Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ούτε ο Καρτελιάς, ούτε η Παπίλα συνεχίζουν στην πρωινή ζώνη του STAR»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6






 Μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, διαβουλεύσεων, αναβολών, αλλά και ποικίλων δημοσιευμάτων, που μιλούσαν ακόμα και για τηλεοπτικό διαζύγιο του διδύμου από την Χαλκίδα, ο κύβος ερρίφθη για το πρωινό του STAR με μια μεγάλη μάλιστα ανατροπή, που φέρνει το τέλος και των δυο παρουσιαστών, του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα δεν θα παίρνουν του χρόνου το Breakfast τους στο STAR, καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το συν 1 στο συμβόλαιό τους, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν μέρες που η εκπομπή έχει αναλαμπές αναφορικά με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, έγιναν πολλές συζητήσεις εσωτερικά στο κανάλι μεταξύ των στελεχών και κάποιοι αμφιταλαντεύτηκαν πολύ για το μέλλον της εκπομπής προτείνοντας ακόμα και μόνο την παραμονή της Ελίνα Παπίλα ενώ δεν έλειψαν και φωνές που ζητούσαν του χρόνου ένα πιο infotainment πρωινό που να καλύπτει και κομμάτι της ενημέρωσης. Γι’ αυτό και ενώ η απόφαση ήταν να παρθεί κάπου μέσα στον Μάιο, τελικά λευκός καπνός βγήκε πριν από ελάχιστες μέρες με αποτέλεσμα να μην διασωθεί τελικά ούτε η Ελένη Παπίλα.

Το σκεπτικό της απόφασης αυτής πηγάζει απο το γεγονός ότι από τη στιγμή που ήρθαν σαν δίδυμο, σαν δίδυμο παίρνει να τελειώσουν κι από την εκπομπή που φέτος πέρασε και δεν ακούμπησε τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης απασχόλησε και την Ζηνα Κουτσελίνη στις συζητήσεις για την ανανέωση του δικού της συμβολαίου καθώς ναι μεν φέτος απογειώθηκε αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί του χρόνου με την επικαιρότητα. Η απόφαση του σταθμού φαίνεται πως έχει ηδη ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους και αναζητείται η επόμενη μέρα στο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας αποφασίσουν και οι δημοσιογράφοι ομως τι ισχύει. Η μεσσαροπουλου γράφει ότι δεν συνεχίζουν ο Πουλόπουλος γράφει ότι συνεχίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως χθες το απόγευμα η Φαίη Σκορδά υπέγραψε συμβόλαιο με το STAR;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελινα και ο Γιώργος φεύγουν, η Φαιη έρχεται. Με μια εντελώς διαφορετική ομάδα, μια χαρά θα τα πάει. Ανακοινώσεις ακόμα δε βγαίνουν, αλλα από Ιουλίου πιστεύω πως θα είναι οριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαμε το Πρωινό με τις διαφορετικές πληροφορίες τώρα προστέθηκε το πρωινό του STAR. Το ενδιαφέρον σε όλο αυτό είναι πως τα δύο πρωινά συνδέονται αφού έχει γίνει πρόταση στη Σκορδά. Άντε να αποφασίσει και αυτή τί θα κάνει γιατί μάλλον η δική της απόφαση θα καθορίσει τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τον αντενα η Σκορδα θα καταλήξει στο star???Τι εγινε ο αντενα δεν την πιστευει ως κεντρικια;; ο Αντενα εχει τον Λιαγκα που χαρη σε αυτον και στην Πισπιριγκου σωθηκε το πρωινο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί το σταρ τόσο υποδεέστερο καναλι είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !