Μαρία Μπακοδήμου: Με δύο εκπομπές στον ΣΚΑΪ

1


Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή κι έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ετοιμάζεται να πάει στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν. Νέες πληροφορίες θέλουν μάλιστα να κάνει όχι μία, αλλά δύο εκπομπές στο κανάλι του Φαλήρου

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια από τη νέα σεζόν θα αναλάβει τη ζώνη πιθανότατα 12:00 – 14:00 του ΣΚΑΪ με μία ψυχαγωγική εκπομπή. Είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο έχει δοκιμαστεί πολλάκις και μάλιστα έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία στο παρελθόν.

Ύστερα από ένα διάστημα τηλεοπτικού “διαλείμματος” πήρε την απόφαση να επιστρέψει, μετά όμως από πολλή σκέψη, αφού φυσικά είχε κι εκείνη τους προβληματισμούς της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το OPEN Weekend, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τη Μαρία Μπακοδήμου σε δύο εκπομπές από την ερχόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Θα ήταν πιθανό, λοιπόν, να τη δούμε σε κάποιο πρότζεκτ ως κριτής, μία θέση που έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν.


 


Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά έχουμε δει παρουσιαστές και πρόσωπα του ΣΚΑΪ να κάνουν συμφωνίες για δύο πρότζεκτ. Ωστόσο, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς το ρεπορτάζ τρέχει. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα! 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !