Πρωταγωνιστές στην τηλεθέαση ο Σασμός και οι Μέλισσες! Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (21/6/2022)

26

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :

Πρόγραμμα 18-54

ΣΑΣΜΟΣ 28,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 8,1
VELVET 5,0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 20,6
THE 2NIGHT SHOW 14,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 9,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 12,2
SURVIVOR 14,6
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,7
NIGHT OUT 8,9
ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 12.9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 2,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3,1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1,1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1,8
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ 2,6
ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΙΜΗ 3,4

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαρώνουν Σασμος και Μέλισσες. Πεσμένη η Ελιά, ακόμα χειρότερα το Survivor. Ο Ψινάκης τι έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχε ξένη ταινία το Mega. Το Γηροκομείου του Ψινάκη είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθόλου πεσμένη δεν είναι η Ελιά. Σταθερά είναι τα ποσοστά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήσαμε τις μέλισσες ποιασαμε την ελιά χαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12,9% έκανε ο Ψινάκης μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι να ‘ναι ο τίτλος! Κυρίαρχος είναι ο σασμός! Και στην ώρα του και σε όλη την prime time. Οι μέλισσες κυριαρχούν όταν τελειώνει η ελιά και παίζουν μόνες με το survivor. Όταν έχουν κοινή ώρα ελιά-μέλισσες-survivor τα τέταρτα τα μοιράζονται οι τρεις τους με την ελιά να είναι λίγο πιο κερδισμένη. Σας προκαλώ να βγάλετε τα τέταρτα για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:11 π.μ. πω πω ζηλια για τις μέλισσες.. προχθές η γη της ελιάς έκανε μόνο 15% κι οι μέλισσες ήταν μπροστά σε όλα τα τέταρτα..δεν ασχολούμαστε με την πεσμένη γη της ελιάς.. 17,7% η γη της ελιάς 20,6 οι μέλισσες...3 μονάδες διαφορά..σωστός ο τίτλος.σασμος κι μέλισσες πρώτες το βράδυ..ξύδι για την ζήλια σου κατά των μελισσών ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι πολύ κάνει η γη της ελιάς..τόσους ατάλαντους μαζεμένους πρώτη φορά είδα..κι η σκηνοθεσία μέτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποτε δεν περνάνε οι Μέλισσες την Ελιά όταν παίζουν απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δευτέρα : μέλισσες 20,7 ,η γη της ελιάς 15,2% ..5,5 μονάδες διαφορά!! Ακόμα κι στην κοινή ώρα οι μέλισσες ήταν μπροστά..το 'ποτέ δεν περνάει οι μέλισσες την γη της ελιάς' άσε να το ξέρει καλύτερα η agb που βγάζει τα νούμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @11:49 μάλλον εσυ δεν ξερεις να διαβάζεις τα νούμερα. Δε μιλάμε για το μέσο όρο, μιλάμε για την κοινή τους ώρα προβολής που η Ελιά είναι πάντα πάνω από τις Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδαν και απόειδαν οτι δεν βγαίνει τίποτα με το να πολεμούν την νο1 επιτυχία της χρονιάς, τον σασμό ο οποίος παραμένει ακλόνητος κυρίαρχος όσο και αν τον πολεμούν και τώρα τα βάζουν με την νο2 επιτυχία της χρονιάς η οποία χάνει μόνο από τον σασμό. Πολύ σπάνια σε κοινή ώρα με άλλα προγράμματα βγαίνει τρίτη. Η ελιά που κάποιοι το φθινόπωρο έλεγαν πως θα ξεριζωθεί. Αμ δε! Άλλα προγράμματα περιμένουν να τελειώσει η ελιά για να ανεβάσουν νούμερα και να….κυριαρχήσουν σε λιγοστό ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις είπα ότι κι στην κοινή ώρα οι μέλισσες ήταν μπροστά..το λέω ακριβώς μετά την διαφορά 5,5 μονάδων που είχαν αυτές οι 2 σειρές την Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η γη της ελιάς με λιγότερο ανταγωνισμό -τελειωσε το μαστερσεφ- κάνει χαμηλότερα νουμερα..που πήγαν τα 20αρια?.. το 15,2% της ελιάς προχθές Δευτέρα αν μη τι άλλο απογοητευτικό είναι για την υποτιθέμενη 2η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @11:20 τι να ζηλέψω βρε καημένε από τις μέλισσες; Το ότι τις περισσότερες φορές βγαίνουν 2ες πίσω από την ελιά ή και 3ες όταν τα ριάλιτι είναι ανεβασμένα; Ή ότι περιμένουν να τελειώσει η ελιά για να τσιμπήσουν νούμερα; Ή ότι το φθινόπωρο ξεκίνησαν να παίζουν στις 22:00 μετά πήγαν 22:15 και τελικά 22:30 γιατί έπεφταν πάνω στον σασμό και πάντα έχαναν στην κοινή τους ώρα και έφτασαν να κάνουν μο 12; Ή ότι επρεπε να τελειώσει το master chef για να τσιμπήσει και λίγο ακόμα στα νούμερα; Ε αν τελειώσει και το survivor και παίζουν οι μέλισσες μόνες τους ίσως πιάσουν με το ζόρι κανένα 25αρι να μπορέσεις να χαρείς και εσύ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @12:06 βρε αυτά έγιναν την Δευτέρα. Χθες ήταν η ελιά μπροστά στην κοινή ώρα. Το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα και τις περισσότερες ημέρες. Τώρα αν εσύ θες να κάνεις σημέρα την 1 μέρα που μέλισσες πέρασαν μπροστά πρόβλημά σου. Πες μας όμως και για χθες και όλη τη χρονιά τι γίνονταν. Ειπώθηκε και πιο πριν. Να βγουν τα τέταρτα να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ας βγουν λοιπόν. Γιατί δεν βγαίνουν; Κάποτε αυτό το σάιτ τα δημοσίευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά δουλειά δεν έχετε; Κάθεστε και τσακώνεστε λες και είστε στελέχη των καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ο Σασμός έχει ατάλαντους και επίσης μέτρια σκηνοθεσία.Ασχετα αν πέφτει τρελό promo απο παντού στο κανάλι.Εκτος και αν τον Σασμό τον περνάτε για κανένα αριστούργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητή Μαρία στον λόγο υπάρχει και ο αντίλογος. Τα ψέμματα και οι εκ πονηρού μπαρούφες θα παίρνουν την απάντησή τους. Στέλεχος καναλιού δεν είμαι, μου αρέσουν και δεν μου αρέσουν προγράμματα από όλα τα κανάλια και σχολιάζω συχνά. Όμως παιχνίδια καναλιών και άλλων όταν είναι άδικα και εξόφθαλμα θα τα ξεμπροστιάζω. Το ότι είμαστε απλοί τηλεθεατές δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε λόγο ούτε ότι θα καθόμαστε να μας περνούν για βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όχι αριστούργημα δεν είναι ο σασμός αν και έχει αρκετές αριστουργηματικές στιγμές όπως η προχθεσινή σκηνή Καραπάνου-Μάκη, ο θρήνος της Μαρίνας, η αυτοκριτική της γιαγιάς Ειρήνης, η δολοφονία του Πετρή, κα. Αλλά μόνο ατάλαντους δεν έχει. Έχει ηθοποιάρες, υπέροχες ιστορίες, καταπληκτικούς διαλόγους, υπέροχη πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, γυρίσματα σε φυσικούς χώρους. Το ίδιο και οι μέλισσες. Δεν είναι κανένα αριστούργημα έχει όμως πολύ καλούς ηθοποιούς, ωραίες ιστορίες αν είναι αρκετά μίζερη, η μίρλα τους δεν αντέχεται 3η σεζόν. Πρόκειται για δυο πολύ καλές σειρές που καμιά φορά κινούνται στα όρια της σαπουνόπερας. Η ελιά θα συμφωνήσω πως έχει πιο πολλούς ατάλαντους ηθοποιούς, έχει όμως και πολύ ταλαντούχους πχ Κονιόρδου, Γαλανός, Παρτσαλάκης, κα. Η ελιά είναι μια μέτρια προς καλή σειρά με αρκετά στοιχεία σαπουνόπερας, είναι όμως καλογυρισμένη με πολλές ιστορίες που κυλά σχετικά γρήγορα αν και τώρα τελευταία πάει λίγο πιο αργά. Σίγουρα όμως είναι η καλύτερη δουλειά του Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12:24 απλά μου φαίνεται χαμένος χρόνος.
    Αφού δεν συμφωνείτε ληξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12:24 εμείς δεν τον περνάμε τον Σασμό για κανένα αριστούργημα. Εσύ μπορείς να μας πεις ποιο θεωρείς αριστούργημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12:30 Πόσο συμφωνώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για το άτομο που γράφει ότι η ελιά έχει μάζεψε όλους τους ατάλαντους για κουνα λίγο τη κεφάλι σου το άδειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αριστουργηματικες σκηνές δεν έχει ο Σασμος,έχει κάποιες δυνατές όπως έχει και η Ελιά.Μεχρι εκεί.Και ο Σασμός σαπουνόπερα είναι που έχει και αταλαντους ηθοποιούς και έχει και κάποιους καλούς όπως και η Ελιά έχει και καλούς έχει και αταλαντους.Η Ελιά υπερτερεί σε φωτογραφία,η αλήθεια είναι πως το σενάριο παει αργά τελευταία αλλά και ο Σασμός εκεί κυμαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ειλικρινά απορώ για ποιο λόγο αυτός ο κατινοκαυγάς κάθε μέρα με το ποια σειρά την έχει μεγαλύτερη. Χωστοί από κανάλια είστε; Αντί να χαίρεστε που έχουμε σχετικά καλή μυθοπλασία φέτος και που οι τρεις καλύτερες σειρές στο prime time επιβραβεύονται κάθεστε και τσακωνεστε ποιος είναι αριστουργηματικότερος του αριστουργηματικού. Πηγαίνετε για κανένα μπάνιο. Ο Ηλίας εντωμεταξύ έκανε ένα 12άρι ενώ το συγκεκριμένο επεισόδιο στο you tube είχε πάνω από εκατομμύριο στις προβολές. Ο Γρηγόρης σταθερή αξία. Survivor πολύ κακό καστ φέτος και πρώτη φορά θα βγει νικητής ένας άξιος αγωνιστικά που είναι καθόλα αντιπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !