Εκτός «Mega Καλημέρα» η Φλορίντα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Τρέχουν οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Φλορίντα Πετρουτσέλι να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν στο MEGA Καλημέρα, δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Ποιος είναι ο λόγος;

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν στο OPEN Weekend, όλα δείχνουν πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα αποχωρήσει τη νέα σεζόν από την πρωινή εκπομπή του MEGA για προσωπικούς της λόγους. Παρόλο που δεν έχει οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση, η δημοσιογράφος είναι αρκετά κοντά στο να λήξει τη συνεργασία της με την εκπομπή.

Οι πληροφορίες θέλουν να είναι μόνο προσωπικοί της λόγοι και όχι διότι δεν “έδεσε” με τους υπόλοιπους. Άλλωστε, με την Ελεονώρα Μελέτη έχει άριστες σχέσεις αφού είναι και κουμπάρες, ενώ με τους υπόλοιπους γνωρίζονται χρόνια και είναι καλοί φίλοι.

Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι οι οικογενειακές δυσκολίες, αφού έχει δύο μικρά παιδιά και οι απαιτήσεις να είναι υψηλότερες. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη και έχει δώσει έναν άλλον αέρα στο Μεγάλο Κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποια μεγάλη επιτυχία ρε παιδιά? Συνέχεια πίσω από την τσιμτσιλη ήταν σχεδόν όλη τη χρονιά με νούμερα γύρω στο 11-12 παρόλο που έπαιρναν δυνατή πάσα.Νομιζω είναι αναγκαίο ένα φρεσκαρισμα στο πάνελ της εκπομπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !