«Λευκός καπνός» τις επόμενες μέρες;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7


 Σύντομα φαίνεται πως θα βγει λευκός καπνός στον ΑΝΤ1 σχετικά με τις συζητήσεις για την καθημερινή πρωινή ζώνη. 

Κρούση από το STAR στη Φαίη Σκορδά υπήρξε πράγματι, ωστόσο οι πιθανότητες μετακίνησης είναι απειροελάχιστες. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναφέρουν πως μπορεί και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, καθώς το θέμα έχει πάει στο πρόεδρο Θοδωρή Κυριακού. 

Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο θέλει την εκπομπή «Το Πρωινό» να ξεκινά 9.45 και να ολοκληρώνεται στις 13.45, διάρκειας δηλαδή 4 ωρών. Ο Γιώργος Λιάγκας να είναι μόνος με θέματα επικαιρότητας μέχρι τις 11.00 το πρωί, να ακολουθεί η Φαίη Σκορδά με τα γυναικεία θέματα και τα gossip και να ενώνονται ξανά στο κλείσιμο της εκπομπής για ένα 20λεπτο για την ημερήσια συνέντευξη. 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω ο Μπέζας είπε ότι θα τελειώνει κανονικά στη μια το πρωινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι η Σκορδά δεν θα σχολιάζει την επικαιρότητα και δεν θα λέει την γνώμη της; Γιατί ούτως ή άλλως ο Λιάγκας δεν είχε καμία σοβαρή συμμετοχή στη μόδα, στα ζώδια και στην μαγειρική. Τότε μιλάμε για υποβάθμιση της Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και θα δεχθεί η φαιουλα να μη λέει τη γνώμη της στην επικαιρότητα που τόσο ψηλά έχει σηκώσει τη σημαία του metoo ? Η όταν έχει σκάσει τρελή ειδηση πχ δικη Φιλιππίδη κτλ θα το παίζει μόνο ο Γιώργος και η Φαίη θα δείχνει το ινσταγκραμ των επωνύμων; Αν αυτό της αρέσει τι να πω. Επίσης γιατί δεν πάει σταρ η Φαίη που υπήρχε και πράγματι πρόταση ? 😂😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα είναι διαμορφωμένη η σκαλετα. Ο Γιώργος θα ασχολειτε με πιο βαριά κοινωνικά θέματα προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρα είχε σταθεί η Φαίη στο ύψος των περιστάσεων με το metoo και είχε κάνει και καλές συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:29 δεν το είπα ειρωνικά και μένα μαρεσε που η Φαίη έχει σοβαρή άποψη για αυτά τα θέματα και τη λέει. Απλά μου κάνει κουλό να σκάσει πχ ένα καυτό θέμα επικαιρότητας και να μιλάει μόνο ο Γιώργος και η άλλη να σηκώνει χαρταετό μόνο και μόνο για να μην είναι μαζί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι κι αλλιώς ο Λιάγκας δεν συμμετέχει στα ζώδια και στη μαγειρική. Άντε να κάνει κανένα πέρασμα αλλά αυτά και τώρα η Σκορδά τα χειρίζεται. Αν ισχύει τότε συμφωνώ πως αυτό είναι υποβάθμιση. Εγώ έτσι το βλέπω αν η Σκορδά θεωρεί πως αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη γιατί δεν τον αντέχει δίπλα της ε τότε τί να πω; Ας δεχτεί να τελειώνουμε με το σίριαλ αυτό ή αλλιώς ας εξετάσει σοβαρά την πρόταση του Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !