Φαίη Σκορδά: Πρόταση από το STAR;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Ακόμα δεν έχουν κληθεί από τη διοίκηση του STAR οι παρουσιαστές Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς, καθώς δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το μέλλον της εκπομπής. Αυτό που ακούγεται πολύ έντονα στους διαδρόμους του καναλιού είναι πως θα γίνει συνολική αλλαγή της ομάδας. Τα πράγματα ήταν πιο θετικά για την ομάδα του «Breakfast@star» πριν από ένα μήνα, καθώς κάποιοι εισηγούνταν να δοθεί άλλη μία ευκαιρία στο ραδιοφωνικό δίδυμο από τη Χαλκίδα, ενώ πλέον η συνλική αποτίμηση και ο μέσοος όρος της χρονιάς γέρνουν την πλάστιγγα αλλάζοντας τα δεδομένα επί το χείρον. 

Την ίδια ώρα, ένα ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προκαλεί βόμβα...

Η δημοσιογράφος αναφέρει πως το STAR έχει κάνει κρούση στη Φαίη Σκορδά με σκοπό να την εντάξει στη ζώνη 9-12. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στις «σειρήνες» του ανταγωνισμού και αν αυτές θα τον κάνουν να βάλει νερό στο κρασί του σχετικά με το αίτημα της παρουσιάστριας για αυτόνομη ψυχαγωγική εκπομπή. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ούτε πρωταπριλιατικο αστείο να ήταν...Βέβαια δεν είναι δυνατόν ένα κανάλι σαν το Star να μην έχει ήδη ανακοινώσει τις προθέσεις του στους δύο παρουσιαστές της εκπομπής. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο είχε συμβεί και με την καραβάτου που ουσιαστικά από τα site είχε μάθει το τέλος της συνεργασίας με το συγκεκριμένο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα ας την αφήσουν να φύγει. Μπορείτε κάποιοι να θεωρείτε πως είναι σκληρό το σχόλιο μου αλλά πραγματικά πιστεύω πως δεν θα είναι μεγάλη η απώλεια για τον ΑΝΤ1 αν φυσικά φερθεί έξυπνα και δεν κάνει ανοησίες. Για μένα μεγαλύτερο ρίσκο είναι ο χωρισμός του πρώην ζεύγους και να δημιουργηθούν δύο πρωινές εκπομπές. Από την άλλη ότι χειρότερο είναι για τους τωρινούς παρουσιαστές του STAR να ακούν την είδηση. Το Star δεν συνηθίζει να κάνει βιαστικές κινήσεις και δίνει ευκαιρίες σε σχέση με άλλα κανάλια. Αν ισχύει η είδηση με εκπλήσσει δυσάρεστα το κανάλι. Τώρα τελευταία δεν τα πήγαιναν και τόσο άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε στον ΑΝΤ1 μας, ούτε στον ΆΛΦΑ μας, ούτε στο ΜΕΓΚΑ μας,ούτε καν στην ΕΡΤ μας. Τα κανάλια κανονικά πρέπει να είναι πάνω από τους καλοπληρωμενους - κακομαθημενους σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα. Παίζει να το έβγαλε από το μυαλό της κιόλας για να πιέσει καταστάσεις στον Αντ1. Και φαντάζεστε να τους χωρίσουν όντως και να κάνουν μονοψήφια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά η συγκεκριμένη δημοσιογράφος έχει βγάλει κατά καιρούς άκυρα ρεπορτάζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !