«Το Πρωινό» :Οι εντάσεις και οι αντιπροτάσεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9


 Δυσκολεύουν τα πράγματα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αφού δεν παίρνονται αποφάσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Το κανάλι επιμένει στη διατήρηση της εκπομπής στη σημερινή μορφή, ενώ οι παρουσιαστές (και κυρίως η Φαίη Σκορδά) θέλουν να αυτονομηθούν. 

Όλα τα σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι με κάποια από αυτά να δημιουργούν ενστάσεις σε κάποιες πλευρές. Για παράδειγμα, το σενάριο ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκεται στο 9.45-11 και η Φαίη Σκορδά στο 11-1 είναι κάτι που προφανώς δεν ικανοποιεί τον παρουσιαστή-δημοσιογράφο, λόγω της πολύ μικρής διάρκειας που θα έχει το πρόγραμμα αυτό. 

Θα μιλάμε για καθαρή διάρκεια περίπου 50 λεπτών, κάτι που δεν θυμίζει καν εκπομπή. 

Το τι θα γίνει κανείς δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή. Το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθεί να βρει τη «χρυσή» τομή και επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα για να επιτευχθεί αυτό. Τα στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά πως μία τέτοια διχοτόμηση μπορεί να φέρει την κατάρρευση τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην τηλεθέαση. 

Μία σκέψη που ακούγεται ίσως η πιο ψύχραιμη είναι να μείνουν μαζί οι παρουσιαστές, με μεγαλύτερο ρόλο του gossip στοιχείου, το οποίο θα αναγράφεται και στο συμβόλαιο των παρουσιαστών. Έτσι, μπορεί η Φαίη να μην ικανοποιήσει το πρώτο της αίτημα να είναι μόνη, αλλά το δεύτερο να επιστρέψει η εκπομπή σε ρυθμούς ψυχαγωγικής κανονικότητας. 

Για να γίνει αυτό προφανώς θα πρέπει να αυξηθεί η διάρκεια κατά περίπου μίας ώρας για να χωρέσουν όλα αυτά...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπορούν την πρώτη ώρα να ασχολούνται με πιο ενημερωτικά θέματα και μετά με τα πιο ψυχαγωγικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει κουράσει όλο αυτό. Γιατί δεν περιμένετε απλά τις επίσημες ανακοινώσεις από το καναλι που σίγουρα ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή για να καταλάβω. Είναι η Σκορδά αυτή που έχει κατά κύριο λόγο πρόβλημα και θέλει να χωρίσουν;; Νομίζει ότι θα κάνει νούμερα αν την βάλουν 11-1;; Πιστεύει πραγματικά ότι τα νούμερα φέτος οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη; Τί να της πεις τώρα;; Αν δεν μπορεί να καταλάβει από μόνη της τί να της πεις; Ο Λιάγκας έχει δίκιο που δεν θέλει να δεχτεί η εκπομπή του να έχει τόσο λίγη διάρκεια. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό. Πήρε μια εκπομπή σε μονοψήφια και τώρα έρχονται αρκετές μέρες πρώτοι και θα του δώσουν του χρόνου 50 λεπτά εκπομπή; Έχει δίκιο να διαμαρτύρεται αν ισχύει το ρεπορτάζ και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είπε και ο Κωνσταντινιδης το Σαββατοκύριακο στο MEGA ο Λιάγκας φέρνει τα νούμερα και η Σκορδά τα χρήματα. Άρα αποκλείεται ο ΑΝΤ1 να τους αφήσει να χωρίσουν τηλεοπτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιπλέον είδαμε ότι το πιο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής είναι και το πιο αδύναμο. Αυτό δηλαδή που βασίζεται στην Φαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην τελευταία ώρα είναι συνήθως τα ζώδια και η μαγειρική. Πολλοί τηλεθεατές μπορεί να τα έχουν δει και άλλου. Δεν φταίει η Φαίη για αυτό πιστεύω

      Διαγραφή
  6. Εμένα πάντως η μικτη 1 ώρα και ένα τέταρτο για τον Λιάγκα μου φαίνεται δίκαια και πάλι θα είναι περισσότερη ουτως ή άλλως από τον αντίστοιχο χρόνο που θα έχει η Φαίη στο τραπεζι με τους συνεργάτες για τα lifestyle θέματα και εξηγούμαι: Πέραν της συνέντευξης η οποία δεν μετράει καθώς θα είναι και οι δυο μαζί και των εμπορικών όπου στην ουσία δεν κάνει εκπομπή αλλά διαφημίζει, μένουν η μαγειρική (που και αυτή εμπορικό στην ουσία είναι) και η αστρολογία. Αυτές είναι δυο ενότητες που ναι μεν η Φαίη είναι παρουσα αλλά στην ουσία απλά κάθεται και δεν έχει σχεδόν καθόλου συμμετοχή. Επίσης, είναι απόφαση του Λιάγκα να μην συμμετέχει στις συγκεκριμένες ενότητες ανέκαθεν, καθώς όπως έχει πει και παλαιότερα τις θεωρεί "γυναικείες". Αντιθέτως, όλοι οι υπόλοιποι άνδρες παρουσιαστές στην πρωινή ζώνη ήταν παρόντες (βλέπει Κατσουλης, Σεφερλής, Αρναουτογλου, Κωστόπουλος) και οπως και να έχει κανενας παρουσιαστής δεν επιλεγει την πρωινη ζώνη για αυτές τις ενότητες. Όλοι τις "υπομενουν" και ουσιαστικά ενδιαφέρονται για το κομμάτι του σχολιασμου. Το ίδιο και η Φαίη. Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι και η Φαίη είχε αντίστοιχα (μαζί με διαφημίσεις ενδιάμεσα) 1 ώρα και ένα τέταρτο στο τραπέζι, τότε θα πηγαίναμε στις 12:15 και μαζί με την συνέντευξη στις 12:30. Αποκλείεται λοιπόν σε μισή ώρα που απομένει να χωρέσουν μαζί με τις διαφημίσεις η μαγειρική, η αστρολογια και όλα τα εμπορικά. Επομένως, σίγουρα η δική της αντίστοιχη ενότητα θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και θα είναι ριγμένη σε σχέση με τον Λιάγκα στον χρόνο-φιλετο της εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα φέτος μου αρέσει πολύ το πρωινό. Να μην χωρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λιάγκας καπελώνει συνέχεια τη Φαίη στα κοινωνικά και δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Προφανώς και είναι πιο καλός στα κοινωνικά, αλλά έτσι η Φαίη καταλήγει να είναι γλάστρα στην εκπομπή. Είτε θα πρέπει να την αφήνει να σταυρώσει κουβέντα, είτε να εμπεριέχει λίγο παραπάνω gossip θέματα που μπορεί η Φαίη να πει δυο λόγια. Καλό θα ήταν βέβαια να προσπαθήσει να βελτιωθεί η Φαίη στα κοινωνικά κι όχι να μουτρώνει on camera. Αν βελτιώσει τον λόγο της στα κοινωνικά, θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει τον Λιάγκα Face2Face, αλλά αυτό προϋποθέτει να βάλλει στην άκρη τον εγωισμό της κι έτσι να καταφέρει να βελτιωθεί και ως παρουσιάστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !