Οι «ΣΕΡΡΕΣ» ολοκληρώθηκαν ...

8


Οι «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 03.06, με το δέκατο επεισόδιο να είναι πλέον διαθέσιμο στο ΑΝΤ1+, συμπληρώνοντας τον κύκλο του πρώτου ΑΝΤ1+ Original. Οι «ΣΕΡΡΕΣ» αποτελούν μια βαθιά επιδραστική σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα και αγαπήθηκε από το κοινό, αποσπώντας δεκάδες διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

 

Όλα τα επεισόδια είναι πλέον διαθέσιμα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ (antennaplus.gr), για όλους εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν μια από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την αξία ενός αφηγήματος που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν και μοιράζοντας απλόχερα ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι «ΣΕΡΡΕΣ» αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του αγαπημένου δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή. 

 

Η σειρά είναι και θα παραμείνει διαθέσιμη στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, φέρνοντας επανάσταση στη θεματολογία της ελληνικής μυθοπλασίας. Πλέον, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και τα δέκα επεισόδια της σειράς κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπάρχει άραγε κανεις που να το είδε; Το μόνο buzz που υπήρχε για τη σειρά ήταν λόγω του θανάτου του Ναζη, αλλά από τότε κανεις δεν ασχολείται με τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετυχε να τη δω τη σειρα..τιποτα ιδιαιτερο..ανευρη χαλαρη εως βαρετή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη σειρά με αρκετές συναισθηματικές σκηνές και αρκετές δόσεις χιούμορ. Αξίζει κάποιος να τη δει. Είναι κάτι διαφορετικό. Και όχι εγώ ούτε επληξα ούτε βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μην είναι τα επεισόδια αποκλειστικά διαθέσιμα στην πλατφόρμα. Και σιγά μην πληρώσεις κιόλας για να το δεις. Κυκλοφορούν ευρέως στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας κι εμάς που παίζουν για να τα δούμε.
      Υ.Γ μπορείς να τη δει κανείς και στην πλατφόρμα όλα μαζί δωρεάν αφού για 14 ημέρες δεν πληρώνεις τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω τις σελίδες αυτές. Ψάξε το αν σε ενδιαφέρει

      Διαγραφή
    3. Δεν με ενδιαφέρει γιατί όπως έγραψα και παραπάνω εγώ την είδα τη σειρά με 14 ημέρες δωρεάν. Αν θέλεις κι αν επιτρέπεται να ανεβάσεις τα σάιτ για κάποιον άλλο που θέλει να την δει.

      Διαγραφή
    4. Αυτό εξηγώ. Ότι δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται και δεν το διακινδυνεύω.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !