Αποκαλυπτικό: Πρόταση του Mega στη Φαίη;... Τι γίνεται με τη Δανάη Μπάρκα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
16

Τι ήταν να αρχίζει να διαφαίνεται το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, τα τηλεοπτικά κανάλια είναι ικανά για να αποκτήσουν την παρουσιάστρια με τα ακριβά εμπορικά να αλλάξουν όλο το πρόγραμμά τους. 

Μία πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του tvnea.com (δεν βασίζεται σε επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ, αλλά σε συζητήσεις μεταξύ στελεχών) είναι μία σκέψη του Mega να μπει και αυτό ενεργά στην διεκδίκηση της παρουσιάστριας. 

Κάτι τέτοιο, όπως είναι λογικό, θα φέρει μία αναστάτωση στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς αν προχωρήσει κάτι τέτοιο όλα δείχνουν πως η Φαίη θα αναλάβει τη ζώνη της Δανάης Μπάρκα, με το «Πάμε Δανάη» να μετακινείται με τη σειρά του στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου. 

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δύσκολο να υλοποιηθεί. Αφενός η Δανάη έχει χτίσει γερές σχέσεις με την ιδιοκτησία και την στηρίζουν πολύ, αφετέρου θα έχουν θέμα με την Μενεγάκη γιατί τα δύο προιόντα είναι πολύ παραπλήσια. Για τον ίδιο λόγο είχε βάλει βέτο και για την Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα καλε, λίγο πολύ όλα τα ίδια είναι έτσι κι αλλιώς. Ποια η διαφορά στις εκπομπές Μελέτη-Μπάρκα-Μενεγάκη; Λίγο μαγειρική, λίγο gossip, λίγα εμπορικά, συνέντευξη..σιγά τις διαφορές

      Διαγραφή
    2. Λόγω στυλ, εμπορικών και γυναικίων κοινών η σκορδά είναι κλασική σχολή μενεγάκη. Θα αρχίσει ανταγωνισμός ποια πουλάει περσσότερο κλπ. Της Δανάης είναι λίγο πιο εναλλακτική - ψυχαγωγική εκπομπή.

      Διαγραφή
  2. Ωχ καημένοι Αλεξάνδρου, Πουλόπουλε, Μικρούτσικε και Χρύσλα. Έξαλλη η ΚατΚαιν από Δευτέρα. Αν πέρυσι η ίδια το έπαιζε ιστορία και καβάλησε καλάμι που την διεκδικούσαν Open και Alpha, τώρα που ακούει για Σκορδά με ANT1, ΣΚΑΪ, STAR και MEGA φαντάζεστε πόσο δύσκολα θα περάσουν από αύριο οι εργαζόμενοι στο Super Κατερίνα! Υπομονή παιδιά, είμαστε μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμένα δύσκολο μου φαίνεται. Να είναι μενεγακη και σκορδα στο ίδιο καναλι που είναι τα δυο μεγαλύτερα ονόματα στο εμπορικό κομμάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί είναι δυσαρεστημένοι από την Δανάη;; Πιστεύουν πως η Σκορδά θα τους φέρει μεγαλύτερα νούμερα; Τόση πίστη έχουν όλα τα κανάλια πως θα σκίσει; Ή το όλο θέμα είναι τα εμπορικά από πίσω της; Η Δανάη χτίζει μια ζώνη με την ομάδα της και όλο αυτό θα το ρίξουν στα σκουπίδια για την Σκορδά; Αν μετακινηθεί η Δανάη στο ΣΚ εμένα θα μου φανεί ως υποβάθμιση της και είναι κρίμα γιατί δεν το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ έβλεπα Δανάη τον πρώτο μήνα της φετινής σεζόν και ήταν μετρημένη, μόλις πήρε πρωτιές άρχισε την περσινή λογοδιάρροια και αυτήν την τρελή κινητικότητα που είχε την πρώτη χρονιά και το γύρισα στο πρωινό. Ούτε τη συνταγή στη μαγειρική δεν άφηνε να παρουσιαστεί με τον τρόπο που πρέπει.
    Ακυρωνε την ίδια τη στήλη και τους τηλεθεατές που ήθελαν να δουν τη συνταγή.
    Μακάρι να πάει η Φαιη στο Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαρούφα μου φαίνεται το "ρεπορτάζ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω ότι έχει η Φαίη καμία αυλή. Όλα τα σάιτ για τα κλικ βγάζουν πράγματα που μπορεί να ισχύουν ή και όχι. Η καινουργιου έχει αυλή και δεν ανοίγει ρουθούνι για την συμπεριφορά της φέτος στον αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νομιζω πως το μεγαλυτερο λαθος του mega θα ηταν να παρει τη Φαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίη κ Μενεγάκη σε ένα κανάλι δεν χωρούν.αν όντως δε τα βρει με τον ant1, τη βλέπω να καταλήγει στο star που μπορεί να της προσφέρει σταθερότητα, όπως συμβαίνει κ με την κουτσελινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι νόημα έχει να μετακινηθεί σε ενα κανάλι που ια βρίσκεται πάλι στη ζώνη 11-1; Πρακτικά αυτό της πρότειναν και στον Αντ1. Αν αλλάξει κανάλι, μόνο το Σταρ είναι αυτό που έχει τις περισσότερες πιθανότητες και θεωρώ και το καλύτερο έδαφος για να την υποδεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, ο ΑΝΤ1 την θέλει να μπαινει και να βγαινει. Να ειναι δευτερη δηλαδη.

      Διαγραφή
  11. Μέχρι τις 28 δεν πρέπει να απαντήσει η Σκορδά; Άρα αύριο το πολύ μεθαύριο θα ξέρουμε αν μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1. Θα βγει σίγουρα ανακοίνωση είτε ανανέωσης είτε ολοκλήρωσης της συνεργασίας. Αν φύγει θα υπάρχει το σίριαλ που θα πάει. Και για μένα το πιο πιθανό και η καλύτερη επιλογή είναι το Star. Το αν θα τους βγει τώρα η μετακίνηση αυτή και αν θα βγει και στην ίδια είναι άλλο θέμα. Αν πάει Mega θα υπάρξει καραμπόλα με την Δανάη. Κρίμα για την κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως και να έχει είναι δύσκολο εγχείρημα. Και η μενεγακη θυμάμαι όταν έφυγε από τον αντ1 και πηγε στον άλφα, δεν τα πηγαινε για αρκετό καιρό καθόλου καλά. Σταδιακά ανέβηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή ξέρω πράγματα εκ των έσω, το Mega είχε κάνει ραντεβού μαζί της πριν 4 εβδομάδες για εκπομπή Σαββατοκύριακο και ένα τηλεπαιχνίδι στην prime-time. Το καθημερινό έχει κλείσει, η Δανάη έχει το μακροβιότερο συμβόλαιο στην ιστορία του σταθμού με 3+1 και μάλιστα με ρήτρα ότι πρέπει να είναι πρωινό. Επίσης από τον Μάιο λέει «θα τα λέμε και του χρόνου».
    Η Φαίη από 1η Ιουλίου εντάσσεται με διετές συμβόλαιο στην πρωινή ζώνη του Star. Άγνωστο αν θα είναι 8-11 ή 9-12.
    Πιο πιθανό είναι το δεύτερο. Θα πλαισιώνεται από δυο άνδρες και δυο γυναίκες.
    Υπήρξε και πρόταση από το Open με τριετές συμβόλαιο, υψηλό κασέ και σφιχτή ζώνη. Αλλά δεν φαίνεται να προχωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !