Γαβαλάς: «Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks»

0


Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το My Style Rocks, αλλά και το GNTM.

«Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου δίνει γνώση, ανάγκη να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και τις βλακείες του. Κάτι θα κάτσει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το My Style Rocks.

Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks, αν κάτι άλλο με κάνει πιο ευτυχισμένο και μου δώσουν και αυτά που μου αντιστοιχούν, γιατί όχι; Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM, νομίζω όμως ότι έχει κλείσει ήδη η ομάδα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Φάγαμε χθες μαζί με τα κορίτσια. Εγώ είπα για την ακρίβεια ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα. Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη»

Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του ότι δε θα ξαναπάει στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Πήγα και θα ξαναπάω μόνο για δουλειά στη Μύκονο. Ο δήμαρχος της Μυκόνου είπε ότι μιλάω άσχημα για το νησί, αλλά δεν ισχύει. Είμαι πια μεγάλος για να αντέξω το στρες του νησιού».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !