Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τις εξελίξεις στο «Το Πρωινό»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο youfly.com:

 Προχωράμε σβέλτα στον ΑΝΤ1 που κι εκεί λάθος καταλάβαμε. Αν με ρωτούσατε γνωμούλα, θα σας έλεγα ότι στο τι θα γίνει του χρόνου στο «Το Πρωινό» τον τελευταίο λόγο θα έχει το κανάλι που να χτυπιούνται τα φιλαράκια μου κάτω. Είχα μάλιστα μια ολόκληρη θεωρία να αναπτύξω σχετικά μ’εκείνον που βάζει τα λεφτά, «τρώει τα χαστούκια» οικονομικά, άρα παίρνει και τις αποφάσεις. Ας «λυσσάξουν» ο Γιώργος και η Φαίη, θα έγραφα. Στο τέλος θα μιλήσουν τα νούμερα που ανέβασαν μαζί φέτος και το κανάλι δε θα επιτρέψει να χωρίσουν. Ε, μαλακίες θά ‘γραφα απ’ό,τι φαίνεται. Σάμπως κατάφερα ποτέ να καταλάβω και πώς «σκέφτεται» ο ΑΝΤ1…


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενώ στο Μέγκα που πήγες τι κατάλαβες. Πάλι πανελίστας είσαι και μάλιστα σε μία εκπομπή που με το ζόρι πιάνει τη βάση. Τουλάχιστον στον αντ1 σου έδωσαν την ευκαιρία να γίνεις παρουσιαστής αλλά δεν... τώρα μείνε εκεί που είσαι με εξέλιξη μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος δεν κάνει για παρουσιαστής, βολεύεται να κριτικάρει τους άλλους.
    Ο συγκεκριμένος τελικά δεν κάνει ούτε για πάνελ.
    Δυστυχώς όπου πάει κάνει μονοψήφια η εκπομπή, τυχαίο; Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ σε τι τον έκανε καλύτερο η μετακίνησή του στην Ελένη. Μετά βίας μιλάει και όλοι είναι εκτός πραγματικότητας. Εκτός αν αυτό ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ουγγαρεζος πάντα έβλεπε την τηλεόραση σαν δημόσιος υπάλληλος, τον μισθό να του βάζουν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Όσες ευκαιρίες του δόθηκαν και ήταν πολλές δεν κατάφερε τίποτα. Σίγουρα δεν θα λείψει από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @steve Θέμα χρημάτων ήταν. Ο Μαρινάκης του έδινε περισσότερα για να τον πάρει πακέτο και για το ραδιόφωνο του. Είναι η περίοδος που πετάει λεφτά ο Μαρινάκης, ο Ant1 δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει αυτό για κανένα. Κι ούτε ο Μαρινάκης θα συνεχίσει να πετάει λεφτά σε 2-3 χρόνια από τώρα, το κάνει τώρα για να τραβήξει κόσμο στο mega γιατί πέρα από τη λεζάντα στην ουσία είναι νεοσύστατο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !