Τρεις ή τέσσερις θα είναι οι κριτές; Τα γυρίσματα ξεκινούν

1


Είναι αλήθεια!!! Έρχεται ο 5ος κύκλος του GNTM και μάλιστα σήμερα είναι η τεχνική πρόβα, ενώ αυτήν την εβδομάδα ( Δευτέρα – Τρίτη) ξεκινούν τα γυρίσματα.
Η κριτική επιτροπή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα αποτελείται από τρεις, αν και ενδέχεται να υπάρχει και τέταρτος κριτής ο οποίος δεν θα είναι πάντα το ίδιο άτομο, αλλά θα έρχεται ως guest,

Στην κριτική επιτροπή θα δούμε την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος πέρσι βρισκόταν στη θέση του coach και τον Τάσο Σωφρονίου που τον είχαμε δει στις αρχές όταν το GNTM στον ANT1, ο οποίος είναι Art Director.

Αν και είχε ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά για την κριτική επιτροπή στο νέο GNTM, ακόμα δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, ενώ η Βίκυ Κουλιανού που πέρσι εμφανίστηκε και αποθεώθηκε, φαίνεται ότι ήδη έχει κάνει κάποιο δοκιμαστικό και αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.



 

Ποιος όμως θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καράβα, στη θέση του coach για τις κοπέλες που θα συμμετέχουν; Όπως ακούγεται θα είναι ένας από τους κριτές μαζί με ένα μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κόψανε από επιτροπή Μπράτη και Σκουλό που είχαν μια κακή κουβέντα να πουν και έβαλαν τον Καράβα επιτροπή που χαϊδεύει αυτιά; Τα νούμερα θε είναι χειρότερα από πέρσι... Αν βάλουν και Κουλιανού ειδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !