Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Τότε στο OPEN είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το OPEN αλλά και στο αστείο που έκαναν μαζί με την Ανθή Βούλγαρη προσφάτως στην Ματίνα Παγώνη, στην οποία και πρόσφεραν κόλλυβα κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε στο OPEN είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα. Το λέω με την έννοια πως εγώ δυο χρόνια στο OPEN είχα χτίσει την πρωινή εκπομπή και αυτή η πρόταση που μου είχε γίνει τότε δεν με ενδιέφερε. Να αναλάβω δηλαδή προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ. Πολιτικό ρεπορτάζ έκανα 20 χρόνια, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε τέτοιο βαθμό και μάλιστα είχα αντιπροτείνει τότε να κάνω και την πρωινή εκπομπή και να ασχολούμαι με το πολιτικό ρεπορτάζ. Δεν τους άρεσε, δεν τα βρήκαμε, εντάξει. Ήταν μια απόφαση που για μένα ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Νομίζω ότι το έκανα και μάλιστα με επιτυχία».

«Θα έλεγα πως ήταν ένα παρεξηγήσιμο αστείο που έγινε με τα κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη. Της είχαμε πει, γιατί το ήξερε ότι θα της δώσουμε και εμείς ξέραμε ότι δεν της πολυάρεσαν. Κινηθήκαμε σε μια ισορροπία θα έλεγα. Βέβαια αυτό μετά πέρασε ως ένα χονδροειδέστατο αστείο, φάγαμε πολύ ξύλο και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω ότι χωράει στην καθημερινότητα να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι στην τηλεόραση πρέπει να έχουμε ένα μέτρο και ένα όριο γιατί δεν περνάει αυτό στον κόσμο» συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το OPEN τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του δημιούργησε:
    i) Για την Παρέα - Μουτσινάς
    ii) Πρωινή Ενημέρωση - Χασαπόπουλος & Βούλγαρη
    iii) Ευτυχείτε - Καινούργιου
    iv) Έλα Χαμογέλα - Σίσσυ
    Εκπομπές που έκαναν διψήφια (και βάλε) και κατάφερε και τις έχασε όλες χαρίζοντας τις σε άλλα κανάλια. Όταν Χασαπόπουλος-Βούλγαρη έκαναν 35-40% στο 05:30-07:15 τη σεζόν 2019-2020, αυτό ανέβαζε πολύ τον Μ.Ο. του σταθμού. Και ξαφνικά τους κόβει πρώτη εβδομάδα του Ιούνη και κρατάει την Κουτροκόη και τον Παυλόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως τα λέει το προηγούμενο σχόλιο! Έχτισε εκπομπές και τις έδωσε στον ανταγωνισμό. Πολύ κακή διαχείριση από τους διοικούντες, αυτοκαταστροφικη θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !