Μαρία Κίτσου: «Θα μπορούσα να παίξω με τον Μάρκο Σεφερλή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Για τα αγοραφοβικά σοκ που έχει περάσει μετά τις Άγριες Μέλισσες μίλησε η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 απάντησε, επίσης, και για τον Μάρκο Σεφερλή, τονίζοντας πως φυσικά και θα συνεργαζόταν μαζί του.

«Μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών έχω πάθει αγοραφοβικά σοκ. Τα αντιμετωπίζω ανάλογα με τη φάση μου. Όλοι έχουμε τις φάσεις μου. Όλοι έχουμε τις κλειστές μας που δεν θες να δεις κόσμο, άλλες φορές θες τον κόσμο και να επικοινωνήσεις μαζί του. Φυσικά και θα έπαιζα σε μια κωμωδία, όπως και σε μια καλή επιθεώρηση. Γιατί όχι;», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσα να παίξω με τον Μάρκο Σεφερλή. Συνάδελφοι είμαστε όλοι. Δεν υπάρχουν πια διαχωρισμοί μεταξύ των ηθοποιών».


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα ήθελα πολύ να σε δω αν σου γινόταν πρόταση από το Σεφερλή γιατί δεν θα ήξερες σίγουρα από πού να φύγεις. Λίγη ειλικρίνεια Μαρία μου. Την εκτιμούμε περισσότερο από τα politically correct που έχετε καταπιεί πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την πιστεύω. Δεν είπε ότι θα έπαιζε σε παράσταση του Σεφερλή, αλλά μαζί με αυτόν. Θα μπορούσαν να συμπραξουν σε κάποιο έργο.

      Διαγραφή
    2. Δεν γίνεται να συμπράξουν με τίποτα. Αν έχεις παρακολουθήσει την πορεία της Κίτσου -εννοώ στο θέατρο-, θα πρέπει και να καταλάβεις γιατί δεν γίνεται αυτό. Με την καμία όμως.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !