Συνεχίζει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο και του χρόνου στο κανάλι του Φαλήρου

1


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου με τον ΣΚΑΪ, ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον του DOT. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα, το κανάλι είχε ιδιαίτερα θετική διάθεση απέναντι στο συγκεκριμένο project και οι δύο πλευρές συμφώνησαν Δευτέρα να συνεχίσει η εκπομπή και του χρόνου στην ίδια συχνότητα.

Η ώρα του μετάδοσης του Dot παραμένει με ένα ερωτηματικό για την επόμενη σεζόν, καθώς θα εξαρτηθεί από τη διαμόρφωση συνολικά του προγράμματος το Σαββατοκύριακο. Έτσι, όπως μαθαίνουμε δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει στις 12:50 ή αν θα το βλέπουμε λίγο πιο αργά στις 15:00 ή 16:00.


Όσον αφορά στους παρουσιαστές, επιθυμία είναι να συνεχίσουν και οι δύο. Για τη Νάντια Μπουλέ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι στην εκπομπή και του χρόνου, ενώ ο Μίνως Θεοχάρης θα αποφασίσει με βάση τις υπόλοιπες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο. Είναι πολύ ευχάριστη εκπομπή με αισθητική και μέτρο. Καλά κάνει ο ΣΚΑΪ και τους δίνει το πράσινο φως να συνεχίσουν, ώστε να χτίσουν κι άλλο κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !