Χείμαρρος Κουτσελίνη για Σκορδά, Λιάγκα, Μαλέσκου

0


H Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε συνέντευξη στο "Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα και μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, όσο και για τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί.

Αρχικά για το μέλλον της είπε: "Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο κουβέντας με το Star και την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν οι ανακοινώσεις από το κανάλι. Δεν έχει συζητηθεί να κάνω βραδινή εκπομπή. Το να δείξω τη Ζήνα και σε ένα άλλο κομμάτι, θα ήθελα να συμβεί",

Για το αν θα έκανε κάποια βραδινή εκπομπή, είπε: "Αν έκανα βραδινή εκπομπή και μπορούσα να διαλέξω θα την έκανα με τη Φαίη Σκορδά. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ διαφορετικές. Δεν είμαι ανταγωνιστική. Η μητέρα μου έλεγε πως ο ήλιος φέγγει για όλους τους ανθρώπους".

Όσον αφορά τις πρωινές εκπομπές, η ίδια είπε: "Δεν πιστεύω στο παλιό lifestyle. Το πρωινό του MEGA και της Σταματίνας έχουν προχωρήσει στη σύγχρονη ματιά του lifestyle. Υπάρχουν πρωινά και εκπομπές που το lifestyle σταματά στην επιφάνεια. Για να κάνουμε κουβέντα για ένα θέμα πρέπει να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις".


Για την απόφαση της να περάσει μπροστά από τις κάμερες, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: "Με φόβιζε πολύ η προηγούμενη ζωή μου για να μην κρεμαστεί στα μανταλάκια και κρυβόμουν στα κοντρόλ. Για την κλειστή κοινωνία ήμουν το παιδί του αλκοολικού. Όλες οι δυσκολίες με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, έχω πιστή στο Θεό και με αυτήν προχωρώ".


Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε: "Συγνώμες που με ενδιέφερε να ακούσω, έχω ακούσει πολλές φορές. Αν μου έλεγε η Σπυροπούλου συγνώμη, θα της έδινα μια αγκαλιά να την πει, ακόμη κι αν δεν την πιστεύει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει σε εμένα, εγώ θα την περιμένω".


Για την Ιωάννα Μαλέσκου, ανέφερε: "Μενεγάκη είναι μια, Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια άλλη, όπως και η Σπυροπούλου. Όποια πάει να μοιάσει στην Ελένη έχει χάσει από χέρι. Πιστεύω πως η Μαλέσκου από παιδί είχε πρότυπό της την Ελένη, το μεγαλύτερο λάθος του σταθμού ήταν ότι την έφεραν από την Κρήτη και την παρουσίασαν σα Μενεγάκη. Όλος ο ντόρος γύρω από το όνομα της Μαλέσκου θεωρώ ότι της έκανε κακό, τα νέα πρόσωπα θέλουν χαμηλούς τόνους. Θεωρώ ότι η Ιωάννα έχει πολύ καλά στοιχεία".


Τέλος για τα τηλεοπτικά πρόσωπα ανέφερε: "Αν ήμουν η Φαίη Σκορδά δε θα επιθυμούσα την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, χαντακώθηκε. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην τηλεόραση. Η Ελεονώρα Μελέτη όταν βγήκε στον ΑΝΤ1 ένιωθα ότι ασφυκτιά. Όταν την ανέλαβε ο Σταμάτης Μαλέλης στο Star είπα "να η Ελεονώρα που αγαπώ”. Την Ελεονώρα μπορεί να τη δεδομένη στιγμή να την αδίκησα, στην πορεία εξέφρασα το θαυμασμό μου".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !