Η Εθνική και η Ελιά πήραν το Prime time... Δείτε την τηλεθέασης! (9/6/2022)

21


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

UEFA NATIONS LEAGUE: ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ALPHA 20.3
ΑΥΤΟΨΙΑ 6,8
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 5.1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 15.2
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ 7,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 8.8
OI 100 8.7
SURVIVOR 18,9
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 19.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 10.6
NIGHT OUT 6.8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3,6
ANOIXTA 3,6
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1.1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 0.9
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ 1.2
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ 2.0

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μέχρι και το Survivor ανέβηκε. Μόνο οι Μέλισσες έπεσαν πάλι στο 15%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοψία και Night Out πόσο έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σαρβαιβορ κάθε Πέμπτη ανεβαίνει κι ειδικά στα τελευταία τέταρτα δηλαδή 12:30 με 1 γιατί όλοι θέλουν να δουν την αποχώρηση...κι επειδή βρήκατε πάτημα εχθές είχε τη μπάλα που όπως είδατε έκανε 20αρια.. η μπάλα ήταν 10 με 12..φυσικά κι οι μέλισσες θα ήταν πεσμένες.. το σαρβαιβορ σώθηκε γιατί έπαιζε μέχρι τις 1 που ανέβασε το μέσο όρο κι η γη της ελιάς έπαιζε απ' τις 9 πριν καν ξεκινήσει η μπάλα...μόνο οι μέλισσες βρέθηκαν ιδιες ώρες απέναντι απ' τη μπάλα.μην ξεχνάμε πριν λίγο καιρό που είχε η ΕΡΤ μπάλα ο σασμος έκανε 19% είχε πέσει κάτω από είκοσι, δηλαδή με αυτή την λογική κι ο σασμος ήταν αποτυχημένος κι ο σασμος ήταν πεσμένος κι άρα αφού ήταν πεσμένος δεν αξίζει να πάει 2η χρόνια..κρατήστε το φαρμάκι σας κι μην κοροϊδεύετε για τις μέλισσες...είχε μπάλα..όπως μπάλα θς χει ο αντ1 την νέα τηλεοπτική σεζόν .εκεί θα γελάσουμε κι θα δούμε τι αξίζουν οι σειρές απέναντι απ' τη μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σας ενδιαφερει αν η μια σειρα ειναι πρωτη η η αλλη δευτερη κλπ...??? Εχετε κανενα καναλι να διοικησετε η να συντηρησετε?? Ελεος πια καθε μερα με τις ιδιες βλακειες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η ελιά είχε μπάλα απέναντι στη μισή της διάρκεια και μια χαρά τα πήγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ο αντ1 δεν θα έχει στην prime time μπάλα. Έτσι γράφτηκε χθες. Εκεί να δούμε τι θα κάνει ο αντ1 που δεν θα έχει ούτε το 15 των μελισσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μέλισσες κάνουν 15ρια και χωρίς να έχει μπάλα απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι έχετε κακια το ξέρουμε αλλά ότι δεν έχετε κι εγκέφαλο δεν το περίμενα..είχε μπάλα χθες..λογικό οι μέλισσες να κάνουν 15% κι ο σασμος αν είχε μπάλα απέναντι θα τα πεσμένος (μια φορά με μπάλα απέναντι ο σασμος έκανε 19) ..αλλά χαίρομαι που πετάτε απ' την χαρά σας..τα λέμε το Νοέμβριο που θα χει μπάλα ο αντ2 απέναντι από σασμο κι γη της ελιάς ..εκεί θα δούμε τότε ποιος θα γελάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η γη της ελιάς ξεκίνησε 9, η μπάλα ξεκίνησε 10 κι ολοκληρώθηκε 12.... μια χαρά η γη της ελιάς είχε μια ώρα να πάρει ανάσα ..όπως κι το σαρβαιβορ πήρε ανάσες 9-10 κι 12-1.. οι μέλισσες όχι μόνο ώρα αλλά ούτε τέταρτο δεν είχε να πάρει ανάσα με την μπάλα..κι ο αντ1 τη νέα σεζον θα χει μπάλα απ' το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ,αυτό θα επηρεάσει τα αντίπαλα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια φορά έκανε ο σασμός 19 (το χαμηλότερο που έκανε όλη τη χρονιά) και απέναντι από μπάλα (το δικαιολογείται τώρα γιατί έτσι σας βολεύει, τότε χαιρόσασταν και βρίζατε τον σασμό) και το θυμάστε και το λέτε. Τόσο πολύ σας πονάει ο σασμός. Πάντως το πότε έκαναν τελευταία φορά 19 (το ταβάνι τους για φέτος) οι μέλισσες ούτε που το θυμόμαστε, το έχουμε ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αναρωτιόμουν σήμερα που δεν είχε Σασμό θα υπάρχουν τσακωμοί; Και τελικά υπάρχουν... Συμπέρασμα: δεν υποστηρίζετε τις σειρές που σας αρέσουν. Απλά κατηγορείτε τις αντίπαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έσκισε ο άλφα χθες και με την μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @11:20 εδώ ο άλλος γράφει απλά Σασμάρα χωρίς να κατηγορεί κανέναν και πέφτουν να τον φάνε, βρίζουν τον σασμό και τον συγκρίνουν με τις μέλισσες. Και πάντα πέφτουν να τον φάνε αντεννικοί οι οποίοι επιτίθενται σε όποιον λέει καλή κουβέντα για άλλο πρόγραμμα. Κανείς που βλέπει σασμό, ελιά ή ριάλιτι δεν επιτίθεται στους άλλους. Όταν όμως τους απαντήσουν οι άλλοι μυξοκλαίνε σαν μικρά παιδιά. Η δράση φέρνει και αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δείτε αναλυτικά τα τέταρτα, η Ελιά διατήρησε σταθερά νούμερα καθόλη τη διάρκεια προβολής της. Καθόλου δεν επηρεάστηκε από τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άρα δεν ισχύει ότι η Ελιά είχε μια ώρα "να πάρει ανάσα", ενω οι καημένες οι Μέλισσες δεν ειχαν χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @11:34 ακριβώς! Θα μπορούσαν οι τηλεθεατές να την αφήσουν και να πάνε στην μπάλα αλλά δεν το έκαναν. Η ελιά τους κράτησε. Επίσης οι τηλεθεατές ξέρουν ότι απέναντι έχει μέλισσες, ένα μέρος τους όμως τις άφησε για την μπάλα. Αυτήν είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να χρυσώνουν το χάπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο οι μέλισσες που κράτησαν 15αρι με μπάλα απέναντι που έκανε 20αρια.. όταν ο σασμος έπεσε απ' το 25% στο 19% λόγο μπάλας στην ΕΡΤ ήταν τραγικό ..γιατί η μπάλα στην ΕΡΤ έκανε απλά 9% αν μπορεί μια μπάλα με ξένες ομάδες να κάνει 9% και να ρίχνει τόσο τον σασμο φανταστείτε αν εχθές έδειχνε άλλο κανάλι το ελλαδα- Κύπρος κι ο σασμος έπαιζε κανονικά . εκεί θα γελούσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είχε κάνει 19% ο σασμος? Απαράδεκτο.. υποτίθεται είναι η επιτυχία της χρονιάς.. θυμάμαι εποχές που οι αληθινές επιτυχίες ήταν αυτές που κάναν 40ρια... αξέχαστες εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και μονο που ασχολειστε με τον σασμο ενω χθες δεν επαιξε δειχνει την μεγαλη του επιτυχια. Και αυτη η μεγαλη του επιτυχια σε καποιους, λιγους, ποναει παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο πόλεμος που δέχεται η σειρά Άγριες Μέλισσες είναι απο τον ALPPHA γιατί τους έκραξαν κι απο αυτό, δεν μπορούν να βρουν ηθοποιούς για την σειρά ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ. Περαστικά σας. Σας πήραν όλοι "χαμπάρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα δεν ασχολειται κανεις με τον Σασμό. Εσυ τον αναφερεις συνεχεια αχαχαχαχαχα. Ξεχνας οτι εσυ ασχολεισαι με τς μελισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !