Όταν η Φαίη ρίξει τον εγωισμό, θα είναι όλα καλά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12


 Μόνο ως αλαζονεία και υπερεκτίμηση των δυνάμεων της μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον διακαή πόθο της Φαίης να «χωρίσει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα και να κάνει τη δική της εκπομπή. 

Ας θυμηθεί τι νούμερα έκανε τον Ιανουάριο του 2021 όταν επέστρεψε στην εκπομπή ο πρώην σύζυγός της. Αν θυμηθεί ότι και τις άλλες 4 σεζόν, δεν είναι ότι σάρωνε κιόλας και πως τελευταία φορά συνεχείς πρωτιές είδε το 2016, όταν έκανε ακόμα εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Το μεγαλύτερο προσόν ενός παρουσιαστή είναι να αντιληφηθεί πως πρέπει να καμφθεί ο εγωισμός και να κοιτάξει σοβαρά το συμφέρον της. 

Γιατί αυτή τη στιγμή η Φαίη (άθελα της) παίρνει στο λαιμό της ένα κανάλι και πλήθος εργαζομένων. Πώς θα νιώσει αν εκείνη κάνει 10% και ο Λιάγκας του χρόνου 20%; Θα τον παρακαλά να συνεχίσουν μαζί; 

Δεν είναι κακή παρουσιάστρια η Φαίη, αλλά έχει σοβαρές αδυναμίες που τις συμπληρώνει ο Λιάγκας. Όταν το αντιληφθεί και δεν στρουθοκαμηλίζει, τότε θα κάνει επιτυχία. 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Φαιη ειναι η καλυτερη παρουσιαστρια στην πρωινη ζωνη. Το λεει και ο Λιαγκας. Ας μαθουν να της φερονται σωστα στον αντ1 γιατι αν φύγει θα βουλιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει από όσα γραφονται και κατά ποσό όλα αυτά ευσταθούν. Θα πρέπει ομως να το βρουν και λίγο μεταξύ τους σκαλετικα. Να βρουν μια ισσοροπια ανάμεσα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε η Φαίη μόνο της αλλά ούτε ο Λιάγκας μόνος του μπορούν να φέρουν νούμερα. Χρειάζονται ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τη θεωρώ κακη παρουσιάστρια τη Φαίη. Είναι πολύ αμεση και οικεία για εμένα, αλλά πρέπει όντως να βελτιώσεις τις αδυναμίες της. Αρκεί να της συνειδητοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 20 χρονια ειναι παρουσιαστρια η Φαιη. Τωρα θα αλλαξει; Αυτες ειναι οι δυνατοτητες της και η αντιληψη της. Λιγο μπλα-μπλα, λιγο πρωινος καφες και μπολικο αμηχανο χαμογελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους ένα άρθρο που δεν χαϊδεύει αυτιά και λέει την αλήθεια. Η Φαιη έχει μεγάλο πρόβλημα στις συνεντεύξεις και τον σχολιασμό, γιατί την ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις της. Εκεί έρχεται και κουμπώνει ο Λιάγκας. Από την άλλη ο Λιάγκας δεν έχει μέτρο σε αυτά που λέει. Εκεί έρχεται και τον μαζεύει η Φαιη. Και κάπως έτσι έρχεται η ισορροπία στο Πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει αντίληψη και σωστή κρίση η Φαίη την έχω παρατηρήσει φέτος που ασχολούνται με πιο ενημερωτικά θέματα. Το κακό είναι ότι δέν έχει το θαρρος της γνώμης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρεί δηλαδή ότι θα σαρώσει μόνη της ; Η ίδια δεν γύρισε απελπισμένη το Λιάγκα πίσω όταν με την κονυ Μεταξά πάνελ έκανε μονοψήφια σερί ; Τι να πω λίγο αυτοκριτική δε βλάπτει. Και ο Γιώργος θεωρώ σόλο δε μπορεί είναι αυτός που είναι όσο είναι με τη Φαίη. Η Φαίη τον μαζεύει και δεν γίνεται αποκρουστικός. Παρόλα αυτά η εκπομπή θέλει φτιαξιμο. Μια ισορροπία μεταξύ ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Δε μπορεί όλο το πρωί να μιλάς για την Πάτρα και μετά να πηγαίνεις στα ζώδια. Κάπου και το σουρεαλιστικό έχει τα όριά του. Απλά κερδίζουν στο ότι η χαβούζα της κατκεν φέτος δε βλέπεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά θλιβερό επίπεδο σχολίων, ότι μπαίνετε στο τριπάκι να σχολιάζετε ( και να αναλύετε τρομάρα σας) εκπομπές που συγκεντρώνουν 50.000-80.000 τηλεθεατές…..η Μαγγίρα κι η μαλεσκου κάνουν 7% και θεωρούνται αποτυχία, ο Λιάγκας 15 ( τρεις μήνες βέβαια μόνο) κ ειναι κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουρασατε με το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής, σε μια ζώνη που η πλειοψηφία των τηλεθεατών δεν βλέπει ποτέ. Μας έχετε πρήξει με δαύτους και την Κατκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Δεν θα μπορούσατε να τα γράψετε καλύτερα. Δυστυχώς όμως δεν την βλέπω να ρίχνει τον εγωισμό της. Ίσα ίσα που τα νούμερα που κάνει τελευταία η εκπομπή της τρέφουν τον εγωισμό της αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κακή παρουσιάστρια η Φαίη. Τις εποχές του ''Πολυ μπλα μπλα'' την εκπομπή την έβγαζε ασπροπρόσωπη το πάνελ και αυτή απλά πόζαρε ως όμορφη. Στις εποχές του πρωινού με Λιάγκα την εκπομπή τη βγάζει ασπροπρόσωπη ο Λιάγκας και η Φαιη συνεχίζει να ποζάρει ως όμορφη και που και που να πετάει καμιά πολιτικά ορθή κλισέ άποψη που της έχουν πει από το κοντρόλ ότι φτιάχνει το image της.

    Βεβαια υπάρχουν και πολύ χειρότερες της όπως η Καινούργιου που δεν θα έπρεπε καν να είναι ποτέ κεντρική παρουσιάστρια.

    Κινούμενες μετριότητες που αποκτούν και ''εγωισμό'' με απαιτήσεις επειδή απλά έτυχε να είναι όμορφες και να διαφημίζουν με την ομορφιά τους προιόντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !