Έρχεται το «Secret song» με πολλούς παρουσιαστές...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Ετοιμάζεται να έρθει και στη χώρα μας έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί.

Η μοντέρνα ματιά του… ή μάλλον η «κρυφή μελωδία» του Secret Song έχει κερδίσει τους τηλεθεατές πολλών χωρών προσφέροντας μουσική, τραγούδι και πολλά… πάρα πολλά συναισθήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Νίκος Αλιάγας που το παρουσιάζει στη Γαλλία καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό που περιμένει πώς και πώς να δει τι θα έχει ετοιμάσει για τον κεντρικό καλεσμένο του.

Το εντυπωσιακό show φιλοξενεί κάθε φορά ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, από το χώρο του θεάματος ή του αθλητισμού το οποίο κάθεται στην καρέκλα και δεν ξέρει τι… και ποιοι τον περιμένουν. Τα τραγούδια που έχουν «γράψει» στη ζωή του παρουσιάζονται μπροστά του… και χωρίς να γνωρίζει ποιοι τα ερμηνεύουν… ξεδιπλώνοντας αναμνήσεις… με πολλά συναισθήματα.

Το  Secret Song ήταν να βγει στον ALPHA τη φετινή σεζόν, αλλά μετά από αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν, το προγραμματίζουν για τις αρχές της καινούργιας χρονιάς. Μία από αυτές, σύμφωνα με  πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, είναι ότι το επιτυχημένο show δεν θα του παρουσιάσει ένας… αλλά πολλοί. Δηλαδή σε κάθε επεισόδιο ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο θα κάθεται στο «τιμόνι» του και θα έχει καλεσμένο ένα άλλο, επίσης πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο που θα κάθεται στην καρέκλα και θα απολαμβάνει το Secret Song της ζωής του με πολλές εκπλήξεις.

Η πρεμιέρα του πρωτότυπου ψυχαγωγικού και εντυπωσιακού show στη χώρα μας από τη συχνότητα του ALPHA θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο και  θα προβληθούν οκτώ επεισόδια που θα παρουσιάσουν σούπερ πρόσωπα έχοντας σούπερ καλεσμένους… για να περάσουν σούπερ και οι τηλεθεατές…!


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δικαιωματικά θα έπρεπε να το παρουσιάζει η Γερμανού. Δεν ξέρω, φαίνεται ότι δεν τη στηρίζουν ιδιαίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο ακούγεται, έχει ενδιαφέρον! Για να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @6:46 ίσως επειδή έχει υπογράψει με το Μέγκα να είναι από την σεζόν 23-24 παρουσιάζοντας ψυχαγωγική εκπομπή στο Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον δίνουν στη Ναταλία. Είναι άσσος στις συνεντεύξεις, ξέρει από μουσική, έχει γνωριμίες για να φέρει τοπ καλεσμένους και είναι σειφ επιλογή. Ξέρεις ότι το έχει, δεν πειραματιζεσαι κάθε εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !