάδα. Επίσης η καθαρή διάρκεια επεισοδίου είναι 2,5-3 ώρες και διάρκεια προβολής 3,5-4 ώρες κάθε βράδυ και παίζει καθόλη την διάρκεια της prime time (21:00-00:00) απέναντι από δυνατές σειρές (Σασμός, Γη της Ελιάς) ενώ ολοκληρώνεται λίγο πριν τη 01:00.

    Ακόμη το καστ των παικτών άλλαξε φέτος πάρα πολλές φορές. Οι φετινοί παίκτες ήταν 39 ενώ ξεκίνησε μόνο με 24.

    Η προβολή του Survivor από τους απέναντι τηλεοπτικούς σταθμούς είναι επίσης πολύ μεγάλη. Καθημερινά το HAPPY DAY αφιέρωνε το 07:45-08:45 σε σχολιασμό του χθεσινού επεισοδίου ενώ φιλοξενούσε και μέλη των οικογενειών των παικτών. Το BREAKFAST@STAR είχε καθημερινά δύο θέματα στο TOP 10 του που αφορούσαν το SURVIVOR, ενώ μέχρι πέρυσι έπαιζαν μόνο MASTER CHEF. Καλά για το ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ δεν θα πω, ήταν όλη η εκπομπή πάνω σε αυτό!

    Και τέλος ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο, Δεκέμβριο με Μάρτιο, δεν έπεσε ποτέ η τηλεθέαση κάθε επεισοδίου κάτω από το 20%, τόσο σε γενικό όσο και σε νεανικό.

    (Αν θυμηθούμε και τα 3% του ΣΚΑΪ στο Α' μισό με τα πανάκριβα τηλεοπτικά προϊόντα TOP CHEF και BIG BROTHER τότε το SURVIVOR είναι πραγματικός νικητής.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !