Φαίη Σκορδά: Η εμπλοκή που παρατείνει την αγωνία...

3


Αν και θα έπρεπε να έχει υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά, φαίνεται ότι υπάρχει εμπλοκή με το συμβόλαιο που κρατάει στα χέρια της. Είναι προφανές ότι σε κάποιο σημείο υπάρχει διαφωνία, με πληροφορίες να λένε ότι ίσως έχει να κάνει με την διάρκεια και τις ώρες προβολής της εκπομπής.

Μια κρίσιμη λεπτομέρεια είναι πως το τρέχων συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ η εκπομπή τελειώνει στις 8 Ιουλίου. Τα περιθώρια έχουν στενέψει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και γνωρίζουμε ότι έχει κληθεί πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο να δώσει λύση μέσα στην εβδομάδα. Θεωρείται πολύ πιθανό ότι σήμερα, Δευτέρα, θα υπάρξει ραντεβού, καθώς το θέμα πρέπει να λήξει μέχρι την Τετάρτη.

Όσον αφορά στους συνεργάτες, η Φαίη Σκορδά έχει δηλώσει πως επιθυμεί την Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου . Η Αργυρώ και η Αφροδίτη, όμως, πέρα από την αρχική πρόταση που έχουν δεχτεί δεν έχουν κάνει νέο ραντεβού. Μάλιστα, η σεφ ήταν εκτός Αθήνας τις προηγούμενες μέρες, ενώ η δημοσιογράφος έχει ραντεβού με τον ΣΚΑΪ μέσα στην εβδομάδα.


Έτσι, ενώ ΑΝΤ1 θέλει με κάθε τρόπο την Φαίη Σκορδά στο κανάλι, υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχουν προτάσεις στην παρουσιάστρια από δύο κανάλια. Έντονη και η φημολογία πως το Star καραδοκεί για την περίπτωση που συμβεί το «ατύχημα», ώστε να αρπάξει την Φαίη Σκορδά. Εντός καναλιού έχει ακουστεί χαρακτηριστικά η φράση ότι «πρέπει να τελειώνετε με τους πειραματισμούς και να πάτε σε κάτι δοκιμασμένο και σίγουρο».


Zappit

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Φαίη Σκορδά στο Σταρ τώρα που από τι φαίνεται δεν έχει πρωινό στο 10-12 το πρωί μίας και δεν θα συνεχίσουν οι Καρτελιας και Παπιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αλλο θα κανει η Σκορδα για να "ακουστει".. Παλια κολπα, παλιας κακης τηλεορασης.. Κριμα για τον αντενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια αγωνία εντωμεταξύ χέστηκε ο κόσμος. 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !