Λιάγκας-Μαλέσκου μαζί;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

 


Αγριεύουν τα δεδομένα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με τον λευκό καπνό να μην έχει βγει ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το κανάλι. Μάλιστα, σήμερα, το δημοσίευμα του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στο youfly.com προκαλεί προβληματισμό, καθώς γράφει χαρακτηριστικά: «Η Φαίη Σκορδά και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται ένα βήμα (μισό θα έλεγα) από το οριστικό διαζύγιο και το τέλος της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά λήγει μεν στις 30 Ιουνίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα».

Την ίδια ώρα οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου το διαζύγιο Καρτελιά-Παπίλα με το STAR, με κάποιους να θεωρούν πως το φλερτ ανάμεσα στο STAR και τη Φαίη Σκορδά μπορεί να γίνει σχέση. 

Αυτή τη στιγμή όλα τα σενάρια είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να δούμε να «σκάει» η μεγαλύτερη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν. Το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 στην περίπτωση μεταγραφής της Φαίης και πως θα καλύψει αυτό το μεγάλο κενό της γυναίκας παρουσιάστριας που θα κληθεί να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. 

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση-βόμβα του παρουσιαστή προς στα στελέχη του Αμαρουσίου είναι ίσως η πιο ανατρεπτική που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αναφερόμαστε στην επιθυμία που έχει εκφράσει να κάτσει δίπλα του η Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία θεωρεί πως μπορεί να αποκτήσει μία εκρηκτική χημεία, καθώς το τηλεοπτικό τους στυλ απέχει αρκετά. Μάλιστα, δεν έμεινε ασχολίαστο από κάποιους και το απρόσμενο like του Λιάγκα σε εκείνη στο Instagram πριν από λίγες μέρες. 

Όσον αφορά τα άλλα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής σεζόν την επόμενη σεζόν και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 είναι η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία βρέθηκε αρκετά χρόνια στη ζώνη αυτή στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμενα πολύ περίεργο μου ακούγεται όλο αυτό. Να θέλει ο αντ1 να χάσει μία παρουσιάστρια, που μετά τη Μενεγάκη, είναι αυτή που φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα στο εμπορικό κομμάτι; Και αντίστοιχα, ξαφνικά το σταρ που παραδοσιακά επενδύει σε πιο νέα, άκαυτα πρόσωπα (και προφανώς λιγότερο ακριβά), να θέλει τη Σκορδά για πρωινό; Αυτό δείχνει μία αλλαγή προφίλ και για τα δύο κανάλια, όχι απλά μία μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά ράδιο αρβύλες. Εντωμεταξύ στάνταρ είναι από μαλεσκου μεριά γιατί αυτός ο κατσαρίδης βγαίνει στην εκπομπή της. Εγώ θεωρώ ότι εν τέλει Λιάγκας Σκορδα μαζί θα ναι και τα σάιτ απλά τους διαφημίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μου φαίνονται τελείως αταίριαστοι Λιάγκας-Μαλέσκου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το κούρασε πολύ η Σκορδά το θέμα. Άντε να αποφασίσει να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τω μεταξύ, τα ίδια σάιτ δεν έλεγαν πριν λίγο καιρό ότι η Σκορδά υπέγραψε και εκκρεμεί ο Λιάγκας; Τώρα λένε το αντίστροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πάει η Σκορδά στο star νομίζω ότι θα χειβαλει το χεράκι της κ η κουτσελινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !