Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Η Αφροδίτη Γραμμέλη μετά από μια δυναμική είσοδο στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινάς. Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για πολλά…

Για το αν φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά: Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει.

Για το πώς πέρασε στο Big Brother: Πολύ ωραία πέρασα. Καθόμουν στην καρέκλα σταυροπόδι, σταθερά ψύχραιμη. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν.

Για το αν έχει κλείσει τηλεοπτική δουλειά την επόμενη σεζόν: Έχω αποφασίσει να εργαστώ στην τηλεόραση. Νομίζω έχω βρει το εργασιακό περιβάλλον. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο. Μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι εδώ.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα: Ό,τι και να του πεις σου λέει «Δίπλα σου». Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είδα και ένα ζευγάρι που εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Εγώ αυτό το τόσο ζευγάρι δεν μπορώ να γίνω. Και πολύ καλά δίπλα μου ο Δημήτρης. Ο Σταρόβας είναι αποκάλυψη.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπω στην τηλεόραση, σε εκπομπές που δεν θέλω να μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου και υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους δεν θα γράψω ποτέ. Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό. Είναι δύο τρεις αυτή τη στιγμή ενεργοί στην τηλεόραση», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη προκαλώντας αίσθηση.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγνώμη τι συμβαίνει; Η συγκεκριμένη "κυρία" πριν χρόνια στη στήλη της στο Βήμα και στη ραδιοφωνική της εκπομπή μαζί με την Πόπη Διαμαντάκου κατέφευγε σε αισχρούς χαρακτηρισμούς για τις γυναίκες που εργάζονται στην τηλεόραση ως παρουσιάστριες αναφερόμενη σε αυτές ως "ξανθιές της TV", "πλαστικά σιλικονούχα στήθη", "λάγνο βλέμμα στην κάμερα σε στάση σταυροπόδι", "iq ραδικιού", "αγράμματα βύσματα" και "απόλυτος ξεπεσμός της Κορομηλά που συμμετέχει στο αισχρό τηλε-σκουπίδι του Alpha Big Brother" (υπάρχουν όλες αυτές οι φράσεις σε κείμενα της στο ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας).

    Αν κάποιος δει το Όλα Γκουντ είναι εκείνη η τηλεπερσόνα που έχει μονίμως το σιλικονούχο μπούστο της σε φόρα παρτίδα, κοιτάει με λάγνο βλέμμα την κάμερα όταν πάρει πλάνο από τον σκηνοθέτη και αλλάζει συνεχώς σταυροπόδι κάτω από το διάφανο τραπέζι. Α και επιπλέον ήταν υπεύθυνη σχολιασμού των ερωτικών σχέσεων των παικτών στο Big Brother.

    Τελικά μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέει πως θα ήθελε να είναι σε εκπομπή το ΣΚ θέλω να πιστεύω εννοεί στο πάνελ. Όχι να παρουσιάζει την εκπομπή. Αυτό μας έλειπε μόνο να δούμε στην Ελληνική τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κάνει ο Alpha; Εγκρίνει προφανώς την σκαλέτα που στέλνει ο αρχισυντάκτης καθημερινά στο κανάλι όπως γίνεται σε όλες τις εκπομπές σε όλα τα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !