Σασμός και Άγριες Μέλισσες στην πρώτη θέση! Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (23/6/2022)

14



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 27,6
TOTAL BLACKOUT 5.3
ΑΥΤΟΨΙΑ 6,6
VELVET 3,0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 19,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 15,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 13,7
OI 100 12.8
SURVIVOR 15,4
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 15,8
NIGHT OUT 5.1
ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 11.0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 2,5
ΑΝΟΙΧΤΑ  2,4
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1,2
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1,1
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ 1.8
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ 2,8
Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 2,7 
ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ 1,5
PEAKY BLINDERS 1.3

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στην πρώτη θέση είναι ο σασμός μόνος του. Είναι πρώτος και με διαφορά στην ώρα του και σε όλο το prime time και δεν χάνει ούτε σε ένα τέταρτο. Οι μέλισσες είναι δεύτερες. Πρώτες στην ώρα τους και μόνο και μάλιστα όχι σε όλη την ώρα τους αφού έρχονται και δεύτερες σε μερικά τέταρτα. Όχι ίσα κι όμοια ο σασμός με τις μέλισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:55 π.μ. δε βαρέθηκες τις ίδιες ηλιθιότητες κάθε μέρα..πρώτες οι μέλισσες!! Γιατί παίζουν 10:30 με 12.. ο άσος παίζει 9.. δεν είναι ίδιες ώρες..δεν με ενδιαφέρει αν σε ξυνιζει κι αν σε χαλάει αλλά ναι οι μέλισσες είναι πρώτες στην ώρα τους.
    Κι ειδικά μετά το πέσιμο της γης της ελιάς που τώρα κάνει απογοητευτικά νούμερα..πρώτες οι μέλισσες...μας επριξες με την σασμαρα σου την μέτρια σειρά που ότι νούμερα κι να κάνει σαν σειρά θα ναι μέτρια..άλλο ποιότητα κι άλλο επιτυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:55 π.μ. δε βαρέθηκες τις ίδιες ηλιθιότητες κάθε μέρα..πρώτες οι μέλισσες!! Γιατί παίζουν 10:30 με 12.. ο σασμός παίζει 9.. δεν είναι ίδιες ώρες..δεν με ενδιαφέρει αν σε ξυνιζει κι αν σε χαλάει αλλά ναι οι μέλισσες είναι πρώτες στην ώρα τους.
    Κι ειδικά μετά το πέσιμο της γης της ελιάς που τώρα κάνει απογοητευτικά νούμερα..πρώτες οι μέλισσες...μας επριξες με την σασμαρα σου την μέτρια σειρά που ότι νούμερα κι να κάνει σαν σειρά θα ναι πάντα μέτρια..άλλο ποιότητα κι άλλο επιτυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να βαρεθεί. Την δουλειά του κάνει. Γι'αυτό πληρώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γη της ελιας έχει πέσει.Το σενάριο έχει βαλτώσει.Κραταει το κοινό της όμως.Ισως την επόμενη εβδομάδα που τελειώνει ανεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαλάρωσε κι εσύ 11.01. Για σαπουνόπερες μαλώνετε. Μέτρια η Σασμάρα του αλλά όχι και να έχεις την εντύπωση πως οι Μελισσάρες σου είναι ΤΟ αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γιατί συγκρίνετε τις μέλισσες με το survivor και την ελιά που ξεκινούν στις 9; Χάνουν σε τέταρτα οι μέλισσες από την ελιά και ενίοτε και από το survivor; Ναι ή όχι; Ανεβαίνουν σε νούμερα οι μέλισσες μόλις τελειώνει η ελιά; Ναι ή όχι; Πως λοιπόν είναι το ίδιο με τον σασμό που ο σασμός σαρώνει τα πάντα. Όσο για το ποιος πληρώνεται να τον βρείτε σε αυτούς που κάνουν το άσπρο μαύρο και βγάζουν τις μέλισσες πρώτες ενώ είναι δεύτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εξελίξεις στον Σασμό και στις Μέλισσες είναι καθηλωτικές. Η Γη έχει μείνει λίγο πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα συγκρινεις τωρα την Ελια που παιζει στις 21 και χτιζει και τς μελισσες που παιρνει lead in 1,2% και το πάει στο επομενο 13% και μετα στο 21% και περνα την ελια; Συνελθε , εχεις ξεφυγει και δεν ξερει τι γραφεις 11:12 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι κοινό χτιζει η Ελια;Τα βλέπετε τα προγράμματα ή απλά λετε;Περισσότερες είναι οι διαφημισεις.Απλα ίσως τα πάει καλύτερα απο τις Μέλισσες γιατί δεν το παραδεχεστε.Καθεστε και μαλώνετε μελισσικοι και σασμικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί να ανέβει την επόμενη εβδομάδα η Ελιά που τελειωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχουν πλάκα μερικοι εδω μέσα. Δεν ξέρουν τι λένε, μπαινουν μονο για να μειωσουν ενα συγκεκριμένο κανάλι και τίποτα αλλο. Αλήθεια σας κόβουν μισθό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν το λες απογοητευτικο το 15,4 της Ελιας. πεσμενο σε σχεση με αλλες φορες αλλα οχι απογοητευτικο. τοτε πολλα σηριαλ εχουν κανει απογοητευτικα νουμερα φετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !