Μπαίνει δυνατά στην ελληνική μυθοπλασία ο ΣΚΑΪ...

8


Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023, θέλουν να επενδύσουν στην εγχώρια μυθοπλασία. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, έχουν εγκρίνει ήδη τρεις καινούργιες και πρωτότυπες προτάσεις. Πρόκειται για την κοινωνική σειρά «ΣτΟργή», τη μεταφυσική κωμωδία «Ζωή», καθώς επίσης και τη, δραματική σειρά «Γλυκάνισος».

Όσον αφορά την τελευταία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «MYtv», είναι η νέα σειρά-πρόταση που φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση (σ.σ.: «Τα μυστικά της Εδέμ» κ.ά.), τη σκηνοθετική ματιά του Σταύρου Ποταμάρη (σ.σ.: «Οργή» κ.ά.), ενώ η παραγωγή έχει τη σφραγίδα της εταιρείας Tanweer Production.

Από εκεί και πέρα, η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία Σύρια προσφυγοπούλα και έναν Έλληνα που συναντιούνται και αμέσως ερωτεύονται. Υπάρχουν, όμως, κάποια σοβαρά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν σε κοινωνικό, θρησκευτικό και πολιτικό επίπεδο.

Αυτή την περίοδο, οι συντελεστές στελεχώνουν το πρωταγωνιστικό, καστ, προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν τα γυρίσματα και, με τη νέα σεζόν, ο ΣΚΑΪ να ρίξει τον «Γλυκάνισο» στη μαχητής τηλεθέασης και δη 3-4 φορές την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και δεν θα πάει τίποτα καλά κλασικά, γιατί είναι Σκάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως. Πολλα λεφτα χαμενα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην είσαστε τόσο αρνητικοί ούτε τόσο σίγουροι ότι τίποτα δεν θα πάει καλά επειδή είναι στον σκάι. Ναι ο σκάι δεν έχει παράδοση στις σειρές. Να θυμίσω όμως το κόκκινο ποτάμι στο όπεν που δεν έχει παράδοση σε τίποτα και όμως κατάφερε να ξεχωρίσει, να κάνει 20ρια και να κερδίζει πολυδάπανα σόους όπως YFSF και voice στην κοινή τους ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο χέρι σας είναι να τα στηρίξετε και να μην επηρεάζονται οι επιλογές σας μόνο από ένα σηματάκι στο πάνω μέρος της οθόνης. Εγώ προσωπικά θα παρακολουθήσω σίγουρα τη στΟργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πατωσουν ολα. 5% εκανε το μολις χθες που το εχουν διασκευασει τοσες χωρες. Απατα θα πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην πάνε άπατα λοιπόν φροντίστε να τα στηρίξετε και αφήστε στην άκρη τους φανατισμούς με τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Κόκκινο ποτάμι ήταν μια καλογυρισμένη ιστορική σειρά που ασχολούνται με ένα πολύ σημαντικό ιστορικό γεγονός που αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια είναι ζωντανό στη μνήμη του κόσμου και καλά κάνει και είναι. Δικαίως λοιπόν ο κόσμος το γύρισε στο μικρό Open για να την δει. Εδώ όμως μιλάμε για μια Ελληνική σαπουνόπερα από αυτές που έχουμε δει τόσες φορές σε αυτή την χώρα. Δεν θεωρώ πως είναι το ίδιο. Φυσικά και μπορεί η σειρά να σκίσει γιατί οι ηθοποιοί θα έχουν χημεία, το σενάριο θα είναι καλό, θα την βάλουν σε σωστή ώρα κλπ κλπ. Αλλά η σύγκριση με το Κόκκινο ποτάμι για μένα είναι άστοχη. Για μένα από τις σειρές που έχει ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ η πιο δυνατή και η πιο ενδιαφέρουσα σεναριακά είναι η Στοργή. Από εκεί και πέρα τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος που βλέπει ακόμα τηλεόραση και την επιλέγει για την ψυχαγωγία του. Γιατί πολλοί το έχουν γυρίσει πλέον στις streaming υπηρεσίες ελληνικές και ξένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που θα τα χωρέσει όλα αυτά; Τα ριάλιτι μόνο θα πιάνουν όλη την απογευματινή και βραδινή ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !