Στα «κάγκελα» ο Νίκος Μουτσινάς...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» διανύουν τη χειρότερη τους περίοδο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Νίκος Μουτσινάς να είναι στα «κάγκελα». Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτόν τον καιρό μοιάζει να του φταίνει όλα και να αποδίδει απο εδώ και εκεί την ευθύνη της πτώσης. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως άλλαξε ο σκηνοθέτης της εκπομπής λίγο πριν από την εκπνοή της σεζόν. 

Εμείς συνιστούμε ηρεμία, διότι η λύση δεν βρίσκεται ούτε σε συνθήκες πανικού, αλλά ούτε και στο κακό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής εξαιτίας του παρουσιαστή. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ευθύνη είναι μόνο του ίδιου. Φαίνεται ότι βαριέται και δουλεύει απλά σα δημόσιος υπάλληλος. Όπως και την τελευταία χρονιά του δεστε τους είχε την ίδια έπαρση και βαρεμάρα. Και δε δέχομαι αυτό που λέει ότι δεν έχει υλικό. Έχεις ολόκληρο survivor ολόκληρο μάστερ σεφ και δεν παίζεις σχεδόν κανένα απόσπασμα. Τι έγινε θυμήθηκε ότι είναι ποιοτικος ? Στο για την παρέα στο όπεν όλη η Χρυσή τηλεόραση ήταν gntm τώρα τι έγινε ; Μη σας πω ότι τότε ήταν καλύτερος από τώρα που το παίζει σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια κ τα ίδια.κ γω κάποτε δεν έχανα την ενότητα της χρυσής τηλεόρασης, αλλά πλέον βαρέθηκα κ φέτος αραιά κ που το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπως τα λεει ο steve13..θυμαμαι κπ στιγμη τη μανα μ που τον χαζευε αραια και που να λεει..αυτος ο μουτσινας δε βλεπεται..βαριεται ολη την ωρα να κανει εκπομπη και συνεχεια λεει γιατι ειμαστε εδω ποτε θα παμε διακοπες...εντωμεταξυ τοσα χρονια κ καλα ψυχοθεραπειες και τη στιγμη της κρισης παντα τα βαζει με τους αλλους..τρομερα προβληματικη προσωπικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !