«Just the two of us»: Μέχρι το Πάσχα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

 


Ότι θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο είναι γνωστό. Άλλωστε η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης του έδωσαν δικαιολογημένα το εισιτήριο και για την ερχόμενη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το Just The 2 Of Us θα επιστρέψει στη συχνότητα του ALPHA πολύ νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό και όπως φαίνεται… θα ξεχνά πάλι να φεύγει… αλλά αυτή τη σεζόν θα ξεχάσει και να φύγει!

Ενώ λοιπόν στον ALPHA σχεδίαζαν να βγάλουν στις αρχές της νέας σεζόν ένα καινούργιο μουσικό πρόγραμμα, τελικά λόγω πολλών… για να μην πω εκατοντάδων… προβλημάτων αποφάσισαν να πάνε στο σιγουράκι και το Just The 2 Of Us να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σύμφωνα με  πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, με τον έως τώρα προγραμματισμό του ALPHA ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές μέσα στον Σεπτέμβριο με σκοπό τα μικρόφωνα να πάρουν φωτιά… για καλό ή για κακό… ανάλογα με τις… εκτελέσεις των τραγουδιών.

Προς το παρόν έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα για να βρεθούν οι celebrities διαγωνιζόμενοι, αλλά και οι επαγγελματίες τραγουδιστές που θα τους… κουουτσάρουν… όπως μπορούν! Και λέω για φωτιά γιατί το Just The 2 Of Us εκτός από τη… μπενχουριάδα διάρκεια του κάθε live θα είναι και… μαραθώνιος αφού σκοπεύει να ρίξει τίτλους τέλους το Πάσχα του 2023. Μετρήστε λοιπόν ώρες και μήνες… για να υπολογίσετε πόσοι σελέμπριτις χρειάζονται για τον καινούργιο κύκλο του.

Ωστόσο δεν είναι η μοναδική αλλαγή αφού όπως φαίνεται ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα καλωσορίσει την ίδια κριτική επιτροπή, αλλά ορισμένους από αυτούς. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τις επαφές με τους διαγωνιζόμενους και κόουτς αναμένεται να γίνουν και με τους Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και Σταμάτη Φασουλή.

Βέβαια οι σχέσεις όλων είναι πολύ καλές μεταξύ τους, αλλά κάποιες άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ορισμένων… που μπορεί να είναι εκτός, αλλά ακόμα και στο ίδιο ή σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι… αναμένεται να οδηγήσουν σε συναινετικά διαζύγια. Το σίγουρο είναι πως η κριτική επιτροπή δεν θα είναι… όπως ακριβώς την αφήσαμε στον προηγούμενο κύκλο, αλλά θα έχει μία… δύο… αλλαγές!

Άλλωστε… για να βλέπουμε και πρόσφατα τηλεοπτικά παραδείγματα… για να μπορέσει ένα πρόγραμμα να ανταπεξέλθει στο σκληρό ανταγωνισμό πρέπει να βγει από τον αυτόματο πιλότο… για να μην φάει Χ από τους τηλεθεατές. Αρχές της καινούργιας σεζόν λοιπόν θα διαπιστώσουμε αν το Just The 2 Of Us θα επιστρέψει για να κερδίσει τους τηλεθεατές ή θα κάνει πάρτι… μόνο στα σόσιαλ μίντια…!

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "μία... δύο..." εμένα μου έδωσε να καταλάβω ο Μελάς ότι δεν θα βρίσκονται στην επιτροπή Βανδή λόγω Chart Show και Μπακοδήμου λόγω ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, μπορεί τα δυο πρώτα επεισόδια να χτυπήσουν 18% όμως μετά όλα θα κυμανθούν στο 12% και θα συνεχίζουν πιο χαμηλά από τον Φεβρουάριο και μετά που πιστεύω ότι θα φτάσουν μέχρι και το 9%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπότε θα έχουμε τον Κοκλώ από τις 20:00 μέχρι τις 2:30 κάθε Σάββατο να μας τραγουδάει... μέχρι το Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Voice σχεδόν πάντα το πέρναγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τον Σεπτέμβρη ως το Πάσχα;; Που το Πάσχα είναι μέσα Απριλίου με αρχές Μάϊου. Σοβαρά τώρα;; Αφού θα το πάνε μέχρι τότε γιατί να μην τελειώσει τον Ιούνιο να φύγει απευθείας ο Κοκλώνης για διακοπές αχαχαχα Τόση ανάγκη έχει να εμφανίζεται στην τηλεόραση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή το j2us θεωρείται επιτυχημένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @3:43 αφού ο Κοκλώνης έχει τροφοδοτήσει όλη την τηλεόραση με χαμηλής ποιότητας προγράμματα.... ένα show τόσο ακριβό σαν το J2US δεν θα το έπαιρνε ο Alpha για να το στήσει μόνος του και θα το συνέχιζε μάλιστα για δεύτερη σεζόν μετά τα 11άρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εννοείται. Και αυτό που λες είναι βασικό. Είναι και θέμα κόστους. Ίσως ήταν το ακριβότερο πρόγραμμα της φετινής σεζόν. Οπότε εξακολουθώ να ρωτάω, γιατί το παρουσιάζουν όλοι ως πετυχημένο

      Διαγραφή
    2. θα μπορούσαμε να πούμε "δημόσιες σχέσεις" (;) Όποιος μαϊντανός έχει τελειώσει τηλεοπτικά πηγαίνει εκεί και του δίνουν να κάνει κάτι...

      Διαγραφή
  8. Εφ’ όσον ισχύει αυτό που γράφει ο Μελάς, η καλύτερη σκέψη θα ήταν να χωριστεί σε δύο υπο-σεζόν. Να αρχίσει ένας κύκλος το Σεπτέμβρη και να ολοκληρωθεί Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια να γίνει δεύτερος από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι Πάσχα ή τέλος Μαΐου. Αυτό γίνεται κατά κόρον στο εξωτερικό με προγράμματα που θεωρούνται επιτυχημένα και τα κανάλια θέλουν να τα έχουν στο πρόγραμμά τους όλη τη σεζόν. Επιπλέον δεν κουράζουν και κουράζονται οι ίδιοι συμμετέχοντες και κρατιέται και μια ψευδεπίφαση fair play, αφού άλλωστε είναι διαγωνιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !