Φαίη Σκορδά: Αν κριτήριο είναι ποιος δίνει τα περισσότερα τότε το STAR κινδυνεύει να...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

 


Αν κριτήριο είναι ποιος δίνει τα περισσότερα τότε το STAR κινδυνεύει να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία

Η μια είδηση είναι ότι ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση στη Φαίη Σκορδά και η άλλη είδηση ότι δεν έχει αποφασίσει το κανάλι ακόμη για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου… Και οι δυο πληροφορίες ειπώθηκαν από τη φοβερή και τρομερή Σίσσυ Χρηστίδου.

Βεβαίως πώς γίνεται να έχουν κλείσει στο Φάληρο την Μπακοδήμου και τώρα να λέγεται ότι δεν είναι σίγουρο το τι θα κάνει, ενώ λίγο πριν θεωρούνταν σίγουρη η εκπομπή, αφού είχε ξεκινήσει και η προετοιμασία… Αλλά αυτό δείχνει από τη μια την ετοιμότητα του ΣΚΑΙ να μπει στο κυνήγι για τη Φαίη Σκορδά και καλά κάνει, αλλά από την άλλη δείχνει και το μπάχαλο και τι περιμένει την Μπακοδήμου, αν ο ΣΚΑΙ καταφέρει να πάρει τη Σκορδά!

Η αλήθεια είναι ότι η Σκορδά θα «φτουρίσει» στον ΣΚΑΙ ως μεταγραφή, παρά στο STAR… Ωστόσο η παρουσία της επίσης φοβερής και τρομερής Κουτσελίνη στο STAR θα βοηθήσει τη Σκορδά να προσαρμοστεί καλύτερα, γρηγορότερα και πολλά άλλα ακόμη… Θα μπορούσε με τις δυο η πρωινή ζώνη του STAR να σαρώνει!

Βέβαια το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε η Σκορδά μόνη της, δηλαδή χωρίς τον Λιάγκα (το ίδιο ισχύει και για αυτόν), είναι σούπερ ντούπερ επιλογή, αλλά επίφοβη ως προς τις τηλεθεάσεις! Μπορεί να της κάτσουν μπορεί όμως και όχι! Είναι ένα ρίσκο! Από την άλλη όμως δεν παίρνεις τη Σκορδά μόνο για τα νούμερα (λέμε τώρα)!

Σίγουρα η ανανέωση θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει σε επίπεδο τηλεθεάσεων μια αλλαγή… όποιο κανάλι καταφέρει και την πάρει για τον πρώτο καιρό σίγουρα θα κάνει νούμερα!

Πάντως η Φαίη Σκορδά ταιριάζει περισσότερο στην εικόνα του ΣΚΑΙ… Αλλά μοιραία η παρουσία της Κουτσελίνη στο STAR έχει τη βαρύτητά του! Βεβαίως παίζει ρόλο ποιος δίνει τα περισσότερα… Και δω το STAR δεν φημίζεται!

Όπως και να έχει είναι μια ευχάριστη εξέλιξη γιατί το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι – τηλεοπτικά μιλώντας, δεν είχε τίποτα! Τώρα όμως απέκτησε! Αν ειδικά μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης και το MEGA… Αν ήταν πέρυσι θα έμπαινε και θα την έπαιρνε! Ποιος ξέρει…

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι το σταρ της ταιριάζει περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος παει ΣΚΑΙ να κανει ψυχαγωγια φευγει νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρουσιαστρια γλαστρα χωρις αποψη που επαναλαμβανει οτι της πουν στο ακουστικο και χωρις ενας Λιαγκα διπλα της θα ειχε εξαφανιστει. Αυτο ακριβως που ζηταει το σκαι δηλαδη ,ας τη παρει λοιπον και ας δουμε τη Μαλεσκου και τη Κακαβα σε αλλα καναλια να τις γνωρισουμε ως παρουσιαστριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ νομίζω έχει άποψη και την λέει πιο έντονα ειδικά τα τελευταία χρόνια

      Διαγραφή
  4. Στον ΣΚΑΙ θα ταίριαζε μια χαρά και θα πήγαινε και πολύ καλά αν μιλάγαμε για κανονικό πρωινό στις 10. Το 12-2 είναι ότι πιο λανθασμένο για ψυχαγωγική εκπομπή. Αλλά δεν λένε να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι ταιριαζει καλυτερα στο σκαι; Τι είναι, ποιο μεγάλο κανάλι από το σταρ; Επίσης, κανένα μαγκαζίνο δεν τα έχει πάει καλά στο σκάι, και οι μισοί παρουσιαστές έφυγαν όχι με τον καλύτερο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΣΚΑΙ της ταιριάζει περισσότερο. Άσε που θα παίζει απέναντι από την Ζήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θέλει να επιστρέψει σε ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα όπως είπε πρόσφατα η Ζήνα σε μια συνέντευξη τότε το κανάλι που της ταιριάζει είναι το Σταρ. Θα της δώσει αρκετές ώρες το πρωί ώστε να κάνει αυτό που θέλει κατι που απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορούσε να κάνει στον ΑΝΤ1 από τότε που ήρθε ο Λιάγκας και άλλαξε την λογική της εκπομπής. Την έκανε περισσότερο ενημερωτική με κοινωνικά θέματα και λιγότερο ψυχαγωγική όταν δηλαδή είναι με το πάνελ να κουτσομπολεύουν τί κάνει ο τάδε διάσημος, ποιος παντρεύτηκε, ποιος χώρισε και αυτά. Αν θέλει η εκπομπή της να θυμίζει τις εκπομπές που έκανε παλαιότερα η καλύτερη επιλογή είναι το Σταρ. Άσε που στο Σταρ έχουν υπομονή και στηρίζουν, οι του Σκαι δεν έχουν υπομονή. Αν δεν πάει καλά θα αρχίσει η γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !