Γιώργος Καράβας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Νίκος Αποστολόπουλος προέβη σε αυτές τις δηλώσεις»

0


Ο Γιώργος Καράβας απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο του ρόλο στο GNTM και τα σχόλια που δέχθηκε ο ίδιος κι η νέα επιτροπή διαγωνισμού μόδας από τον Νίκο Αποστολόπουλο.



«Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι, είναι ακριβώς το ίδιο για εμένα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είμαι στο Star… Προσωπικά δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα από τους προηγούμενους κριτές του GNTM» ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.




Για της δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου απάντησε: «Δεν περιοριζόταν στην Βίκυ Καγιά, είχαν ειπωθεί και για εμένα κάποια πράγματα. Τον κ. Αποστολόπουλο τον γνωρίζω από το χώρο και δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προέβη σε αυτές τις δηλώσεις. Χαίρομαι που είμαστε στο 2022, που η πληροφορία είναι τόσο άμεση κι ο καθένας μπορεί να ψάξει στο Διαδίκτυο και να βρει ότι θέλει οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου κι έχω κάνει αυτά που έχω κάνει, που σε κάποιους μπορεί να είναι λίγα και σε άλλους πολλά… Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !