Με τρεις εκπομπές ετοιμάζεται να μπει στον ανταγωνισμό.

12


Φαίνεται πως βγαίνει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις του ΑΝΤ1 με τους παρουσιαστές της πρωινής του ζώνης. Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πλασάρισμα των πρωινών εκπομπών.



Με τρεις εκπομπές back to back, όπως όλα δείχνουν, θα μπει στον ανταγωνισμό το κανάλι του Αμαρουσίου τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι λεπτομέρειες για τις ακριβείς ώρες δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά η σειρά θα είναι αυτή που έχουμε γράψει στο zappIT από τις 2 Ιουνίου: Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σε δύο χωριστές εκπομπές. Η εκπομπή της Φαίης θα έχει περισσότερη διάρκεια από του Γιώργου λόγω περιεχομένου και τις τοποθέτησης των εμπορικών.


Όπως μαθαίνουμε, η υπογραφή που εκκρεμεί είναι αυτή της Φαίης Σκορδά που κατά πάσα πιθανότητα ενδεχομένως να μπει ακόμα και σήμερα. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κλείσει για τη δική του εκπομπή και μαζί του θα είναι σίγουρα ο Τάσος Τεργιάκης και η Άρια Καλύβα, η οποία υπέγραψε χθες, Τετάρτη.


Όσον αφορά στους συνεργάτες της Φαίης, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε συμφωνίες και υπογραφές και ο κύριος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να προσδιοριστεί πρώτα το νέο περιεχόμενο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια επιθυμεί να κάνει ανανέωση στη θεματολογία –πέρα από σχόλια, ζώδια και μαγειρική- οπότε με βάση αυτό θα αποφασιστούν και οι συνεργασίες με τα αντίστοιχα πρόσωπα. Οι πληροφορίες μας λένε πως το σχήμα στο τραπέζι θα είναι ολιγομελές, δηλαδή μέχρι 2 άτομα δίπλα στην Φαίη Σκορδά.


Η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι τα δύο πρόσωπα που ακούγεται ότι συζητούν για την εκπομπή της Φαίης. Ωστόσο, σχετικά με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο μέχρι στιγμής, γιατί οι πληροφορίες μας λένε πως την επόμενη εβδομάδα η δημοσιογράφος έχει ραντεβού και με τον ΑΝΤ1 και με τον ΣΚΑΪ αλλά και με ακόμα ένα κανάλι.


Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΑΝΤ1 αναμένεται να γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.



Zappit

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άρα θέλουν να κάνουν ο,τι ακριβώς είχε το Mega φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα είναι καλύτερα Παπαδάκης μετά Σκορδά και τέλος ο Λιάγκας αν κιόλας ο συνεργάτης του Παπαδάκη που έχει φέτος του χρόνου θα κάνει ενημερωτικής μονοωρη εκπομπή γιατί τότε θα είναι τρεις ενημερωτικές back to back και αν μπει η ψυχαγωγία στο τέλος θα έχει θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι που ο γνωστός με τα fake news εδώ στα σχόλια έτρεχε χτες κιόλας να διαβεβαιώσει ότι το ζεύγος δεν θα χωριστεί τελικά. Άλλη μια επιτυχία του έγκυρου 😛

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας αρέσει σαν ιδέα ρε παιδιά; Εμένα ένας αχταρμάς μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μου αρέσει. Αν ισχύει το ρεπορτάζ και διευρύνει η Φαίη τη θεματολογία πέρα από τα κλασσικά που ξέρουμε τότε πιστεύω ότι μπορεί να πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Steve εγώ τώρα νομίζω ότι είναι αχταρμάς, που παίζουν δυο ώρες εγκλήματα και μετά ζώδια και μαγειρική. Έτσι νομίζω θα είναι πιο ξεκάθαρα. Θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αντ1 αντιγράφει την πρωινή ζώνη του μέγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έγραψες στην αρχή το γράφεις και στο τέλος δε βαρέθηκες; Και για ποια αντίγραφο μιλάς; Μήπως θυμάσαι τη ζώνη που είχε ο Αντ1 με Παπαδάκη και Καραμεροχαριτάτους όπως το λέγαμε τότε; Ποιός αντιγράφει ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:04 μετά τους καραμεροχαριτατους δεν ακολουθούσε κλασικό γυναικείο πρωινό. Και επίσης θυμόμαστε ότι οι καραμεροχαριτάτοι δεν φτούρησαν για πολύ. Διαφορετικά ο αντ1 δεν θα γυρνούσε στην κλασική διάταξη της πρωινής ζώνης. Και όχι δεν έχω γράψει δυο φορές το ίδιο σχόλιο, υπάρχουν και άλλοι που έχουν την ίδια γνώμη. Και ναι εδώ ο αντ1 αντιγράφει το μέγκα όσο και αν σε πονάει. Δεν τα έχει κάνει όλα πρώτος ο αντ1. Σε λίγο θα μας πεις και ότι ο αντ1 ανακάλυψε την τηλεόραση, ότι ο αντ1 ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μαγκιά του Αντ1 είναι καλή κκαι αν υσχίει θα είναι τέλεια,όμως η Φαίη μόνη πως θα τα πάει? θα σταματήσει αυτά τα δήθεν αποκλειστειγκά,τις γκάφες και όλα τα υπόλοιπα που έκανε και θα πάει καλά η δεν θα τα σταματήσει και θα κυμαίνεται από 10-13%?
    Την φοφάμαι λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο και δεν συμφωνώ με την σειρά Παπαδάκης, Λιάγκας και τελευταία η Σκορδά. Για μένα η Σκορδά πρέπει να μπει μετά τον Παπαδάκη και να ακολουθεί ο Λιάγκας. Δεν μου αρέσει αυτό το σπάσιμο της ζώνης αλλά αν δεν μπορούν να τα βρουν ας το δοκιμάσουν. Καινούρια πρόσωπα πρέπει να βρει η Σκορδά όχι να φέρει αυτούς που είχε στο παρελθόν πίσω. Τέλος πάντων θα δείξει του χρόνου αν άξιζε το ρίσκο. Αν δεν πάει καλά το εγχείρημα θα έχουμε δράματα. Ο ΑΝΤ1 ως κανάλι υπομονή δεν έχει και το έχει αποδείξει και σε άλλες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις δουν ότι πάει χάλια, για πότε κόβονται οι εκπομπές και συγχωνεύονται χαμπάρι δεν θα πάρουμε. Αν παραμείνουν έτσι, θα είναι επειδή ο Αντ1 θα θέλει να τερματίσει τη Σκορδά του χρόνου και να αναλάβει ο Λιάγκας του παραχρόνου την πρωινή ζώνη με μια συμπαρουσιάστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !