ΕΡΤ: Όλες οι σειρές που θα δούμε τη σεζόν 2022-2023

3


 Οι σειρές της ΕΡΤ για τη σεζόν 2022 2023

Η ΕΡΤ μπαίνει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της μυθοπλασίας έτοιμη να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με επίδοξες σειρές που ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα από τη νέα σεζόν 2022-2023. Εκτός, όμως, από νέες σειρές, θα επιστρέψουν και αγαπημένες σειρές που έκαναν την εμφάνισή τους πέρυσι, αλλά γρήγορα αγαπήθηκαν από το κοινό. Ας δούμε αναλυτικά όλες τις σειρές της ΕΡΤ.


 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο


Η επιτυχία συνεχίζεται για την αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ. Ο Πλάτανος επιστρέφει ανανεωμένος τη νέα σεζόν με νέους πρωταγωνιστές που έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες στο χωριό. Ο τρίτος κύκλος επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις με τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν στο ρόλο τους.


 


 Ο Πλάτανος, στις νέες σειρές της ΕΡΤ τη σεζόν 2022 - 2023


Τα Καλύτερά μας Χρόνια


Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, Κατερίνα Παπουτσάκη και Μελέτης Ηλίας θα επιστρέψουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η τρίτη σεζόν θα διατηρήσει την νοσταλγική αισθητική που μας είχε συνηθίσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες, μία guest εμφάνιση ετοιμάζεται να κάνει κι ο αγαπημένος Γιώργος Παπαγεωργίου, σε έναν ρόλο έκπληξη.


Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο τρίτος κύκλος στον επίσημο λογαριασμό της ΕΡΤ με ένα βιντεάκι, που πρωταγωνιστεί ο Μελέτης Ηλίας. «Επιστρέφουμε από Σεπτέμβρη. Μέσα, τέλη θα δούμε. Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1».


 

Το Βραχιόλι της Φωτιάς


Εκτός από τις δύο αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν στο ανανεωμένο κανάλι της ΕΡΤ, τη σεζόν 2022-2023 έρχονται και πολλές νέες σειρές που υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά και να μας καθηλώσουν. “Το Βραχιόλι της Φωτιάς” είναι το νέο σίριαλ υπερπαραγωγή που βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης («Καρτ Ποστάλ», «Τα καλύτερά μας χρόνια»), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Γκικαπέππας.


 


Η σειρά θα αποτελείται από ένα δυνατό all-star καστ, αφού ύστερα από πολλά χρόνια επιστρέφει στη μικρή οθόνη η Νένα Μεντή. Δίπλα της θα βρεθούν οι Γιώργος Καραμίχος, Οδυσσέας Σταμούλης, Νεφέλη Κουρή, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Ελισάβετ Μουτάφη, Βασιλική Τρουφάκου, Βίκυ Παπαδοπούλου κι ο Δημήτρης Αριανούτσος.


Φλόγα και Άνεμος


Άλλη μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές που έρχονται στην ΕΡΤ δεν είναι άλλη από την “Φλόγα και Άνεμος”. Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν, και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.


 


Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Άρη Λεμπεσόπουλο. Δίπλα τους θα βρεθούν οι Δημήτρης Καταλειφός, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Πανταζάρας, Λένα Παπαληγούρα, Μαρία Παπαφωτίου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αναστάσιος Ροϊλός, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου κι η Δωροθέα Μερκούρη.


Η συνέχεια “Του Νησιού” έρχεται ύστερα από μία δεκαετία κι η αναμονή σύντομα θα φτάσει στο τέλος της. Η σειρά “Μια Νύχτα του Αυγούστου” βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ κι έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 για να συγκινήσει ξανά. Αγαπημένοι ηθοποιοί επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει!


Στη θα επιστρέψουν επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, η Γιουλίκα Σκαφιδά, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Νίκος Χαλκιαδάκης, η Έλενα Τοπαλίδου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και η Μαρία Καβογιάννη.


Μια νύχτα του Αυγούστου: Ο Γιάννης Στάνκογλου στα γυρίσματα ως φυλακισμένος

Ο Γιάννης Στάνκογλου στα γυρίσματα του Μια νύχτα του αυγούστου

 


Κάνε ότι Κοιμάσαι


Άλλη μία τηλεοπτική επιστροφή έρχεται που θα συζητηθεί. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση με μία νέα αστυνομική σειρά γεμάτη αγωνία, δράμα και σασπένς. Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά, «Πριν κοιμηθείς με το διάβολο» και τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν ο Αλέξανδρος Πανταζούδης κι ο Αλέκος Κυράνης.


Στο καστ θα δούμε τους Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Έμιλυ Κολιανδρή, Δημήτρη Καπετανάκο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιάννη Σίντο και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη σε έναν ρόλο έκπληξη.


Στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 έρχεται και μία νέα πρωτότυπη σειρά, που όμοιά της δεν έχουμε δει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για “Τα Νούμερα”, τη νέα μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.


Δεν θα είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.


Η Παραλία


Μία ακόμη φιλόδοξη σειρά φέρνει η ΕΡΤ στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν με θέμα τους Χίπις. Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο, αναβιώνοντας μια ιστορία που δεν υπήρχε προηγούμενη καταγραφή της. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Foss Productions κι είναι μία ιδέα του διδύμου Πηνελόπη Κουρτζή και Αυγή Βάγια. 




Οι σειρές του Μανούσου Μανουσάκη


Η ΕΡΤ συνεχίζει δυναμικά τη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη και τον Νίκο Κουτελιδάκη, οι οποίοι ετοιμάζονται να φέρουν τρεις νέες μίνι σειρές τη νέα σεζόν 2022-2023, που θα βασίζονται σε αριστουργηματικά διηγήματα της ελληνικής λογοτεχνίας. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη σεζόν είδαμε τρεις σπουδαίες σειρές διά χειρός των δύο δημιουργών (“Βαρδιάνος στα Σπόρκα”, “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού” και “Κρίσιμες Στιγμές”), οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.


Με τις έως τώρα πληροφορίες μας, οι δύο από τις τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης για λογαριασμό της ΕΡΤ είναι η μεταφορά των εξής διηγημάτων στη μικρή οθόνη: η «Άσχημη αδελφή» του Δημητρίου Βικέλα και ο «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.



Πηγή: youfly 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όλες οι καινούριες ακούγονται αρκετά ενδιαφέρουσες με καλούς ηθοποιούς και συντελεστές. Μακάρι να πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουμε που η ελληνική δημόσια τηλεόραση παράγει τόσες πολλές και ποιοτικές σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ερτ! Αναμένουμε πάλι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !