Ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις “Άγριες Μέλισσες” – Τι αποκάλυψε;

0



Ο ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση «Μήδεια» αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστεί.


«Η τηλεόραση δεν είναι το αγαπημένο μου πράγμα. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση στην Ελλάδα όπως κάνουν στην Αμερική, δηλαδή γυρίζουν ένα εκατομμύριο ευρώ το κάθε επεισόδιο και το γυρίζουν 15-20 μέρες το καθένα. Εμείς το γυρίζαμε με 2 συνεργεία σε 2 μέρες για να προλάβει να παιχτεί τη μεθεπόμενη μέρα. Δεν είναι ωραίες συνθήκες. Ξέρω ότι συμβαίνουν παγκοσμίως αυτές οι μη ωραίες συνθήκες απλά είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης ή θέλω παίρνω το χρόνο μου και να βασανίζομαι στο λάθος μου» είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.


Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” και τον ρόλο του ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε: «Αυτός που με έπεισε είναι ο Λευτέρης Χαρίτος. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Όταν μου το είπε είχα δει το αποτέλεσμα των δύο πρώτων χρόνων, του είπα με ενδιαφέρει αλλά ότι θα αφεθώ αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω διαρκώς λάθη και θα σου καθυστερώ το γύρισμα. Τελικά τα πήγαμε υπέροχα. Ήταν μια ευτυχής συγκυρία και δεν έχω μετανιώσει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !