Το είδαμε κι αυτό. Πανηγυρίζουν την πρωτιά μίας ημέρας...

8

 


Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό. Η επικοινωνία των καναλιών, έχει περάσει εδώ και καιρό σε άλλο επίπεδο, αφού πανηγυρίζουν πλέον με την μέρα που το κάθε πρόγραμμα είναι πρώτο. 

Αφορμή για το κείμενο αυτό , στάθηκε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το κανάλι για την εκπομπή Super Κατερίνα που χθες πήρε την πρωτιά, ξεχώνοντας την δυνατή σφαλιάρα που έφαγε μια μέρα πριν  με σχεδόν διπλάσια διαφορά από το πρώτο πρόγραμμα... 

Άτιμα νούμερα τηλεθέασης. Ναι , εσύ , που ενώ δίνεις την πρωτιά στην αρχή, την παίρνεις στη συνέχεια πίσω (έτσι φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα).

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι το μοναδικό κανάλι που το κάνει. Ας χαλαρώσετε λίγο όμως, μας βομβαρδίζεται καθημερινά με...

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε το email με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα για τον Λιγνάδη. 

Τι, όχι;



Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O ANT1 και ο ΣΚΑΙ το κάνουν επίσης όλη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη χειρότερα τι άλλο θα δούμε... Πανηγυρίζουν για μιά μέρα που πήρε την πρωτιά; Δηλαδή αν συνεχίσει να κλαίει και να τσακώνεται θα βγαίνει πρώτη; Και δω γεννάται το ερώτημα η Καινούργιου πότε θα γίνει μάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πρωτιά μίας ημέρας μετά από την διπλάσια διάφορα από την προηγούμενη νομίζω πως κανέναν. Έπρεπε να κάνουν μόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύσσαξαν να βγάζουν δελτία και για μία μονάδα διαφορά όταν παίρνουν πρώτια όλα σχεδόν τα κανάλια.
    Η Πλάκα είναι σε όλη την φάση ότι μετά από μία πρωτιά πέφτουν καταιγίδες για πόσσες ημέρες και μετά ψιλό γκρινιάζουν γιατί έπεσαν...

    Αυτά είναι χαζά που κάνουν που με βγάζουν δελτίο κάθε λίγο και λιγάκι να με βγάλεις για ένα γεγονός που θα συμβεί οκ,να μου βγάλεις για τυχόν μεταγραφή η για νέα εκπομπή οκ τι μου βγάζεις για πρωτιά; αυτό δεν το καταλαίνω φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια των καναλιών. Άντε να βγάλεις δελτίο για την πρωτιά της πρώτης μέρας ή για το τί έκανε συγκεντρωτικά κάποιους μήνες από τον Σεπτέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα ξέρω γω αλλά το να βγάλεις δελτίο για να μας πεις την πρωτιά μιας μέρας μέσα στην εβδομάδα όταν την προηγούμενη ήσουν πολύ πίσω και όταν την επομένη δεν ξέρεις αν θα είσαι και πάλι στην πρώτη θέση είναι για να γελάς. Δεν ζούμε πλέον σε εκείνη την εποχή που ο κόσμος δεν μάθαινε τα νούμερα και τα κανάλια μπορούσαν εύκολα να κοροϊδεύουν. Και αυτό πάει προς όλα τα κανάλια γιατί το κάνουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάω στοίχημα ότι η εταιρεία του Κοκλώνη τους ζάλισε για να βγάλουν την ανακοίνωση. Αυτά έκανε και στο οπεν με την εκπομπή της φιλενάδας του. Τραγέλαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές και ειδικά το χαρούμενο και αληθινό πρώην ζευγάρι και παρακολουθούμε ωραία και ποιοτικιά πρωινή τηλεόραση κάθε μέρα. Κάθενται και τσακώνονται για τους ελάχιστους τηλεθεατές της ζώνης αντί να κάνουν μια πρωινή εκπομπή με χαμόγελο και θετική διάθεση. Δεν είναι τυχαίο που η υπέροχη Δανάη Μπάρκα είναι η νικήτρια της χρονιάς. Και ας είναι τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά τα κανάλια είναι επιχειρήσεις. Το προϊόν τους διαφημίζουν με όποιο τρόπο μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !