Εδώ η Φαίη , εκεί η Φαίη, που πάει η Φαίη;

11

Σε πραγματικό πόλεμο επικοινωνίας έχει ξεσπάσει για το θέμα του συμβολαίου, για το αν θα συνεχίσει  μέχρι και πότε τελειώνει η Φαίη Σκορδά απο τον ΑΝΤ1. Και μπορεί  διάφοροι να κάνουν μονομερώς το ρεπορτάζ τους (μιας και δεν έχουν άλλες πηγές ), τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά...

Πράγματι, η Φαίη Σκορδά δεν θα αποχαιρετήσει  το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 στις 30 Ιουνίου , αλλά κανονικά στην ημέρα που αποφάσισε το κανάλι, δηλαδή στις 8 Ιουλίου.

Άλλωστε και η ίδια δεν θα το ήθελε αυτό ... , μιας και πρόκειται για την εκπομπή που παρουσιάζει.

Το ρεπορτάζ του TVNEA.COM  ωστόσο θέλει την οριστική ρήξη με το κανάλι. Άλλωστε οι πληροφορίες μας θέλουν την παρουσιάστρια να είχε πολλά θέματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή σύμβαση και οι όροι που έχουν.

Αν και αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η παρουσιάστρια θα υποκύψει τελικά στις ιδέες του ΑΝΤ1, οι καλά γνωρίζοντες του θέματος, ξέρουν ότι η συνεργασία αυτή μετά απο 9 χρόνια  φτάνει στο τέλος.

Όσο για την επόμενη ημέρα και που θα είναι η πετυχημένη παρουσιάστρια, αυτό θα απαντηθεί πιθανόν  αμέσως μετά το φινάλε του Πρωινού, κι αφού η ίδια αξιολογήσει όλες τις προτάσεις,  που δεν είναι και λίγες.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματικό σήριαλ εχει γίνει. Στο STAR αν και ειναι πολύ τσιπικο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θέλω να την δω ξανα στο MEGA, με το Πρωινό mou. Εχω την εντύπωση πως γενικά οτι είχε φέρει ο Λάτσιος, καποιος απο το κανάλι θέλει να το ξεκάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος είδε τα σχόλια που τον κράζουν. κ έβαλε λιτούς και δεμένους να διαρρεύσουν ό,τι η Σκορδά έχει συμβόλαιο μέχρι 31 Ιουλίου. Έχει άραγε; Γιατί όλα τα site έχουν γράψει για 30 Ιουνίου; Άλλωστε ποτέ στην ιστορία η Πρωινή εκπομπή δεν έφτανε μέχρι 31 Ιουλίου. Όπως αντιλαμβάνεστε συνάδελφοι , θα γίνει επικοινωνιακά το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι 30 Ιουνίου λένε πως έχει συμβόλαιο για αυτό και πρέπει να κλείσει άμεσα το θέμα. Ακόμα και σε αυτό διαφωνούν τώρα; Αν φύγει λένε πως τα έχουν βρει να είναι μέχρι και το τέλος στην εκπομπή κι ας έχει τυπικά λήξει η συνεργασία. Και σωστό και λογικό το βρίσκω αυτό. Όλα δείχνουν πως θα πάει στο Star που είναι και η Ζήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ξεκάθαρο επικοινωνιακό τρικ για τα νούμερα.8 Ιουλίου που τελειώνει η εκπομπή θα έρθει κ το δελτίο τύπου ότι παραμένει στον Αντ1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα παραμείνει παιδιά. Απλά έχει φάει τα μαλλιά τς η Καινούργιου γιατί θα χάσει την πρωτιά αχαχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι όλοι έλεγαν ότι το συμβόλαιο λήγει στις 30/6, ενώ λήγει στις 31/7 δείχνει πολλά για την αξιοπιστία πολλών ρεπορτάζ, ακόμη κι αν δεν έχει ουσιαστική διαφορά για το αν θα φύγει. Πολλά από όσα γράφονται και λέγονται δεν έχουν βάση. Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε. Λογικά μετά το φινάλε, ο αντ1 θα πρέπει να βγάλει είτε ανακοίνωση συνέχισης της συνεργασίας ή αποχαιρετιστήριο δελτίο τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το δένεις κόμπο αυτό με την ημερίδα λήξης του συμβολαίου. Αλλά ισχύσουν. Μια βόλτα να κάνεις σε όλο το διαδίκτυο θα καταλάβεις ότι το κανάλι διαδίδει αυτό. Σιγά μην έκαναν συμβόλαιο μέχρι 31 Ιουλίου, αφού ποτέ δεν φτάνει η εκπομπή μέχρι τότε.

      Διαγραφή
    2. Το μέχρι πότε έχουν συμβόλαιο δεν έχει να κάνει με τη λήξη της εκπομπής. Άλλωστε πάντα συνήθως οι εκπομπές πάνε μέχρι αρχές Ιουλίου. Και, επίσης, γιατί να το διαδίδει το κανάλι;

      Διαγραφή
  8. Το συμβόλαιο που έχει είναι μέχρι 30 Ιουνίου, κι ας διαδίδει ο ΑΝΤ1 άλλα σήμερα σε όλα τα μέσα. Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του Γιώργου εδώ αλλά κι άλλα κείμενα σε άλλα σάιτ που έβγαλαν ξανά νέα ανάρτηση με το θέμα Σκορδά και τι παίζει μέχρι 8 Ιουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει υπογράψει ήδη με το STAR ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !